KW
Вместо да обвиняваш хората ще ти кажа, че нито едно от тези ваши неща, които рекламирате тука ,производство на компютърни програми ,няма шанс да влезе в маркета за продажба.
1Няма да влезат защото още на входа автоматичния валидизатор ще ги изплюе, зер ако погледнеш логовете на вашите машинни творения ,пълни са с неправилни параметри , още при откиване на ордерите и какво ли не
2. Ако след много мъки и преправяне успеете да преодолеете автоматичния валидатор ,пак повечето няма да влезат защото модераторите от маркета не са вчерашни Те добре знаят че от брокер до брокер баровете са различни и за това не допускат експерти които изполуват външни фалове като потребителски индикатори ,например
3.Нямате представа на какви проверки се представят кодовете кандидати.
Нямате и представа какви проверки ще ви спретнат модераторите ,защото изискванията там са драконови и не е като да си играеш с програмата ,пък била тя и със 64 ядра.
Дори и да влезе някой ваш код в маркета никой няма да иска да го използува, дори да му се предлага безплатно. Никой няма да ги ползува дори и пари да му плащаш защото като види що чудо са му настройките и като види ,че прави 1-2 сделки в месеца ,ще се хване за главата и ще бяга от Вас.
Що се отнася до мен ако бях започнал да използувам подобни програмни патерици и се бях полъгъл по номерата на Матеев преди години никога нямаше да стигна до нивото на което съм сега
Със сигурност не се чувствам неудачник ,защото знам какво правя ,как да го правя и защо го правя .
Зная си вече пътя и не се влача по чужди идеи
Айде на печелившите , честито !