Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Spekulanta (04-03-2019), Mateev (04-03-2019), Нерегистриран (2), kypa (03-04-2019)
Опитах и пак не става , ама не че ме интересува де
Явно след като не искат да му платят от инстата , нещо не им търгува по правилата
Аз съм си доволен от тях
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Нерегистриран (2), kypa (03-04-2019)
Кой е казал, че Инстата не иска да ми плати? Това са твои измислици.
Иначе аз досега не съм си правил труда да се пробвам да тегла пари, и затова все още не знам каква одисея ми предстои.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
аз видях, че ги изкара от дроудауна, виждам че и печалба си натрупал.ако ти е мерак да разгледаш сделките, ползвай този линк:
https://www.my**book.com/members/mat...eurica/2755764
рискът, с който съм пуснал роботите, е 50%. тоест така съм настроил лотовете, щото максималния drawdown да не надхвърля 50%.
интересното ми е колко системи са и само sq генерирани ли са, как си им определил колко да рискуваш?
такива неща, свързани с процеса.
Ти не разбра ли, че форума цензурира буквичките fх и ги заменя със звездички. За да ти тръгне линка, трябва да направиш обратна замяна на двете звездички с fх.
Всъщност като чукнеш линка, той се появява в браузъра, като двете звездички се показват като %2A%2A. Та точно тази комбинация трябва да замениш с fх и линка ще проработи.
Иначе ако питаш защо форума прави тази цензура, отговорът е, че това е поредната простотия на Инстата, направена с цел именно да поврежда линковете към конкурентни брокери.
Последна редакция от Mateev : 04-03-2019 на 10:54
Spekulanta (04-03-2019), Нерегистриран (1), kypa (03-04-2019), minkov (03-04-2019)
И е толкова некадърно направен филтъра, че цензурира линкове даже към собствените им сайтовеТи не разбра ли, че форума цензурира буквичките fх и ги заменя със звездички. За да ти тръгне линка, трябва да направиш обратна замяна на двете звездички с fх.
Всъщност като чукнеш линка, той се появява в браузъра, като двете звездички се показват като %2A%2A. Та точно тази комбинация трябва да замениш с fх и линка ще проработи.
Иначе ако питаш защо форума прави тази цензура, отговорът е, че това е поредната простотия на Инстата, направена с цел именно да поврежда линковете към конкурентни брокери.
Това са първите ми 45 Sq робота, с които се похвалих още през септември миналата година. Дори тези роботи съм ги давал на няколко човека, но не знам дали те са търгували с тях.
В общия случай това са роботи предимно на дневни и на Н4 барове, които правят по много малко сделки в годишен план (по 10-20). Тогава ако си спомняш вие ме критикувахте, че търговията с такива роботи е свързана с голям дискомфорт, но аз ви опонирах, че броя на сделките ще нарастне когато пуснем 30 робота да търгуват в паралел. Числото 30 не съм си го измислил - това е лимит, наложен от самия МТ4.
Та хубавото при такива стратегии с малък брой сделки в годишен план е, че имат много високо ПМО (по 40-50) и много добри други параметри (RetDD Ratio, SQN и др.). Лошото е малкия брой сделки и съмненията за кървфитнатост. Аз обаче рискувах и ги пуснах тези роботи да търгуват. И в началото нещата потръгнаха на зле, но после се отпушиха и роботите започнаха да правят по 80-90% печеливши сделки. Тоест и да е имало някаква кървфитнатост, то тя е само при малък брой от роботите. Останалите се държат великолепно вече 6 месеца след тяхното създаване.
Това са първите ми 45 Sq робота, с които се похвалих още през септември миналата година. Дори тези роботи съм ги давал на няколко човека, но не знам дали те са търгували с тях.
В общия случай това са роботи предимно на дневни и на Н4 барове, които правят по много малко сделки в годишен план (по 10-20). Тогава ако си спомняш вие ме критикувахте, че търговията с такива роботи е свързана с голям дискомфорт, но аз ви опонирах, че броя на сделките ще нарастне когато пуснем 30 робота да търгуват в паралел. Числото 30 не съм си го измислил - това е лимит, наложен от самия МТ4.
Та хубавото при такива стратегии с малък брой сделки в годишен план е, че имат много високо ПМО (по 40-50) и много добри други параметри (RetDD Ratio, SQN и др.). Лошото е малкия брой сделки и съмненията за кървфитнатост. Аз обаче рискувах и ги пуснах тези роботи да търгуват. И в началото нещата потръгнаха на зле, но после се отпушиха и роботите започнаха да правят по 80-90% печеливши сделки. Тоест и да е имало някаква кървфитнатост, то тя е само при малък брой от роботите. Останалите се държат великолепно вече 6 месеца след тяхното създаване.
Малкият брой сделки, мен не ме притеснява толкова, колкото евентуални разлики по свещите в 4ч и дневна графика. Там знаеш брокерите често взимат различен час на затваряне и отваряне.
ще е интересно ако ги задържиш още половин година, да видим дали ще се задържи перформанса.
Изследвал ли си корелацията им и какъв максимален ДД се получава?
Включил ли си им ММ или работят с фиксиран лот?
Иначе за максимума на МТ4, можеш да пробваш да го заобиколиш с още една инсталация на МТ4 и логване в същия акаунт, не би трябвало да е проблем да пуснеш още 30
Последна редакция от K_W : 04-03-2019 на 17:36
Нерегистриран (2), kypa (03-04-2019)
https://www.mql5.com/en/signals/463727
Май тук беше писано за тази система. За една бройка да изгърми, май му идва времето да приключва.
kypa (03-04-2019)
Матеев, я провери Едрия Рогат Добитък става ли за неангажиращо контрене с лимит ордери по твоите критерии?
Че по моите изглежда много добре.
В Инстата Futures Agro/Futures Feeder Cattle, месечни фютчерси
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Alex1977 (26-05-2019)