Така е емоциите са неизменна част от трейдинга независимо дали той е автоматизиран или не. Трябва да се вземат решения. С навлизането в по-сериозна територия напрежението става по-голямо. Алчността и страха също. Според мен трябва да си изясниш нещата от сега и да си начертаеш курс, който да държиш независимо от размера на акаунта. Това не става за ден, седмица или дори месец, но ако си го наложиш и спазваш дисциплина достатъчно дълго става навик.
Знаеш, важен е системния подход. Намесата тук и там води до вкарване на случайност в системата, може да увеличи както профита така и ДД в дадени моменти, но дългосрочно само вреди.
Няма за какво да ме обидиш. Аз съм напълно наясно с тези неща. С термините и "съм" такъв и онакъв и "имам" не съм съгласен, но да не издребняваме, да се съгласим, че може да говорим в сегашно и минало време. Бъдещето не е известно.
Ти си преценяваш, след като споделяш резултати и доходност и такава ти беше първоначалната идея мисля че това е нормално, иначе на мен ми е интересно до къде ще стигне, но не ми е важно.
Напълно съм наясно, че ДД е нормален, не нормалното и опасното е когато няма такъв (мартингейл и грид).
Бъзикам те защото се връзвашАко си уверен в системата ти няма да обръщаш внимание на такива коментари, още повече когато е експериментална.
Аз имам 2 публични акаунта, които са видни за който и трябва и където трябва (качвал съм и по форумите). Не виждам смисъл да споделям всичките и да афиширам видните, поради различни съображения, които имам.
За помагането съм съгласен, аз и това правя от моята гледна точка, въпреки, че често оставам не разбран и вместо благодарност за обективната критика която се опитвам да правя получавам друго.