Чакай малко, това е форум мога да си пиша каквото искам стига да не са обиди насочени към потребители. За конкретната теория, разбира се че съм прав, елементарен логически анализ по цитирания от мен пример го доказва.
Ти не си крайна истанция не си администратор, не си про а си уона би трейдър. Не ми е ясно защо смяташ, че само ти може да казваш кое е правилно и кое не и кой за какво да пише.
Дай да не започваме пак. Даже не съм те и цитирал. Търгувай си както искаш, ако искаш с мартингейлове, ако искаш без стопове ако искаш всичките пари в една позиция ако искаш по хороскоп. На никой не ограничавам действията, няма и как да го правя. Всеки сам си преценява какво да прави и си носи последствията. Всеки може да ми игнорира мненията, да ги скрие или просто да не ги чете.
Аз ти писах да спреш да се заяждаш и да спреш с обидите към мен и аз ще гледам да направя същото, въпреки че никога не съм те обиждал. Казах ти, че седя зад нещата, които казвам. "Според мен" ти казах, че пиша само когато изказвам предположение, за което не съм сигурен и няма как да подкрепя с доказателства.
Ти сега очакваш от мен да не пиша и да не си изказвам мнението повече?!? Това няма да стане, но пък няма и да те обиждам.