Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Бе при мен тези неща стават без проблем.
За мащабирането....с мишката хващаш ценовата скала и я свиваш/разширяваш. Ако искаш да местиш цялата графика я нагоре-я надолу, пак с ценовата скала и мишката, но натискаш и Ctrl от клавиатурата...то и в мултичартс е така.
За времевите периоди...няма такова нещо. Има време за лоад на котировките, но не и забиване. Можеш да избираш дори точно колко история да ти зарежда.
И за търгуване и за бектест е перфектна.
Излиза ми тази грешка като прехвърлям от един таймфрем на друг. Видимо липсват и барове от графиката. Освен това искам да си намаля размера на кендълите, но зуума не работи. Като цяло и интерфейса не ме кефи. Мислех да и дам шанс, но сега май ще предпочета мултичарта
Не е допотопен компа - 2 ядра по 2.93гхц и 2 гбт РАМ. На две години е.ако ти забива, значи щайгата ти е допотопна. при мен върви като пушка на един комп от преди 8 години/ селерон 3.0ГХ и 2 РАМ и видеокарта 128МБ/ като същевременно имам отворен и МТ4 на същата машина.
друга причина може да са браузърите. новите версии използват хардуерна акселерация ако видеокартата е слаба. та махни браузърите като работи нинджата, а да провери също версията на .NET провери дали е точно тази , която препоръчват от Нинджа.![]()
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....
За мен си е Нинджата.
Ако мултито ти върши работа и тя става. На мен тя не ми харесва.
Сиерата е много хубава, но тя определено е платена, мисля.
cyrano, Това не е от платформата за грешката, а от брокера.
За зуума си работи. Хващаш ценовата скала с мишката и местиш наляво/надясно.
А щом интерфейса не те кефи...защо въобще си я инсталнал ?
Аз колкото и реклами на Рено да видя, няма да го взема пред Мерцедес
То е важно на теб да ти върши работа, не на друг, защото ти си този който ще работи с дадената платформа.
Това че аз и още няколко човека предпочитаме Нинджа, не означава, че е само тя.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Svilen (13-02-2013)
Е бях длъжен да опитам, да я тествам. Иначе с мишката местя графиката, но не се увеличава/намалява. Брокера е **CM и уж котировките му са с 5 знака, а на нинджата излизат с 4 и на 1 мин е пълно с гапове и доджитаcyrano, Това не е от платформата за грешката, а от брокера.
За зуума си работи. Хващаш ценовата скала с мишката и местиш наляво/надясно.
А щом интерфейса не те кефи...защо въобще си я инсталнал ?
Аз колкото и реклами на Рено да видя, няма да го взема пред Мерцедес
То е важно на теб да ти върши работа, не на друг, защото ти си този който ще работи с дадената платформа.
Това че аз и още няколко човека предпочитаме Нинджа, не означава, че е само тя.![]()
Някой четох че е заредил LMAX в мултичарта, може ли да каже откъде, тъй като при мен го няма в списъка:
Иначе се опитах да свържа с **CM но нещо не иска да се кънектне![]()
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....
Svilen (13-02-2013)
дал съм торент и линк към моя дропбокс. не помня кой от двата инсталирах, но при мен има LMAx, та пробвай и друото екзе и вероятно ше стане.Е бях длъжен да опитам, да я тествам. Иначе с мишката местя графиката, но не се увеличава/намалява. Брокера е **CM и уж котировките му са с 5 знака, а на нинджата излизат с 4 и на 1 мин е пълно с гапове и доджита![]()
Някой четох че е заредил LMAX в мултичарта, може ли да каже откъде, тъй като при мен го няма в списъка:
Иначе се опитах да свържа с **CM но нещо не иска да се кънектне
cyrano (13-02-2013)
Аз предпочитам фючърса на юрото.
А за графиките и грешките....такива пак казвам няма.
Ето ти едно видео от току що.
http://screencast.com/t/89ie3Cvpfy
cyrano (13-02-2013)