Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ЕЕЕЕЕ, БЛАГОДАРЯ ТИ!статистиката ми е сметката, аз правя много на брой сделки - никога не съм ги броил . .
предполагам че се върти около 70-75 % успешни , като най-успешни са на двойките евро/йена и евро/долар . . .
за фрейм не мога да кажа че на големите фреймове са по-точни , даже съм на мнение че са най точни на 5 мин . . .
аз търгувам фреймове от 30 мин до дневна понеже така ми е удобно и на валутна двойка имам по 8 отворени графики . . . .
новини и трендове не следя
вземам пред вид твоите ..... пипирудки .... (разбирай твоите Гартлита!)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
MAXJOY (06-09-2018), nikolay_diankov_1982 (06-09-2018), kypa (07-09-2018)
Петролеца доста пада ..... направо се е изсипал ......
Никито, ти там пипирудки, и други животинчета не гледаш ли?
Безплатен обяд няма!
MAXJOY (06-09-2018), nikolay_diankov_1982 (06-09-2018), КинО (06-09-2018), kypa (07-09-2018), Barbaron (08-09-2018)
петрола и златото не ги пипам във момента , само биткойна от време на време .. .
на златото добре работят фигурите , на Варчев ги търгувах редовно . . .
Нищо, то без стопове не минава...
Ти кво, пускаш 3 позиции с различни таргети по фиботата като първата е с РР 1:1 и три пъти по голям обем от другите...?
Така е по някоя стратегия или...? Защо?
In Search of #BIG_R | Need No Small Pips | Price Action is the Key!
nikolay_diankov_1982 (06-09-2018), borkooo_pz (06-09-2018), kypa (07-09-2018), Barbaron (08-09-2018)
зависи от фигурата ,някъде със 2 или 3 позиции а някъде и със 4 позиции . за първата цел влизам със 3 пъти по -голям обем . .
целите са ми по фигурите , не гледам да е 1:1 ....
стратегията аз съм си я измислил , като съм редуцирал някой от таргетите по фигурите ( дракона ) по мое усмотрение
влизам за първата цел със голям обем , понеже много много често се взима само първата цел на фигурата . . .
Happy68 (06-09-2018), MAXJOY (06-09-2018), borkooo_pz (06-09-2018), kypa (07-09-2018), Barbaron (08-09-2018)
prodi (06-09-2018), borkooo_pz (06-09-2018), kypa (07-09-2018), Barbaron (08-09-2018)
Готино е като си имаш своя система да си водиш търговски журнал, аз сам си направих един и мога да си следя параметрите...зависи от фигурата ,някъде със 2 или 3 позиции а някъде и със 4 позиции . за първата цел влизам със 3 пъти по -голям обем . .
целите са ми по фигурите , не гледам да е 1:1 ....
стратегията аз съм си я измислил , като съм редуцирал някой от таргетите по фигурите ( дракона ) по мое усмотрение
влизам за първата цел със голям обем , понеже много много често се взима само първата цел на фигурата . . .
In Search of #BIG_R | Need No Small Pips | Price Action is the Key!
borkooo_pz (06-09-2018), kypa (07-09-2018), Barbaron (08-09-2018)