230k![]()
Barbaron (03-08-2018), borkooo_pz (03-08-2018), lyubo (03-08-2018), kypa (03-08-2018)
ОБОБЩЕНИЕ преди финала!!!!
РЕДА 206К
lyubo 180 k
borkooo_pz 215K
kypa 200K
Barbaron 201К
daniwin - 169 k
Skp-220K
privelege 167K
КинО 210К
emoyambol 230k
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
borkooo_pz (03-08-2018), КинО (03-08-2018), Barbaron (03-08-2018), kypa (03-08-2018), nnikos (03-08-2018)
Тоз наш админ много ги нацелва бре
лятно време си личи, че никой не му се работи според доклада![]()
Стига сте спамили ами вземете бутнете малко нагоре, да пробием $1.1610.
Горната идейна зона чакаме.
Аз се включвам в бутането
Удължил съм леко с таргет 1.1640...така лакУмо след като прибрах късите сутринта![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
REDA (03-08-2018), Skp (03-08-2018), Barbaron (03-08-2018), kypa (03-08-2018), borkooo_pz (03-08-2018)
Къси на eur/jpy и gbp/jpy, дълго на usd/cad![]()
И аз пробвах с дълги евродолари, но май ще дам стопове. Макар и плюсови. Американците чакат някой да им каже какво да правят и затова сега цената се лута. Все пак си мисля, че доларът в крайна сметка ще надделее. Самите европейци не вярват в еврото.![]()
kypa (03-08-2018), borkooo_pz (03-08-2018)
Аа си мисля, че дългото при еврото няма няма никаква перспектива.
В общи лини на почти всички мейджъри на малките графики се оформиха двойни върхове и като за петък хич не мис е вярва да тръгне да пробива нагоре