някак си прекалено предвидуемо е и очаквам да има изненада и заход нагоре
та... нека не бъзаме и сме по-внимателни
някак си прекалено предвидуемо е и очаквам да има изненада и заход нагоре
та... нека не бъзаме и сме по-внимателни
Trust Me, I'm an "Engineer"
kypa (17-09-2018), borkooo_pz (17-09-2018), nikolay_diankov_1982 (17-09-2018), privelege (17-09-2018), Barbaron (18-09-2018), Happy68 (18-09-2018), REDA (18-09-2018), Нерегистриран (3)
а добра ви вечер...някво двойно връхче рисува...аз съм закъсил![]()
In Search of #BIG_R | Need No Small Pips | Price Action is the Key!
nikolay_diankov_1982 (17-09-2018), privelege (17-09-2018), Barbaron (18-09-2018), Happy68 (18-09-2018), borkooo_pz (18-09-2018), kypa (18-09-2018), REDA (18-09-2018)
на мен ми взеха стопа на 1.1697 , бях пуснал едно късо с плитък стоп .
сега ако обърне хич няма да ме е яд ..
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добро утро. Виждам, че и Реда е спрял с процедирането и е съвсем прав.
Направих си труда вчера да се ровя по десетки сайтове, форуми и блогове.
Всички очаквания и анализи бяха за засилване на долара. А той падна и то доста.
Какво повече да се каже? Националната лотария пасти да яде пред форекса.
Щом анализатори с 15-20 годишен стаж на валутните пазари сбъркаха, то
какво да се надявам да позная посоката аз? Тръмп продължава да ескалира
търговската война, за Брексита новините всеки ден са с противоположен знак,
а за капак и у нас политиците пак се хванаха за гушите докато цените се вдигат.
Нещо много лошо ще се случи на тази Земя. Очевадно е, че това напрежение
трябва да избие нанякъде.
kypa (18-09-2018), Нерегистриран (2)
аз съм на дълги при евро/долар
движението нагоре дори са е само корекция не ми изглежда приключило
преминели над 1,1740 после отива за 1,2000
Happy68 (18-09-2018), borkooo_pz (18-09-2018), kypa (18-09-2018), Нерегистриран (2), REDA (18-09-2018), Barbaron (18-09-2018)
In Search of #BIG_R | Need No Small Pips | Price Action is the Key!
И аз си ги държа късите тук .
Дори на 1 Н ,като двоен връх се заформя.
Няма по-лесно от това да се търгува евродолар на късо. В 99,9% от случаите човек
ще спечели.Само помислете. Доларът си е долар. Докато еврото колко много
неща му тежат. Нека се опитаме да изброим:
1.Драги
2.мигрантите
3.брексит
4.Тръмп
5.турската лира
6.рублата
7.паунда
8.Китай
9.Гърция
10.Италия
11.Испания
12.Португалия
13.Франция
14.Германия
15.Великобритания
16.Сирия
17.Русия
18.Япония
19. и т.н и т.н.
Как тогава да очакваме, че еврото ще поскъпва?
kypa (18-09-2018), Нерегистриран (2)