Стига през това време да си си взел поуките и да си преценил защо си загубил... тогава не смятам че е губене на време.
Много малка част от трейдърите губят и Аз не съм от тях!
Съотношението е пропорционално между губещи и печеливши.
Малка част печелят и Аз съм един оттях!
Звездоброецо, само ти губиш! Стегни се и спри да излагаш форума!
Стига през това време да си си взел поуките и да си преценил защо си загубил... тогава не смятам че е губене на време.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (23-07-2018), borkooo_pz (23-07-2018), звездоброец (23-07-2018), lyubo (26-07-2018)
Пред графиките не е толкова загубено времето, особено ако имаме някаква стратегия, внимавали да я спазваме и сме мислили как да я разработваме. Ако и от време на време прочитаме по нещо и се мъчим и него да тестваме покрай нашто си даже още по-добре.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Fafa (23-07-2018), звездоброец (23-07-2018), borkooo_pz (23-07-2018), lyubo (24-07-2018)
Ако гледаш как да изкараш нещо от днес за утре си е чиста загуба на време, така не се учиш на нищо.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Mateev (23-07-2018), borkooo_pz (23-07-2018), gambletrade (23-07-2018)
Фигура 1 илюстрира как поради наличието на препятствия голям брой от участниците не успяват да се класират в отбора на успешните трейдъри. Тези, които получават голямата награда да бъдат част от този отбор задължително са придобили три основни умения:
1.Да правят анализ
2.Да си поставят стоповете на правилните места
3.Да търгуват по системата на Линда Рашки
![]()
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
borkooo_pz (26-07-2018), kypa (26-07-2018), lyubo (26-07-2018)
звездоброец (26-07-2018), lyubo (26-07-2018), borkooo_pz (26-07-2018)
ето тука 2-ма успешни трейдъри казват, че 10 долара може да станат 100 долара за много кратко време..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
lyubo (26-07-2018), kypa (26-07-2018), borkooo_pz (26-07-2018)
С вчерашните си трейдинг действия, а и днешно бездействие, съм точно за тук
за темата.
изводите трябва всеки сам да намери /добре е да ги сподели, заради темата/
Моя коментар е: че идва момент в който много си вярваме на прогнозата и ..., а после непукизъм някакъв и ... резултата е:
няма страшно де все пак всичко е бонукс от Инстата, а и е нормално да се държим по-смело с него от колкото с наш кеш.
minkov (26-07-2018), звездоброец (26-07-2018), kypa (26-07-2018), borkooo_pz (26-07-2018)
Тия двамата казват, че можеш да удвоиш в късметлийски период, това е наистина успокояващо![]()
звездоброец (26-07-2018), lyubo (26-07-2018), borkooo_pz (26-07-2018)
Любо, внимавай да не влезеш в Моя Отбор.. предпочитам да си остана сам в него..
lyubo (26-07-2018), kypa (26-07-2018), borkooo_pz (26-07-2018)
Е то и на мене не ми се идваше в тима, ама няма как. А и по-принцип съм 2-3 напред и една голяма крачка на зад и пак две, три успешни позиции и отново на зад ... та успеха е само на ... на кантар с мижави тегления.
Обобщено аз не съм успешен трейдър, причини много главната е че ми се занимава с ред други неща, но не и с чакане на тренд линията, таргета ...
или да ми удари стопа![]()
звездоброец (26-07-2018), kypa (26-07-2018), borkooo_pz (26-07-2018)