Много малка част от трейдърите губят и Аз не съм от тях!
Съотношението е пропорционално между губещи и печеливши.
Малка част печелят и Аз съм един оттях!
Звездоброецо, само ти губиш! Стегни се и спри да излагаш форума!
Електронно магаренце,че още ли търгуваш бе джанам
Онази добре изпипана и изпробвана твоя системка: "чукам и бегам" още ли работи
Питам защото от доста време не си се мяркал,та си помислихме да не си нагълтал киречя![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Marin (05-08-2018), kypa (05-08-2018), звездоброец (05-08-2018)
Тука съм напълно съгласен.Новината не променя цените. Променят ги хората, които интерпретират очакването или последиците от новината по един или друг начин. И понеже хората са различни, то и тяхната интерпретация е различна. Това създава противоречия в интерпретациите и случайност в реакциите, а както вече знаем, случайноста е непредвидима, ако говорим за единично събитие.
Само за пример:
Вървете на пазара, и се провикнете, че всички домати имат пестициди в себе си. Ще промените ли цената? Вероятно ще сте прав, но това няма никакво значение. Важна е не истината, а само какво си мислят хората, които стоят пред сергиите и се канят в следващите няколко минути да си купят домати. Чувайки ви те вероятно ще си променят мисленето, но не се знае в каква посока. Част от тях ще си кажат, че това го знаят, и пак ще си купят домати. Друга част ще си кажат, че вие сте изперкал, и просто ще игнорират вашата новина. Трета част въобще няма да ви чуят, залисани от пазаруването. Четвърта, пета и шеста част въобще не се знае какво ще си помислят за доматите или за вас. И само една нищожна част може би ще се откажат от покупката, но и това не е сигурно. При всички случаи обаче е ясно, че продавачите на домати въобще няма да променят цените.Аз преди време бях развил подобна теза,
че на пазара всеки търгува според вътрешната си нагласа. Наумил си е,
че доларът е силен. Излизат ужасни данни за САЩ, но човекът си казва
"чудесно. по-лошо няма как да стане" и купува смело долари. В момента
Европа няма ясна физиономия. Няма лидери. Няма визия и перспектива
за развитие. Кърпят се някакви дупки и се работи на парче.
Как човек да има нагласата да купува еврото?![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Mateev (05-08-2018), kypa (05-08-2018), звездоброец (05-08-2018)
Предлагането малко по-бавно реагира на пазарните фактори. За да се стигне до намаляване цената на доматитата (или увеличаване в комплект с етикет "органикъ" съответно) трябва дълго време да се вика по хората на пазаря.
Въпроса от наша цацова гледна точка е кое точно се явява търсене и предлагане на ФинПазарът (нещо като НарМаг, ама малко по-различно) - дали покупки и продажби на актива и Дезеретата към него или маркет-мейкърстването и спекулациите.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Fafa (05-08-2018), звездоброец (05-08-2018), borkooo_pz (05-08-2018), Нерегистриран (1)
Аз съм скептична към автоматизираната търговия...
Докато някой не ми предложи робот който да печели 99% - няма да я приема.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
minkov (05-08-2018), kypa (05-08-2018), звездоброец (05-08-2018), borkooo_pz (05-08-2018)
Пак да кажа, че ако някой има някакъв робот дето печели на 99% от сделките, просто ще си го ползва, няма да показва и няма да го продава.
Единствения шанс да видиш такъв робот е да си го направиш сам.
kypa (05-08-2018), Звездолин (05-08-2018), Skp (05-08-2018), Mateev (05-08-2018), Fafa (05-08-2018), gambletrade (05-08-2018), звездоброец (05-08-2018), borkooo_pz (05-08-2018)
Е те много такива роботи има дето печелят 99++ процента, даже 100 доближават. От депозита та чак до колеца нищо друго не правят, само печелят.
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
minkov (05-08-2018), Skp (05-08-2018), Fafa (05-08-2018), звездоброец (05-08-2018), borkooo_pz (05-08-2018)
.................................................. .....................................
Последна редакция от Звездолин : 06-08-2018 на 23:20
Fafa (05-08-2018), kypa (05-08-2018), звездоброец (05-08-2018)
Трябва ли да разбирам, че с ръчна търговия вече си постигнала 99%, и затова се отказваш от алтернативата на робот с например 70%?
Между другото ако се направи изследване, ще се окаже, че процента на хората е различен, ако им се зададат два логически еднакви въпроса:
1. Бихте ли дали 1000 долара за робот, който печели в 70% от случаите
2. Бихте ли дали 1000 долара за робот, който губи в 30% от случаите
Този феномен е описан в учебниците по психология, така че не трябва да се учудваме, ако някой изкаже такова нелогично мнение като това на Fafa. Ако приемем, че наистина съществува робот, който гарантирано да печели в 99% от случаите, то той ще ви направи не милионери, а милиардери за много кратко време. Въпреки това женското съзнание тропва с крака и кава - НЕ, твърдо НЕ !!! Върви че ги разбери жените ....
Последна редакция от Mateev : 05-08-2018 на 14:26
Fafa (05-08-2018), Marin (05-08-2018), kypa (05-08-2018), звездоброец (05-08-2018), borkooo_pz (05-08-2018)
С всяка изминала година процента ми на печалба има градация в интерес на истината....
А какъв ми е процентът си е мой бизнес.
Бих го казала... но точно поради тази причина която си споменал по-горе, предпочитам да не го правя...
И да... женската логика е много различна от мъжката логика.
С това съм Абсолютно съгласна.![]()
kypa (05-08-2018), звездоброец (05-08-2018), borkooo_pz (05-08-2018), Mateev (05-08-2018)
Женското мислене е по-финно устроено...
В някои неща сме по-добри от вас/ в други пък вие...![]()
Последна редакция от Fafa : 05-08-2018 на 15:16
kypa (05-08-2018), звездоброец (05-08-2018), borkooo_pz (05-08-2018)