Отворих си сметка тук и останах доста очарован!
Основните му предимства, че изпълнява поръчките мигновено без рекотиране на базата на STP технологията. Спреда може да бъде фиксиран или плаващ, аз предпочетох плаващ, тъй като спреда е по-малък. Само по време на новините се разтегля малко. Компанията има FSP и FSCL лицензи.
Ето ги и следните търговски условия:
- минимален спред около 1 пипс някъде
- ливъридж до 1:1000
- минимален лот 0.01
- плаващ спред/ фиксиран спред
- 4 или 5 цифрена сметка
- позволено е скалпирането, хеджирането и експертните системи
- MetaTrader4, MetaTrader5
- NDD & STP технология
- Над 200 инструмента като валути,петрол, злато, криптовалути, индекси и акции
- Сметка в USD / EUR / Злато / Bitcoin и други.
Има няколко вида търговски сметки - стандартна сметка (която ползвам), ECN, Prime и центов акаунт.
Минималния депозит е $10, като може да се депозира с Кредитна карта, Скрил, Нетелер, биткоин и банков път. Има съвсем малка такса при теглене, при депозит няма такса. Депозита и тегленето е мигновено. Получавам си парите в Скрила на секундата след заявеното теглене, това е най-хубавата част от тоя брокер.
Предлагат бонус до 115%, но аз не го ползвам. Другата хубава част е, че предлагат доста криптовалути за търговия и спреда е малък. Марджина е също малък на криптовалутите. На златото марджина, както и петрола също е доста малък. Не съм пробвал да имам сметка в биткойни, но е позволено. Може да не си теглите парите директно към скрил, а в отделен портфейл към брокера.
От съпорта съм също доволен, бързо отговарят и помагат. Единствения недостатък е таксата при теглене, но тя не е голяма и при кой брокер няма такса.