Тереза Мей се крепи на крехко мнозинство.. ЕС се готви за това, че няма да има сделка.. днеска лоша инфлация.. паунда трябва да падне.. ТРЯБВА..![]()
Тереза Мей се крепи на крехко мнозинство.. ЕС се готви за това, че няма да има сделка.. днеска лоша инфлация.. паунда трябва да падне.. ТРЯБВА..![]()
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
kypa (18-07-2018)
Има още 50-тина пипоня до продължението на по-широкия юнски каналъ. Май там ще ходим.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
звездоброец (18-07-2018)
На 1.3031 има и пивотъ ниво. Бая време се застоя на него, нищо чудно наистина това да му е било падането.
След толкова бой обаче за ъп между 200 и 258 пипа сигурно няма да му стигнат силите.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
звездоброец (18-07-2018), Fafa (18-07-2018)
на мен ми трябват само 4 пипа да излеза на 0-ла.. близо съм до заветната цел..![]()
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
кво стана ве.. толкова близо бях до целта да се измъкна сух.. и все пак съм толкова далече..![]()
заминават нещата у Киреча.. но както е казал Жан Клод - "Никога не се предавай!"
Fafa (18-07-2018)
Fafa (18-07-2018), Нерегистриран (3)
Седя .Търгувам си и не смея да кажа посока .... че суеверие ме гони![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
звездоброец (18-07-2018), kypa (18-07-2018), Нерегистриран (1)
Янките в 17 часа ще го награбят споко ........Седя .Търгувам си и не смея да кажа посока .... че суеверие ме гони![]()
Нерегистриран (4)