Новината само частично фейк - златото наистина е откраднато, само крайния извършител е друг. Всъщност една значителна част от руския златен резерв заминава по същите линии, пак за същата символична цена.
Новината само частично фейк - златото наистина е откраднато, само крайния извършител е друг. Всъщност една значителна част от руския златен резерв заминава по същите линии, пак за същата символична цена.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Помните ли 11 септември 2001 година?
жалко за жертвите, но иначе ми беше кеф как се бяха панирали американските власти.
Великите американци. Беше такава паника. Буш май се беше заврял в някакъв бункер.
Медиите им не спираха да повтарят "Война срещу Америка", "Нападат ни" и т.н.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
2001 - по особено зрелищен начин са съборени 3 небостъргача в САЩ, взривено е крило на сградата на военното министерство, построена във формата на петоъгълник (което строителство започва на същата дата през 1941 година).
Официалната версия на събитията включва един автобус саудитски ислямисти воглаве с член на фамилия близка до управляващата в С. А., представен като ренегат, забъркан в десетилетия войни и военни далавери. За споменатите хора се казва, че превземат четири пътнически самолета, по един успяват да забият в двата най-високи небостъргача и Пентагона, с другия катастрофират в необитаема местност. Срутването на небостъргачите е представено като следствие от сблъсъците.
Неофициалната версия включва само два самолета управлявани дистанционно. Фокусира се предимно върху взривовете съпътстващи събарянето на сградите, ракетата, която се вижда на охранителни камери около Пентагона, репортерско дебелоочие, финансови измами и процедурни нарушения в много институции и агенции съпътстващи събитията, вкл. преди самите събития, значително несъответствие на физическата реалност с твърдения от официалната версия.
Следва война.
Помня как съвсем случайно си пиехме следобедната ракия с едно аверче и той2001 - по особено зрелищен начин са съборени 3 небостъргача в САЩ, взривено е крило на сградата на военното министерство, построена във формата на петоъгълник (което строителство започва на същата дата през 1941 година).
Официалната версия на събитията включва един автобус саудитски ислямисти воглаве с член на фамилия близка до управляващата в С. А., представен като ренегат, забъркан в десетилетия войни и военни далавери. За споменатите хора се казва, че превземат четири пътнически самолета, по един успяват да забият в двата най-високи небостъргача и Пентагона, с другия катастрофират в необитаема местност. Срутването на небостъргачите е представено като следствие от сблъсъците.
Неофициалната версия включва само два самолета управлявани дистанционно. Фокусира се предимно върху взривовете съпътстващи събарянето на сградите, ракетата, която се вижда на охранителни камери около Пентагона, репортерско дебелоочие, финансови измами и процедурни нарушения в много институции и агенции съпътстващи събитията, вкл. преди самите събития, значително несъответствие на физическата реалност с твърдения от официалната версия.
Следва война.
както превключваше каналите на телевизора, за да гледаме "нещо по така"
попадна на Канал 3, които
препредаваха СНН. Тъкмо беше ударена първата кула и коментираха, че явно
е станала авария с някакъв самолет, за да се удари в кулата. И точно тогава
се появи втория самолет и се заби във втората кула. Видяхме го на живо.
Американските журналя яко се панираха. Мене ме изби смях и викам на авера
"кой е тоя филм, бе?" После дори видяхме как се срутват кулите. През цялото
време имах чувството, че гледам американски екшън и не се впечатлих особено.
Може и ракията да ми е била в повече?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (11-09-2018), Нерегистриран (1)
Аз тъкмо излизах за някъде, наште бяха пуснали талевизорът и започна някакво извънредно предаване. Около 5 секунди от него гледах, не ми направи особено впечатление тогава. Аз бях малък тогава, още на училище ходех.
Няколко месеца по късно разследващи американски журналисти
констатираха че в кулите близнаци Не е имало нито един
ЕВРЕИН на работа или като гост в деня на атаката
Не че ги обичам американците но наистина ме е яд
за невинните жертви и особено пожарникарите
Но както казва народа каквото почукало такова отворило
11-12.09.1683 г. Битката при Виена
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91...B5%D0%BD%D0%B0
Последна редакция от pablo : 12-09-2018 на 08:05
kypa (11-09-2018), Нерегистриран (4)
Евреи имало загинали, израилски граждани нямало.
Израилските патреоти май имали навика да гърбят останалите евреи, тия дето протестират израилския фашизъм особено много.
Макар че на официалните данни за жертвите не знам доколко може да се вярва. Поне 20% съвпадение с реалността би трябвало да имат, дали са повече от 50% обаче не се знае.
pablo (11-09-2018)
Последно американците сами ли си разрушиха кулите или терористи го направиха - има ли вече еднозначно мнение.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
kypa (11-09-2018)
Съвместен проект на сашовкски и други разни още по-специални служби. Ислямистите колкото и да им се иска няма как я свършат таз работа.
По клипчетата се виждат взривовете от технологията по събарянето, има отломки дето излитат по възходящи траектории. Отделно на някои клипчета се вижда как взривяват основите предварително.
За третия по-ниския небостъргач джурналята предават няколко минути предварително, че е паднал. Даже имало някакъв велик британец влязъл в някакъв спор с ББС по въпроса, завел дело и го спечелил. Т.е. доказал, че са знаели предварително, че ще падне.
За Пентагона има клипове на ракетата и удара. И доста подробни снимки на последствията - не се виждат следи нито от крила, нито от двигатели, нищо. И разрушенията значително по-малки от размера на евентуалния самолед.
Отделно процедурните нарушения на ВВС, инсайдерската търговия с опции на двете авиолинии, "танцуващите израелци" и една камара шмекерлъци още.
Novak (12-09-2018), Нерегистриран (1)