а защо реши че не могат да се правят тия проценти...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Да така е но тези които търгуват с малък обем не вярват на хора като Зведолин.Мислят ,че се надува а той просто си спазва няква стратегия която му докарва прелични доходи.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Малко в сравнение от други колеги 1 година.Но мисля че това не критерий за това дали си добър или не.
Всички ние търгуваме със стратегии,индикатори,експе рти на хора които си знаят работата.Друг фактор е печалбата ако търгуваш 3,5,8 години и не си стигнал някакъв добър резултат то значи че просто няма смисъл да продължаваш.Ето Зведолин прави+ 30-50% на ден е може да има дни в кото губи също толкова това прави ли го лош трейдър?Та мисълта ми е че независи колко години търгуваш а какви резултати постигаш.
Звездолин (08-08-2014)
Браво, браво! Времето не е порок! Понякога човек натрупва рутина и опит, но често придобива лоши навици илиМалко в сравнение от други колеги 1 година.Но мисля че това не критерий за това дали си добър или не.
Всички ние търгуваме със стратегии,индикатори,експе рти на хора които си знаят работата.Друг фактор е печалбата ако търгуваш 3,5,8 години и не си стигнал някакъв добър резултат то значи че просто няма смисъл да продължаваш.Ето Зведолин прави+ 30-50% на ден е може да има дни в кото губи също толкова това прави ли го лош трейдър?Та мисълта ми е че независи колко години търгуваш а какви резултати постигаш.
почва да се отегчава!![]()
Години са голям фактор, просто все още не го осъзнаваш. А колегата какво прави можеш да разбереш само ако си видял нали? Предполагам след тази една година не би трябвало да си дотам наивен за да си мислиш все още за 30-50% на ден?Малко в сравнение от други колеги 1 година.Но мисля че това не критерий за това дали си добър или не.
Всички ние търгуваме със стратегии,индикатори,експе рти на хора които си знаят работата.Друг фактор е печалбата ако търгуваш 3,5,8 години и не си стигнал някакъв добър резултат то значи че просто няма смисъл да продължаваш.Ето Зведолин прави+ 30-50% на ден е може да има дни в кото губи също толкова това прави ли го лош трейдър?Та мисълта ми е че независи колко години търгуваш а какви резултати постигаш.![]()
Да може би си прав за годините но какво те кара да мислиш ,че колегата послъгва а и защо да го прави?![]()
Фактор, фактор, колко да са фактор ?
Роси беше шампион още от началото, по същият начин е сега и Маркез.
Някои хора са повече от останалите и това е неоспоримо и не може да бъде преборено само с опит. Така, че годините не са кой знае какъв фактор. Някои, просто са по-добри!
Дори колкото повече време вкарваш в дадено начинание и не ти се получава, толкова по-малко трябва да наблягаш на тях, защото илюстрират некадърност![]()
Той дори не е казвал никъде, че прави по толкова, просто някой ден е успял. А какво ме кара да си го мисля, ами опита да кажем? Когато имаш години такъв в дадена сфера отлично знаеш какво е възможно и кое са откровени глупости образно казано. Не мен не ми вярвай, направи малко рисърч из нета и включи логиката на максимални обороти, по-добре е нещата да ти станат ясни колкото може по-рано, защото така или иначе те чакат години ако не се откажеш![]()
По твоята логика и Маркез не можеше да спечели 9 състезания от 9, но той го направи. А едва е втора година в кралският клас. Е сега какво казва "логиката" ?Той дори не е казвал никъде, че прави по толкова, просто някой ден е успял. А какво ме кара да си го мисля, ами опита да кажем? Когато имаш години такъв в дадена сфера отлично знаеш какво е възможно и кое са откровени глупости образно казано. Не мен не ми вярвай, направи малко рисърч из нета и включи логиката на максимални обороти, по-добре е нещата да ти станат ясни колкото може по-рано, защото така или иначе те чакат години ако не се откажеш