Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
nikolay_diankov_1982 (06-07-2018), MAXJOY (06-07-2018), звездоброец (06-07-2018), borkooo_pz (06-07-2018), kypa (06-07-2018), Barbaron (07-07-2018), hanuman (07-07-2018)
Там някъде около 1.2060/80;се пада ,а това ,ще е малко почти като рамо
От известно време ясни фигури ,на големи фреймове ги дава ,та да не подлжат и преди това да го бутнат под 1,1500![]()
nikolay_diankov_1982 (06-07-2018), kypa (06-07-2018), MAXJOY (06-07-2018), звездоброец (06-07-2018), minkov (07-07-2018), Barbaron (07-07-2018), hanuman (07-07-2018)
Ако някой може да ми обясни как се водят тези новини днес? Добри или лоши за долара? Защото еврото поскъпна до 1.17700 почти и после спря и дори го разпродадоха. С тия хеджиращи яко се набутах. Да не говорим, че ме спукаха от слипидж. ЕЦН брокер с големи претенции, но ми удари здрава балтия. В момента имам дълго евро от дневния връх. Направих и добавки и в момента съм на десетина пипса от фалита ( е малко пресилено, защото първоначалните депозити вече съм ги изтеглил и на практика съм на плюс). Но ми писна и имам нужда от почивка. Подиграват се с нас и спукаха пазара. Сигурно и на брокерите не им е лесно. Скоро много от тях ще се наложи да пуснат кепенците, но не ги съжалявам.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
MAXJOY (06-07-2018), звездоброец (06-07-2018), Barbaron (07-07-2018)
Аз съм добър човек! Това ще ти потвърдят всички, които ме познават лично, включително доста хора от този форум. Не понасям обаче слагачите и мрънкачите, а ти си и двете. И въпреки всичко ти давам добри и полезни съвети, ако и да ги смяташ за обиди... и това щото съм добър човекЯвно ти доставя голямо удоволствие да злобееш гаднярски по хора, които са в затруднение. Аз може да фалирам, но пари пак ще спечеля и около себе си имам достатъчно хора, които ме обичат и подкрепят. Докато ти добър човек явно няма да станеш, ако ще и милиони да натрупаш. Погледни се в огледалото, за да видиш най-злобното и ограничено човече на света. Съвети давал. Как да мразя ли? Мерси, но аз съм по любовта.Иначе отдавна да съм сложил досадник, като теб в игнора
![]()
Нямаше ли тема за вицове в свободната зона? Там си помествай хумореските ако обичаш. Виждам, че админите едвам смогват да ти трият заяжданията, злобеенето и обидите всяка вечер, но това е типичната участ на "добрите хора" сигурно? Опитах се да те сложа в игнора, но ти се оказа ужасно вдлъбнат и не влезе. Запецна като ......на Великден.Аз съм добър човек! Това ще ти потвърдят всички, които ме познават лично, включително доста хора от този форум. Не понасям обаче слагачите и мрънкачите, а ти си и двете. И въпреки всичко ти давам добри и полезни съвети, ако и да ги смяташ за обиди... и това щото съм добър човекИначе отдавна да съм сложил досадник, като теб в игнора
това 1.1770 фибо 127.2 го викам още от миналата седмица , бях сложил 3 ордера със таргети там на един активиран дракон . .
да ме пита човек защо ги затворих толкова рано
тази седмица дебнех ако върнат малко да вляза със цел 1.1770 но уви.
.
пропуснати ползи![]()
и тая седмица без да искам познах дънотоголяма акула си станал![]()
със 6 пипса стоп колко е целта. . .
амммм, на реалната са дългите. . .
сега ако бием 1.16107 трябва да тръгнат дългите .
ти на къде си.
миналата седмица познах дъното , сега казвам че дъното за тази седмица ще бъде 1.1591 ( в момента сме на 1.1607 ) ..
п.п или айде под 1.1550 няма да падне ..
. . . . . .
Добрю ютрю)
Въпроса на въпросите е дали ще пуснат
ония горе дето са удължили без време
да се освободят даже на плюс или ония
долу дето са скъсили са по за РАЗКЕКЕРЧАНЕ ????!!!!)
![]()
Добро утро.А ти какво предпочиташ? В смисъл от коя група си?
Аз логично се притеснявам от възможния гап. ?Винаги в такива моменти се чудя защо след събота и неделя се получават гапове при положение, че уж навсякъде пазара затваря и отваря по едно и също време. Тия от ЕСМА трябваше и това да прибавят към новите си правила - забрана за всякакви гапове. Защото в над 90% от случаите те са в полза на брокерите и голямо дърво за трейдъра. При гап срещу теб не ти се признава стоп и чакаща поръчка и може много да загубиш. Ако гапа е в твоя полза може брокера да извади правило, че не признава печалби получени чрез такъв гап и да ти сторнира сделките. Изобщо - един път дърво...винаги дърво!
![]()
nikolay_diankov_1982 (07-07-2018), MAXJOY (07-07-2018), kypa (07-07-2018)
Очаквам да има за едните и за другите,ако хванат момента,но за седмицата очакванията ми са за една бича седмица.