Всичко съм затворила ,но парите не съм ги теглила още ,ако не предложат нещо ,ще ги прехвърля при акциите. Сега поне има добри за купуване![]()
Всичко съм затворила ,но парите не съм ги теглила още ,ако не предложат нещо ,ще ги прехвърля при акциите. Сега поне има добри за купуване![]()
Малко наизиуст си ги пишете с борко тези работи.Това не ми говори нищо...т.е не че трябва да знам...
Говорим за възможности тука, а за Money mngmnt-a ти си знаеш колко % рискуваш и тн.
Но да кажем на 2 двойки по 0.5 си е лот тоталка.
Стопирани са ти $3.3К и мърджин кол...НЕ - мърджин СТОП на 50%...
тоест минимум 7К акаунт ако вообще не тръгва цената срещу теб...
Първо не ми става ясно как на борко като му блокира 3к и той/тя ги рискува. За тез 3к блокираните никакъв риск няма.
При всяка позиция риска е от входа до стопа и блокираната сумя няма отношение към риска.
А за колеца - да обясня - марджин левъла се изчислява като се дели екюитито на блокирания марджин и се умножи по 100(за да стане процент)
Та ако имаш 7к акаунт и отвориш един лот и ти блокира 3к за марджин, трябва позицията да отиде на минус 5500, т.е. екюитито ти да е 1500 за да си на маржин левъл 50% и да отидеш на колеца
Как не ви стана ясно, че това намаляване на ливъриджа наитина прави зануляването на акаунт доста по-трудно
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
lyubo (21-07-2018), kypa (21-07-2018), hanuman (21-07-2018), Happy68 (21-07-2018), gambletrade (21-07-2018), Нерегистриран (1), borkooo_pz (21-07-2018), звездоброец (21-07-2018), Barbaron (22-07-2018)
Минков ,къде прочете да съм написала ,че няма риск ??Писах ,че не е оправдан риска ,да ти блокират 3000$ за 100 $ ,Малко наизиуст си ги пишете с борко тези работи.
Първо не ми става ясно как на борко като му блокира 3к и той/тя ги рискува. За тез 3к блокираните никакъв риск няма.
При всяка позиция риска е от входа до стопа и блокираната сумя няма отношение към риска.
А за колеца - да обясня - марджин левъла се изчислява като се дели екюитито на блокирания марджин и се умножи по 100(за да стане процент)
Та ако имаш 7к акаунт и отвориш един лот и ти блокира 3к за марджин, трябва позицията да отиде на минус 5500, т.е. екюитито ти да е 1500 за да си на маржин левъл 50% и да отидеш на колеца
Как не ви стана ясно, че това намаляване на ливъриджа наитина прави зануляването на акаунт доста по-трудно![]()
Ти къде видя аз да съм писал, че ти си писала, че няма риск?
Аз ти казвам, че няма риск. Какъв е риска според теб - не ми става ясно?
Какво рискуваш като ти блокира някаква сума, каквато и да били тя?
Риск има когато е възможно да претърпиш загуба, в случая не може да претърпиш загуба от самото блокиране на сумата. Наистина не ми става ясно какъв е риска.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
borkooo_pz (21-07-2018), MAXJOY (21-07-2018), Нерегистриран (1), kypa (21-07-2018), звездоброец (21-07-2018), gambletrade (21-07-2018), Barbaron (22-07-2018)
Който не моЙ търгува, ще си занули акаунта ако ли ще без левър, а и теб това успокоява ли те???
Второ, такива с по $100 в акаунта (или бонуса) дето чакат Марджин кола...като някой тукашни - ей ся ше им требат $700 за да правите абсолютно същите финтове...или почвате да търгувате на микролотове и ...то се едно Демо...![]()
Видях, че на сайта на Варчев са качили видео (малка част) от уебинара. Една жена доста находчиво се намеси с твърдението, че с това решение ЕСМА принуждава дребните непрофесионални трейдъри да внесат още пари към брокерите. Варчев се съгласи, че има резон в това.![]()
MAXJOY (21-07-2018), borkooo_pz (21-07-2018), kypa (21-07-2018), звездоброец (21-07-2018), Barbaron (22-07-2018)
Ще изчакаме![]()
така ли ще отвори пазара ??????
http://forex.tradingcharts.com/chart...%20Dollar.html
Мен ме устройва, даже ще се кефя ако гапа при паунда се увеличи, щото там имам къса от върха
borkooo_pz (22-07-2018), MAXJOY (22-07-2018), REDA (22-07-2018), nikolay_diankov_1982 (22-07-2018), Barbaron (23-07-2018)
,иаз чакам еврото да падне ,че ми остана една там
Но не е фатално![]()