Ако пробие 108.70 ,ми се струва че става троен връх
Да не се върне на 107.00
Ако пробие 108.70 ,ми се струва че става троен връх
Да не се върне на 107.00
Ще пробие, ще пробие посоката е нагоре. Сега и да даде откат ще е малък. Дъната на баровете са все по високи. Мечките барове все по малки. За нагоре е. Пробие ли ще има стълб нагоре. Мечки не останаха.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
borkooo_pz (15-05-2018), hanuman (15-05-2018)
На седмична ,и на мен ми се вижда поне до към 114.5 0 ,но на 4Н нещо не ми харесва за дълги .Трябва да пробие 110.11/20
pablo (15-05-2018), Spekulanta (15-05-2018), kypa (15-05-2018), Skp (15-05-2018), hanuman (15-05-2018)
Борко не разбра ли че като кажа нещо то става. Не съм като някой пилета може нагоре ама може и надолу. Посоката е една. И ми се разсърдиха на всичко отгоре. Ама майната му. И го казвам преди да се е разгърнал пазаря забележи. Не като някои да показвам след време.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
borkooo_pz (15-05-2018), hanuman (15-05-2018)
Сега вече може и да се гледа към 114.00 .Борко не разбра ли че като кажа нещо то става. Не съм като някой пилета може нагоре ама може и надолу. Посоката е една. И ми се разсърдиха на всичко отгоре. Ама майната му. И го казвам преди да се е разгърнал пазаря забележи. Не като някои да показвам след време.
Остава и да затвори над тази цена ,и е въпрос на време да качи
borkooo_pz (15-05-2018), Skp (15-05-2018), nnikos (15-05-2018), hanuman (15-05-2018), kypa (15-05-2018)
Аз съм на къси със скромен таргет 110,03.
Притеснява ме това, че се формира сигнал за обръщане, който се провали...
borkooo_pz (15-05-2018), hanuman (15-05-2018), kypa (15-05-2018), INedelchev (15-05-2018)
Нагоре е и според мен и си отворих дълга,след 10-на дена рейндж отново сме нагоре.
nnikos (15-05-2018), kypa (15-05-2018), borkooo_pz (15-05-2018), INedelchev (15-05-2018), bigi (16-05-2018)
Ти за ненормален ли ме имаш. Ще коментирам от 4 април днес. Направо ме уби. Точно днескашната ситуация коментирах. Хората които си имат малко понятие от форекс ме разбраха. А ти си чакай късите. Големи смешници излязаха в този форум и продължавам да се питам, аз какво правя тука. Даваш им посока преди пазара да тръгне получаваш два тенкса и един дето ме праща, че съм коментирал ситуация от предния век. А коментари от сорта цената ако цената пробие това значи чакаме онува, а пък ако тръгне надругата страна таргета ще е еди къде си. Или теми дето нямат нищо общо с форекс получават 20 тенкса. Ай да бягам от тук, че ми падна много нивото. Само се чудя на какво основание е това форекс форум. Може да е всичко друго ама не е форекс форум. Разрешавам на админа да изтрие това, знам че не е по темата.
INedelchev (15-05-2018), borkooo_pz (15-05-2018)
Не знам защо така реагираш. Нищо в коментара ми не е обидно или клонящо даже да си помислиш, че те мисля за ненормален.Ти за ненормален ли ме имаш. Ще коментирам от 4 април днес. Направо ме уби. Точно днескашната ситуация коментирах. Хората които си имат малко понятие от форекс ме разбраха. А ти си чакай късите. Големи смешници излязаха в този форум и продължавам да се питам, аз какво правя тука. Даваш им посока преди пазара да тръгне получаваш два тенкса и един дето ме праща, че съм коментирал ситуация от предния век. А коментари от сорта цената ако цената пробие това значи чакаме онува, а пък ако тръгне надругата страна таргета ще е еди къде си. Или теми дето нямат нищо общо с форекс получават 20 тенкса. Ай да бягам от тук, че ми падна много нивото. Само се чудя на какво основание е това форекс форум. Може да е всичко друго ама не е форекс форум. Разрешавам на админа да изтрие това, знам че не е по темата.
Факт. картинката е от 04.04.2018г. и се намира на първа страница в темата! Като си дал отговор с цитат, предположих че коментираш нея.
Факт. разминават ни се очакванията и аз обмислям къси. Никой не иска мнение и посока на сила от теб.
Факт. разлика в броя на благодарностите. Всеки участник си е свободен да харесва каквото иска.
Нещо против мен ли имаш?
Нерегистриран (2), borkooo_pz (15-05-2018), kypa (16-05-2018), hanuman (16-05-2018)