• flag
  • flag
photo
Login/Register
Register Restore Password
Форум
Мненията днес Правила Форума ЧЗВ Календар Календар Economic calendar Общност Потребителска листа Действия Маркирай форумите като прочетени Предпочитани Бързи връзки Екипа на форумите Покани приятели
  • Покани приятели
  • Състезания и конкурси Пари за писане Партньорска програма Кампания „ТОП отговори“ Кампания „Най-добра тема“
    Какво ново?
    Мненията днес Групови съобщения за деня Събития за деня Маркирай форумите като прочетени
    Портал FX.co
    Графики
    Schedule EUR/USD График EUR/USD График GBP/USD График USD/JPY График USD/CHF График USD/CAD График EUR/JPY График GBP/JPY График AUD/USD График GOLD График Bitcoin
    Форекс Игри
    Forex Hunting Trader Catch Money
    Invite friends
    From contact list
    Разширено търсене
    • Форум
      • Мненията днес
      • Правила на Форума
      • ЧЗВ
      • Календар
        • Форум календар
        • Икономически календар
      • Общност
        • Потребителска листа
      • Действия
        • Маркирай форумите като прочетени
        • Предпочитани
      • Бързи връзки
        • Екипа на форумите
        • Покани приятели
      • Състезания и конкурси
        • Пари за писане
        • Партньорска програма
        • Кампания „ТОП отговори“
        • Кампания „Най-добра тема“
    • Какво ново?
      • Мненията днес
      • Групови съобщения за деня
      • Събития за деня
      • Маркирай форумите като прочетени
    • Портал FX.co
    • Графики
      • График EUR/USD
      • График GBP/USD
      • График USD/JPY
      • График USD/CHF
      • График USD/CAD
      • График EUR/JPY
      • График GBP/JPY
      • График AUD/USD
      • График GOLD
      • График Bitcoin
    • Покани приятели
      • От листата с контакти
    • Разширено търсене
    Влизам Регистрация Регистрация
  • Форумът изисква предварителна Регистрация преди да можете да изкажете свое мнение.
  • Hерегистриран, прочетете Правилата на Форума преди да започнете да пишете.
  • Партньорска програма на ИнстаФорекс - най-високите печалби от Форекс! Печелете чрез привличане на клиенти! Изплащаме до 67% от приходите си! Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • Получавайте пари за публикациите си в нашия форум!. Условията на кампанията "Бонус за качество" ТУК, Често Задавани Въпроси ТУК Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • .
    • Начало
    • Форум
    • Дискусия за пазари и търговия
    • Икономически и политически дискусии
    • Замяна на лева с евро -готова ли е България !

Login

Забравили сте паролата си?
    Регистрирайте се в социалните мрежи

Тема: Замяна на лева с евро -готова ли е България !

+ Отговор в тема
    Страница 34 от 43 ПървиПърви Предишно ... 24 32 33 34 35 36 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Резултати от 331 до 340 от общо 423
    • Контрол над темата
      • Покажи версия за принтиране
      • Прати тази страница по E-Mail…
      • Абонирайте се за тази тема …
    1. 25-02-2023 20:31 #331 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      ontar
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      ontar не е на линия
      Централна банка
      Bla

Моля, изберете категория: - Откажи
      ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите Аватара на ontar
      Начислени плащания
      0.00 USD
      Благодарности
      4 256
      Благодарили са му 3 678 Пъти в
      879 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 1
      stuser,
      X
      Цитирай Първоначално написано от ndimitrov73 Виж мнението
      По това време което споменаваш всички Републики в СССР ползваха рубли. България не беше една от тях. Малко бъркаш за демокрацията. Човек винаги има право на избор, но управлява мнозинството. Така, че ти и Пабло не искате еврото, но мнозинството иска еврото печели мнозинството за съжаление и трябва да се съобразяваме с него. Но човек има право на избор и сменя държавата и
      Само да попитам: Това на аватара ти стотинки ли е? Или нещо друго?
      Тогава имаше дружба между народите и държавите на България и СССР, но не помня съветските лидери да са ми ги показвали чак толкова често по телевизията. Тогава нямаше и руски военни бази тука, а сега има поне няколко американски, но това е друга тема. Толкова често ми ги дават Байдън и Зеленски по новините, че има моменти когато съм в трепетно очакване да излезнат от хладилника или да се появят пред блока ми, за да ми напомнят колко лош бил Путин да не би случайно да съм забравил. Изобщо не бъркам за демокрацията, защото в България близо 60 процента от хората са против приемането на еврото (това ще си проличи и на референдума) и даването на оръжие на Украйна. Това го показват доста социологически проучвания и последното дори го публикуваха днес. На практика твърдите привърженици на евроатлантизма са някъде около 20 процента и това за мене не е изненада, защото не познавам хора, които да харесват еврото или да ги кефи, че си даваме последните ръждясали пушки на Зеленски. Сигурно би се запитал как така се получава, че в парламента евроатлантиците имат толкова голямо мнозинство? Ами защото напоследък на избори ходят под 40 процента от имащите право на глас и те обикновено са твърдите електорати на повечето партии. А тези партии са в голямата си част завладяни от желанието да щипнат повече пари от Европа и ако може и от Сащ и затова стават и лягат със заучените лафове за еврото и нато. В този ред на мисли ми се иска да попитам какви са тези прословути "евроатлантически ценности"? Какво значи да си на "правилната страна на историята" и кой решава коя е тя? На времето съм учил, че историята я пишат следващите поколения и това е логично. Какво ще стане ако ЕС и еврозоната се разпаднат и след време нашите внуци и правнуци учат по история, че с приемането на еврото България е претърпяла поредната си национална катастрофа? Защото аз съм го минал този път и помня как громяхме лошите капиталисти, но всичко се обърна и сега те станаха наши първи приятели. Спомняйки си един стар виц няма да се учудя ако след 5-10 години вместо към еврото нашите велики политици ни поведат мъдро към приемане на китайския юан! За разлика от други "родолюбци" аз никога не бих сменил своята родина, за която съм дал свещена клетва целувайки знамето с автомат в ръка. Мене много ме боли, че във властта влизат предимно продажници и сребролюбци, но надеждата ми е в партия Възраждане. Тя постепенно вдига своя резултат и това показва, че все повече хора се събуждат от летаргията и взимат съдбата си в свои ръце.

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Одобрена
      Отговори с цитат Отговори с цитат Благодарности  

Не пропускайте най-добрите условия за търговия! Печелете пари с ИнстаФорекс.

Вземете 750$ за всеки привлечен приятел!

Награда за партньори до 67% от спреда!

2. Следните 3 потребители изказват благодарности на ontar за полезния пост:

jivko78 (26-02-2023), Нерегистриран (2)

3. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    4. 26-02-2023 08:32 #332 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      jivko78
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      jivko78 не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите Аватара на jivko78
      Начислени плащания
      19,802.79 USD
      Благодарности
      18 182
      Благодарили са му 44 853 Пъти в
      16 490 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 0
      X
      Цитирай Първоначално написано от ontar Виж мнението
      Мене много ме боли, че във властта влизат предимно продажници и сребролюбци, но надеждата ми е в партия Възраждане. Тя постепенно вдига своя резултат и това показва, че все повече хора се събуждат от летаргията и взимат съдбата си в свои ръце.
      Надеждата ти е в това да излезем от НАТО точно в тези времена ???
      И да излезем от ЕС , щото сме голяма икономика и сами ще сме по-добре ???
      Само продажна партия обслужваща чужди интереси ( в случая се знае кои ) би искала във времена на война , когато сме голи мишки, на фона на това да напуснем НАТО

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Допълнителни печалби с ИнстаФорекс

5. Следните 3 потребители изказват благодарности на jivko78 за полезния пост:

Нерегистриран (3)

6. 26-02-2023 16:37 #333 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      ndimitrov73
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      ndimitrov73 не е на линия
      Централна банка
      Bahagia

ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите Аватара на ndimitrov73
      Град
      Далече,Далече,Далече
      Начислени плащания
      970.76 USD
      Благодарности
      2 851
      Благодарили са му 8 389 Пъти в
      2 884 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Тогава имаше дружба между народите и държавите на България и СССР, но не помня съветските лидери да са ми ги показвали чак толкова често по телевизията. Тогава нямаше и руски военни бази тука, а сега има поне няколко американски, но това е друга тема. Толкова често ми ги дават Байдън и Зеленски по новините, че има моменти когато съм в трепетно очакване да излезнат от хладилника или да се появят пред блока ми, за да ми напомнят колко лош бил Путин да не би случайно да съм забравил. Изобщо не бъркам за демокрацията, защото в България близо 60 процента от хората са против приемането на еврото (това ще си проличи и на референдума) и даването на оръжие на Украйна. Това го показват доста социологически проучвания и последното дори го публикуваха днес. На практика твърдите привърженици на евроатлантизма са някъде около 20 процента и това за мене не е изненада, защото не познавам хора, които да харесват еврото или да ги кефи, че си даваме последните ръждясали пушки на Зеленски. Сигурно би се запитал как така се получава, че в парламента евроатлантиците имат толкова голямо мнозинство? Ами защото напоследък на избори ходят под 40 процента от имащите право на глас и те обикновено са твърдите електорати на повечето партии. А тези партии са в голямата си част завладяни от желанието да щипнат повече пари от Европа и ако може и от Сащ и затова стават и лягат със заучените лафове за еврото и нато. В този ред на мисли ми се иска да попитам какви са тези прословути "евроатлантически ценности"? Какво значи да си на "правилната страна на историята" и кой решава коя е тя? На времето съм учил, че историята я пишат следващите поколения и това е логично. Какво ще стане ако ЕС и еврозоната се разпаднат и след време нашите внуци и правнуци учат по история, че с приемането на еврото България е претърпяла поредната си национална катастрофа? Защото аз съм го минал този път и помня как громяхме лошите капиталисти, но всичко се обърна и сега те станаха наши първи приятели. Спомняйки си един стар виц няма да се учудя ако след 5-10 години вместо към еврото нашите велики политици ни поведат мъдро към приемане на китайския юан! За разлика от други "родолюбци" аз никога не бих сменил своята родина, за която съм дал свещена клетва целувайки знамето с автомат в ръка. Мене много ме боли, че във властта влизат предимно продажници и сребролюбци, но надеждата ми е в партия Възраждане. Тя постепенно вдига своя резултат и това показва, че все повече хора се събуждат от летаргията и взимат съдбата си в свои ръце.
      Ама тези проценти от тези <30% които ходят да гласуват ли са? Не знам ама щом и скандинавците се подплатена и се втурнаха и те към НАТО значи шубето е голям страх да знаеш. Сега чета изказвания на твоя комир Пабло опссс. Исках да кажа онтар. Много еднакво пишете и ви бъркам често да ме извиниш. Та другаря Путин говори сега за разпад на Руската Федерация. Не знам кое ще стане първо.
      "Бедността е най справедливото наказание за глупостта на един народ!"

Роналд Рейгън

Влезте в света на онлайн търговията и печелившите транзакции с ИнстаФорекс.

7. Следният потребител изказва благодарност на ndimitrov73 за полезния пост:

Salim (27-02-2023)

8. 26-02-2023 20:02 #334 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      minkov
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      minkov е на линия
      Централна банка
      Polos

minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите Аватара на minkov
      Град
      Къде ли не
      Начислени плащания
      11,308.31 USD
      Благодарности
      47 096
      Благодарили са му 45 412 Пъти в
      12 212 Поста
      ПодписвамПодписвам
      Gordey,
      X
      Цитирай Първоначално написано от ndimitrov73 Виж мнението
      Ама тези проценти от тези <30% които ходят да гласуват ли са? Не знам ама щом и скандинавците се подплатена и се втурнаха и те към НАТО значи шубето е голям страх да знаеш. Сега чета изказвания на твоя комир Пабло опссс. Исках да кажа онтар. Много еднакво пишете и ви бъркам често да ме извиниш. Та другаря Путин говори сега за разпад на Руската Федерация. Не знам кое ще стане първо.
      Как ще пишат еднакво бе Димитров, единия поне с граматиката е добре

ИнстаФорекс – печелете пари с надежден брокер!

9. 26-02-2023 20:50 #335 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      ontar
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      ontar не е на линия
      Централна банка
      Bla

ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите Аватара на ontar
      Начислени плащания
      0.00 USD
      Благодарности
      4 256
      879 Поста
      ПодписвамПодписвам
      stuser,
      X
      Цитирай Първоначално написано от jivko78 Виж мнението
      Надеждата ти е в това да излезем от НАТО точно в тези времена ???
      И да излезем от ЕС , щото сме голяма икономика и сами ще сме по-добре ???
      Само продажна партия обслужваща чужди интереси ( в случая се знае кои ) би искала във времена на война , когато сме голи мишки, на фона на това да напуснем НАТО
      Ами замисли се колко време сме вече в ЕС и продължаваме да сме най-бедната страна в Европа. Милиарди евро влезнаха в България, но на практика една шепа хора и компании намазаха от това. Аз например нищо не разбрах от това членство в Евросъюза и дори ми навреди. Ние сме малка държава и беше ясно, че не ни приеха за да ни стане по-хубаво, а за да завладеят Балканите. Не мисля, че ще имаме някаква полза от въвеждането на еврото и затова повечето хора са против него. Някакви бизнесмени и фирми ще имат делавера, но те и сега не са никак зле и държавата си ги дундурка. Това че сме в Нато как се отрази на нашата отбранителна способност? Ами ако сравним преди години колко е бил числеността на армията ни и с каква военна техника сме разполагали ще се види, че в момента сме много по-зле в това отношение. България почти остана без бойни самолети и разчитаме на чужди да ни пазят. Не че някой се е затичал да ни напада. Аз дори си мисля, че като държава членка на Нато ставаме мишена и това е много по-тревожно. Пак повтарям, че ние сме малка държава и можем да вземем пример от други подобни като Швейцария, които умеят да пазят неутралитет и не живеят никак зле. Не знам защо е това напъване все да сме в разни съюзи? Най-смешно е това драпане да приемем еврото и да влезем в клуба на богатите при положение, че сме голи и боси. Наивно е да си мислим, че като застанем до Германия, Франция и Италия ще станем като тях. Напротив с влизането в еврозоната пропастта между бедните и богатите в България ще стане още по-голяма и в това няма никакво съмнение. Харесвам Възраждане, защото държат на българския национален интерес за разлика от останалите партии, които слушат какво им казват господарите от Сащ. Казвам от Сащ, защото на практика ЕС вече се управлява от американците. Ако трябва да си сменяме националната валута, то по-добре направо да минем на долар, защото на еврото дните май са му преброени ако не греша?

Одобрена

ИнстаФорекс – всеки може да печели.

10. Следните 4 потребители изказват благодарности на ontar за полезния пост:

Salim (27-02-2023), Нерегистриран (2), jivko78 (27-02-2023)

11. 26-02-2023 21:11 #336 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      minkov
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      minkov е на линия
      Централна банка
      Polos

minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите Аватара на minkov
      Град
      Къде ли не
      Начислени плащания
      11,308.31 USD
      Благодарности
      47 096
      Благодарили са му 45 412 Пъти в
      12 212 Поста
      ПодписвамПодписвам
      Gordey,
      X
      Ами замисли се колко време сме вече в ЕС и продължаваме да сме най-бедната страна в Европа.
      То като се замислиш и всичките години преди да влезнем в ЕС пак бяхме най-бедната държава в Европа.
      Това би трябвало да навежда на някакви мисли - например, че не ни е виновен ЕС, а ние сме си калпазани.

Купувайте, продавайте, печелете с ИнстаФорекс.

12. Следните 2 потребители изказват благодарности на minkov за полезния пост:

Нерегистриран (1), Salim (27-02-2023)

13. 27-02-2023 08:55 #337 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      jivko78
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      jivko78 не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите jivko78 е отвъд представите Аватара на jivko78
      Начислени плащания
      19,802.79 USD
      Благодарности
      18 182
      Благодарили са му 44 853 Пъти в
      16 490 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Ами замисли се колко време сме вече в ЕС и продължаваме да сме най-бедната страна в Европа. Милиарди евро влезнаха в България, но на практика една шепа хора и компании намазаха от това. Аз например нищо не разбрах от това членство в Евросъюза и дори ми навреди. Ние сме малка държава и беше ясно, че не ни приеха за да ни стане по-хубаво, а за да завладеят Балканите. Не мисля, че ще имаме някаква полза от въвеждането на еврото и затова повечето хора са против него. Някакви бизнесмени и фирми ще имат делавера, но те и сега не са никак зле и държавата си ги дундурка. Това че сме в Нато как се отрази на нашата отбранителна способност? Ами ако сравним преди години колко е бил числеността на армията ни и с каква военна техника сме разполагали ще се види, че в момента сме много по-зле в това отношение. България почти остана без бойни самолети и разчитаме на чужди да ни пазят. Не че някой се е затичал да ни напада. Аз дори си мисля, че като държава членка на Нато ставаме мишена и това е много по-тревожно. Пак повтарям, че ние сме малка държава и можем да вземем пример от други подобни като Швейцария, които умеят да пазят неутралитет и не живеят никак зле. Не знам защо е това напъване все да сме в разни съюзи? Най-смешно е това драпане да приемем еврото и да влезем в клуба на богатите при положение, че сме голи и боси. Наивно е да си мислим, че като застанем до Германия, Франция и Италия ще станем като тях. Напротив с влизането в еврозоната пропастта между бедните и богатите в България ще стане още по-голяма и в това няма никакво съмнение. Харесвам Възраждане, защото държат на българския национален интерес за разлика от останалите партии, които слушат какво им казват господарите от Сащ. Казвам от Сащ, защото на практика ЕС вече се управлява от американците. Ако трябва да си сменяме националната валута, то по-добре направо да минем на долар, защото на еврото дните май са му преброени ако не греша?
      Сега ти се замисли, колко добре бяхме преди да влезем в ЕС и после кажи с кое ЕС е направило да станем по-зле ? Да не би стандарта на живот да е бил по-добър преди , заплатите ли , пенсиите ли бяха по-големи , не се крадеше ли , кое ? И какъв е този начин на мислене , че щом сме влезнали в ЕС някой е длъжен да ни налива с пари или да дойде и да ни управи държавата. Иначе големите критици на ЕС, който обесняват колко зле сме станали след като влезнали в ЕС, що не им се чува гласа за хиперинфлцията през 1996 -1997 г когато пенсиите бяха по 3- долара, а заплатите по 10 долара. Когато годините преди това бяхме на режим на тока като в африканска държава, а хляба и олиото се купуваха с купони, като се чакаше на опашки до къде ти видят очите. А факта че най-големите кражби с масови, касови приватизации, раздържевяване на ТКЗС - та, и продажбата на безценица на работещи предприятия станаха преди да влезем в ЕС ? И на фона на това да се тръби колко зле сме станали щото сме влезнали в ЕС е смешно . И как все на нас Европа не ни носи полза, но другите щом им носи ? И защо критиците на ЕС като стане въпрос за доходи иначе все гледат в канчето на другите европейски държави и нашите доходи били най-ниски. Ами нали е лош ЕС, що не гледат доходите на някой друг. Колкото до това дали трябва да сме в някакви съюзи, те и Украйна не бяха в никой съюз. А това, че нямало кой да те нападне е по-скоро начин на мислене въз основа на някакъв установен ред след края на ВСВ, и международно признати границите. Само , че с руското нападение над Украйна този модел с международно признати граници и че няма кой да те нападне вече не съществува. И точно пък България да се пъне да не в никой съюз не мисля, че корелира със здравия разум още повече предвид международната обстановка сега. А че си зависи изцяло от нас дали и кога ще стенем по-добре икономически, мисля че не трябва да има спор по този въпрос .
      Последна редакция от jivko78 : 27-02-2023 на 09:01
      Одобрена

Парите работят за вас: открийте сметка в ИнстаФорекс и печелете!

Вземете 750$ за всеки привлечен приятел!

Награда за партньори до 67% от спреда!

14. Следните 3 потребители изказват благодарности на jivko78 за полезния пост:

Нерегистриран (3)

15. 27-02-2023 11:52 #338 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      ontar
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      ontar не е на линия
      Централна банка
      Bla

Начислени плащания
      0.00 USD
      Благодарности
      4 256
      879 Поста
      ПодписвамПодписвам
      stuser,
      X
      Цитирай Първоначално написано от minkov Виж мнението
      То като се замислиш и всичките години преди да влезнем в ЕС пак бяхме най-бедната държава в Европа.
      Това би трябвало да навежда на някакви мисли - например, че не ни е виновен ЕС, а ние сме си калпазани.
      Съгласен съм напълно с тебе, но нали ни приеха в ЕС за да станем по-богата, уредена и правова държава? Не мисля, че нещо от това се случи въпреки големи пари, които дойдоха след присъединяването. (вероятно защото голяма част от парите се усвоиха с някакви имитации, а останалите се откраднаха) Знам за села, където няма нито един млад човек, но точно там се построиха спортни площадки и закрити зали с евро пари, които така си стоят и няма кой да ги ползва. Но парите са потънали в нечии предприемчиви джобове. А иначе за тези, които са по-бедни дори стана по-лошо, защото пропастта между тях и богаташите стана още по-голяма, което никак не е приятно. Не случайно българите се определят като едни от най-нещастните хора на света. (има някакви годишни проучвания по темата) Това е напълно логично, защото няма как човек да е щастлив когато вижда какви извращения правят богаташите. Едните се чудят за какви идиотщини да си харчат парите, а другите се лишават почти от всичко и броят стотинките. България не беше изобщо готова за приемане в ЕС, както сега сме неподготвени за еврото. Защо ни приеха тогава така и не ми стана ясно? Ние ли ги излъгахме или европейците решиха, че е важно да ни откъснат от влиянието на руснаците така и не се разбра на практика?

Цитирай Първоначално написано от jivko78 Виж мнението
      Сега ти се замисли, колко добре бяхме преди да влезем в ЕС и после кажи с кое ЕС е направило да станем по-зле ? Да не би стандарта на живот да е бил по-добър преди , заплатите ли , пенсиите ли бяха по-големи , не се крадеше ли , кое ? И какъв е този начин на мислене , че щом сме влезнали в ЕС някой е длъжен да ни налива с пари или да дойде и да ни управи държавата. Иначе големите критици на ЕС, който обесняват колко зле сме станали след като влезнали в ЕС, що не им се чува гласа за хиперинфлцията през 1996 -1997 г когато пенсиите бяха по 3- долара, а заплатите по 10 долара. Когато годините преди това бяхме на режим на тока като в африканска държава, а хляба и олиото се купуваха с купони, като се чакаше на опашки до къде ти видят очите. А факта че най-големите кражби с масови, касови приватизации, раздържевяване на ТКЗС - та, и продажбата на безценица на работещи предприятия станаха преди да влезем в ЕС ? И на фона на това да се тръби колко зле сме станали щото сме влезнали в ЕС е смешно . И как все на нас Европа не ни носи полза, но другите щом им носи ? И защо критиците на ЕС като стане въпрос за доходи иначе все гледат в канчето на другите европейски държави и нашите доходи били най-ниски. Ами нали е лош ЕС, що не гледат доходите на някой друг. Колкото до това дали трябва да сме в някакви съюзи, те и Украйна не бяха в никой съюз. А това, че нямало кой да те нападне е по-скоро начин на мислене въз основа на някакъв установен ред след края на ВСВ, и международно признати границите. Само , че с руското нападение над Украйна този модел с международно признати граници и че няма кой да те нападне вече не съществува. И точно пък България да се пъне да не в никой съюз не мисля, че корелира със здравия разум още повече предвид международната обстановка сега. А че си зависи изцяло от нас дали и кога ще стенем по-добре икономически, мисля че не трябва да има спор по този въпрос .
      Ти явно не си засегнат лично и затова се изказваш, че ЕС с нищо не ни е попречило. Това обаче не се отнася за всички хора и мога да ти говоря 5 часа по темата, защото мене лично влизането в ЕС ми обърна живота с хастара наопаки. Само си представи да градиш 25 години кариера и накрая в най-неподходящата възраст да те изритат на улицата без пари и без работа, защото на европейците предприятието, в което работиш им е на практика силна конкуренция. Ами след влизането на България в ЕС ние направо си закрихме промишлеността и си затрихме селското стопанство, защото ни спуснаха някакви ограничетелни квоти от Брюксел. Казват ни какво можем да произвеждаме и къде можем да го продаваме. Но най-важното е, че имаше огромни очаквания какво ще се случи с България, когато влезе в ЕС и аз това много добре го помня. Обещаваха ни едва ли не, че по улиците ще текат реки от мед и масло, а ние ще сме щастливи и богати. Ами факт е, че нищо от това не се случи за огромна част от хората и най-красноречивото доказателство за това е, че над два милиона (така се говори) души емигрираха в чужбина. От тези, които останаха и сега всеки втори е готов да замине да работи в чужбина. Аз ако не бях стар и болен сигурно също щях да си бия камшика, но щях да отида в Австралия или Нова Зеландия, защото Европа не отива на добре и това е очевидно. Сега се опитват да ни излъжат с подобни празни обещания за светлото бъдеще на България в еврозоната, но повечето хора не са чак толкова глупави. Всички много добре знаем, че ще се получи както след влизането ни в ЕС и разочарованието ще е голямо. Нямам нищо лично против разните гръмогласни евроатлантици, грантаджии и прайдаджии освен да престанат да ми надуват ушите със заучените си тъпотии и да се покрият в посолствата, от които получават заповеди.
      Последна редакция от ontar : 27-02-2023 на 12:03
      Одобрена

Форекс търговията с ИнстаФорекс е изборът на професионалистите. Открийте сметка.

16. Следните 4 потребители изказват благодарности на ontar за полезния пост:

Нерегистриран (4)

17. 27-02-2023 12:52 #339 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Aquila
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Aquila не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Аватара на Aquila
      Начислени плащания
      1,699.21 USD
      Благодарности
      4 654
      Благодарили са му 21 321 Пъти в
      6 575 Поста
      ПодписвамПодписвам
      kypa,
      X
      Прав си Онтар, влизането в ЕС ни срина индустрията и селското стопанство. Стотици хиляди работеха в Кремиковци и Нефтохим, масово изнасяхме компютри от Правец, хората взимаха субсидии от държавата и земята се обработваш на 100%.
      Дойде Европейския Съюз и индустрията се срина, земята навсякъде запустя. На където и да се обърнеш само плевели и храсти.
      Хората са без работа защото ги изгониха понеже не могат предприятията в които работят да се конкурират. Масово се купува само маргарин и хляб. Някой хора даже и маргарин не могат да си позволят. Бензина като цена е непосилен. Вече никой не пътува никъде.
      Износа се срива. Инвестициите се сриват. За какво ни трябваше това ЕС. Хората масово емигрират в чужбина в момента защото работа няма никъде. Тази рекордна безработица от 20% направо ни убива.

А сега сериозно. Мал шанс, че откакто сме влезли в ЕС ни управляват любимите за теб бойко Борисов, Пеевски и Доган.
      Тези хора са олицетворение на най-низшето в гена на тази нация. Мал шанс за нас. Бойко слезе от влас, но пък ни удари пандемия.
      От миналата година членството ни в ЕС вече осезаемо се усеща. Да, все още има сили които правят всичко възможно да забавят действието на правилата на ЕС като Шенген и Еврозоната, правомощия на Европейската прокуратура, тъй като това ще навреди сериозно на политическия им бизнес модел, но рано или късно ще се интегрираме с по-цивилизованите нации.
      Наистина си прав, че 50% от хората не искат еврото. Нека се проведе референдум ако това е действителната бройка. Това ще означава, че сме се приближили към цивилизованите страни. След като правим референдум.
      Your observation of the fundamentals only makes you money when that observation or those fundamentals become part of the narrative.
      Одобрена

Прилични печалби с ИнстаФорекс.

18. Следните 2 потребители изказват благодарности на Aquila за полезния пост:

Нерегистриран (2)

19. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    20. 27-02-2023 13:05 #340 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      ndimitrov73
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      ndimitrov73 не е на линия
      Централна банка
      Bahagia

ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите Аватара на ndimitrov73
      Град
      Далече,Далече,Далече
      Начислени плащания
      970.76 USD
      Благодарности
      2 851
      Благодарили са му 8 389 Пъти в
      2 884 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Съгласен съм напълно с тебе, но нали ни приеха в ЕС за да станем по-богата, уредена и правова държава? Не мисля, че нещо от това се случи въпреки големи пари, които дойдоха след присъединяването. (вероятно защото голяма част от парите се усвоиха с някакви имитации, а останалите се откраднаха) Знам за села, където няма нито един млад човек, но точно там се построиха спортни площадки и закрити зали с евро пари, които така си стоят и няма кой да ги ползва. Но парите са потънали в нечии предприемчиви джобове. А иначе за тези, които са по-бедни дори стана по-лошо, защото пропастта между тях и богаташите стана още по-голяма, което никак не е приятно. Не случайно българите се определят като едни от най-нещастните хора на света. (има някакви годишни проучвания по темата) Това е напълно логично, защото няма как човек да е щастлив когато вижда какви извращения правят богаташите. Едните се чудят за какви идиотщини да си харчат парите, а другите се лишават почти от всичко и броят стотинките. България не беше изобщо готова за приемане в ЕС, както сега сме неподготвени за еврото. Защо ни приеха тогава така и не ми стана ясно?
      Я ми кажи за всичко това каква вина има ЕС. И кога смяташ, че някога ще станем готови за ЕС и евеото? Ако не бяха тези евро пари кражбите щяха да бъдат от държавния бюджет т.е. от хората. Ами за съжаление всичко е от управлението на държавата и ЕС не е виновен на никой. Пресен пример е Русия от излиза като победител след войната и 55 години по късно иска заем от победената Германия за да свърже двата края. Още един пример ФРГ и ГДР. Тука няма да коментирам извода го оставам за теб. Е питам може ли страна която е най-голяма по територия и не си знае природните богатства народа в покрайнините да мизерства, а други да тънат в разкош. И както се очертава отново се връща към след военна епоха. Както казвам руснаците нищо да не правят само да продават природни ресурси ще са по богати от Кувейт и ОАЕ защото те само продават петрол и нищо не правят друго, но за съжаление управлението е много важно нещо за страната и историята не еднократно го доказва. Така, че ЕС не ни е виновен. Трябва да търсим вината в себе си и да се научим да я поправим.
      "Бедността е най справедливото наказание за глупостта на един народ!"

Роналд Рейгън

Авторът на тази публикация търгува с ИнстаФорекс. Защо не се регистрирате?

21. Следните 2 потребители изказват благодарности на ndimitrov73 за полезния пост:

Нерегистриран (2)

+ Отговор в тема
    Страница 34 от 43 ПървиПърви Предишно ... 24 32 33 34 35 36 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Бърза навигация Икономически и политически дискусии   Горе ▲
    • Зони на сайта
    • Потребителски панел
    • Лични съобщения
    • Абонаменти