Пишеш за мене много неверни неща (от добро възпитание не казвам, че са абсолютни лъжи и пълни глупости) и нямам идея откъде си ги измисляш, но ако си тръгнал да ми говориш за висши гени първо намери време да се ограмотиш. В този ред на мисли да не би да си голям почитател на Хитлер? Не са ми никакви любимци споменатите от теб политици, но помня как често почнах да се шегувам, че на фона на Харвардските недоразумения и техните производни умнокрасиви жълтопаветници голяма част от герберите взеха да ми стават симпатични. Наистина се убедих, че на този свят всичко е относително и се сетих за оня стар лаф, че "когато няма риба и ракът е риба". Можем да го адаптираме към настоящата политическа обстановка в България така : когато няма политици и герберите са политици! А за пандемията също грешиш, защото тя ни удари точно по времето на третото правителство Борисов. Малко по-късно във времето тръгнаха и протестите, защото бая млади хора се бяха върнали от чужбина и се чудеха как да си уплътнят времето. Тука в България мерките бяха разхлабени за разлика от чужбина, където всичко беше затворено. Ще е интересно за мене да споделиш по какво се усеща нашето участие в ЕС точно от миналата година, защото аз лично нищо не съм забелязал. Освен че от Европа ни дойде височка инфлация и ние като си прибавихме и малко от нашата и стана близо 20 процента. Всъщност всичко е доста относително и зависи човек какво точно пазарува. Аз например съм с тежка хронична болест и ми се налага да ям само определени храни и мога да кажа, че те поскъпнаха с над 50 процента и съвсем го закъсахме в къщи с финансиите. Различните социологически проучвания показват, че 59-60 процента от хората са против влизането ни в еврозоната. Отделно някъде четох, че самите еврочиновници са забелязали как в България се надига все по-силна вълна на евроскептицизъм и това много ги притеснявало. Ами съжалявам, но ако евроатлантическите ценности са да се организират гейпаради и децата в училище да учат за трети пол то бих употребил само една дума за ЕС и еврозоната и тя е БАСТА!
ЕС не ни е виновен в пряк смисъл, но просто там се похаби прекалено много енергия. Хората бяха лъгани дълго време, че като влезем в ЕС всички ще станем богати и щастливи. Това не се случи изобщо и логично хората са много разочаровани и се чувстват излъгани от политиците. Точно затова и над 60 процента изобщо не ходят да гласуват и всеки се оправя поединично както се казва. Сега пак се опитват да ни лъготят с примамките еврозона и шенген, които щели да ни променят живота към по-добро. Ами няма пак да стане и само си губим времето да се надяваме на чужденците да дойдат и да ни оправят. Стигна се дотам, че да си докараме министър-председател чак от Канада и той се оказа меко казано абсолютно некадърен за подобна важна мисия. Ние сами като народ ако не се сплотим и не запретем ръкави да си оправим държавата нищо няма да се получи от нея. Нито еврото ще ни помогне, нито долара, нито златото! Имаме си български лев и той е най-достоен да бъде наша национална валута.