Ако ми позволиш, една лека корекция - 1.95583, а не 1.95883. Другите неща са точно така.
Ако ми позволиш, една лека корекция - 1.95583, а не 1.95883. Другите неща са точно така.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
minkov (25-06-2021)
За някой може и да е добро решение приемането на еврото, но за народа май отново е автогол. Или ако е толкова хубаво нещо до сега да го бяхме приели.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
minkov (25-06-2021)
Има и друга посока на мислене, ако позволиш.
Ние да го искаме, ама те да не ни го дават, ... еврото.
По някакви причини.
Лично на мен ще ми е много по-удобно в евро. Та колкото по-бързо го въведем, толкова по-добре.
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
minkov (25-06-2021)
Теб може да ти е удобно, ама забравете тази песен. Оправете си първо положението и после ще видим за еврото. Както се вижда пред България се очертават много други наболели въпроси и проблеми за решаване та еврото ми се струва ще мине на заден план.
Не мисля че сме готови за еврото имайки преддвид минималната заплата и пенсия в България. Има време и за това, макар че не съм сигурна до колко ще ни хареса. Дори и италианците и испанците казват че след приемането на еврото всичко е поскъпнало много и е трябвало години да минат докато стигнат сегашното си ниво. Мисля че все още не трябва да сменяме валутата си.
Е то не пречи на мен да продължава да ми е удобно ... ?
А ВИЕ кои сте точно, дето ще видите за еврото?
Що не вземеш да се върнеш и да вземеш да ни оправиш?
Че явно сме си тъпи парчета и сами не можем.
Върни се, като Ботев, и ни почвай ... Стига само акъл си раздавал, ... действай, действай.
Или поради пандемичните рестрикции оправянето ще е онлайн?
Последна редакция от Emil Enchev : 25-06-2021 на 18:25
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
ndimitrov73 (25-06-2021), L&T (25-06-2021), minkov (25-06-2021), Elsup (25-06-2021)
Е то като си далеч и си си уредил живота по някакъв начин е лесно да се дава акъл. Но явно той ще прецени за еврото дали е добре или не. За мен все още е много рано,защото заплатите не са ни на това ниво, въпреки че цените са даже и по - високи. За сметка на качеството. Ок ще плащаме повече, ама да не ни се продават боклуците на Европа.
Elsup (25-06-2021)
Той който и да преценя други решават. Ама редно е ЕС да ни изкара от списъка и да ни посочи скамейката на наказаните. Вече сме в черния списък и евро не ни се полага още. Ще посмърчаме след големите батковци още. Тъй че не се притеснявай дръж си левовете и си свиркай. Еврото в банките и ченджбюрата само ще се гледат с курс купува и курс продава. Иначе всички са прави че еврото ще е добра награда за БГ дори в началото да е малко трудничко, но положителния ефект щеше скоро след това да се получи, но нейсе. А те пенсиите и заплатите, че са ниски това няма голямо значение и в ЕС не всички държави са с еднакви заплати и пенсии.Е то като си далеч и си си уредил живота по някакъв начин е лесно да се дава акъл. Но явно той ще прецени за еврото дали е добре или не. За мен все още е много рано,защото заплатите не са ни на това ниво, въпреки че цените са даже и по - високи. За сметка на качеството. Ок ще плащаме повече, ама да не ни се продават боклуците на Европа.
Димитров, пак си объркал посоката. На нас еврото не ни трябва, еврозоната се нуждае от нас, щото в момента от целия ЕС само в България има кеш пара, ама много. Банките са претъпкани с мангизи и само чакат да отворят еврозоната и да ги изсипят на западняците, че са закъсали с кеша.Той който и да преценя други решават. Ама редно е ЕС да ни изкара от списъка и да ни посочи скамейката на наказаните. Вече сме в черния списък и евро не ни се полага още. Ще посмърчаме след големите батковци още. Тъй че не се притеснявай дръж си левовете и си свиркай. Еврото в банките и ченджбюрата само ще се гледат с курс купува и курс продава. Иначе всички са прави че еврото ще е добра награда за БГ дори в началото да е малко трудничко, но положителния ефект щеше скоро след това да се получи, но нейсе. А те пенсиите и заплатите, че са ниски това няма голямо значение и в ЕС не всички държави са с еднакви заплати и пенсии.
Това е сериозно.
Парите в банките са толкова много, че вече повечето банки спряха да приемат депозити.
Толкова много кеш има, че българския бизнес не може да ги поеме под формата на кредити, България вече е тясна за нашите банки и се нуждаем от разширение към еврозоната
gambletrade (25-06-2021), Elsup (25-06-2021), Emil Enchev (25-06-2021), L&T (26-06-2021)
България и българите не са готови за тази сериозна крачка, това си е да се гмурнеш в дълбокото. Като един от най-бедните народи само това ни липсваше, цените от лева да се изменят в евро, яко закръгляне ще стане.