Аз също смятам, че огромната маса от нежелаещите да има референдум нямат никаква представа за какъв референдум става дума и повтарят като мантра , че ние сме длъжни да приемем еврото. Говорят и една камара / глупости /внишения като цяло крайно не адекватно поведение НО това което много ама много силно ме притеснява , че мойте обратни индикатори от форума вдигат ужасно много шум в подкрепа на еврото а това гаранироно потвърждава недвусмислено, че приемането на еврото ще е фатална грешка и всичките негативи който имаха страните от периферията на ЕЗ ни чакат.
В момента реално не отговаряме на нито един критерий а най важния критери за хора като мене е критерия за ковергенция /за него изобщо не се говори все едно не съществува/ според въпросния критерий средните доходи в България трябва да са не по малко от 75 % от средните доходи в ЕЗ

в нашия случай сме като жабата от притчата : видяла жабата, че подковават коня и тя вдигнала крак .
Искам да обърна внимание на радетелите за приемането на еврото, че техните финансови познания не им носят доход от форекс търговията и те на практика са лош пример бих ги посъветвал най очтиво да не натрапват тяхната гледна точа която по традиция е грешна и да са малко по скромни защото не желая да загубя значителна част от своите средства заради чужда грешна преценка.
В основната си час / по скоро без изключение но може да има някой за който греша/ бяха и за задължителната така наречена ваксинация с експерименталните препарати ... Тогава им казвах, че който иска нека си постави 3-4 ако иста и повече дози ако иска и белина да пие това си е негова работа аз не го спирам но го предупреждавам, че не е разумно...
Днес на същите им казвам който иска да си държи парите в евро да си ги държи няманикаква пречка но да не ме задължава и аз да влизам в еврото. Това е нещо като пирамида и последните по традиция са губещи...