Днес ми е малко на въпреки кабела... Ама защото гледах онази стратегия 50 - 60 пипса.
Има и такива дни ...Явно трябва да връщам малко ресто
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (23-04-2018), borkooo_pz (23-04-2018), lyubo (24-04-2018), Нерегистриран (3)
Здравейте всички!
Ето кратка перспектива за днес и тази седмица. Нивата са в полза на продажбата на GBP / USD. Задължителната зона се припокрива с горната граница на OK. Цената е отворена между дневния баланс и долната граница на ОК. Нагоре все още има възможности да останали от пробитите нива на ОК. Цената е настроена да се възползва от тези възможности.
Глобалният индикатор направи стъпка нагоре, което е сигнал за поръчки за покупка за седмицата. Понастоящем цената е в долната част на плоската зона. Поради това е за предпочитане да се понижи до 1.3954 за поръчки за покупка.
Планът за днес е следният. Тъй като нивата са в полза на продажбата, ще планирам да продавам позиции от вътрешнодневен баланс или от задължителната зона, в зависимост от това къде Притежателят дава сигнал, при който печалбата е 1.3954.
Веднага след като нивата са в полза на купуването, ще разгледам дълги позиции с целево ниво от 1.4265.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
То ако се забави малко по тез нива може да събере силици и за хубав импулс нагоре.
Иначе има едно пивотъ ниво на 1.3967 и баш пивотъ към 1.4030.
И още едно на 1.4060, ама да не ставаме алчни.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Аз прибрах една къса при паунда, но около 25 пипса ( след пробива на подкрепата ). Напоследък повече не търся, защото като повишиш лимитите, трябва да промениш и другите стойности по стратегията си, да изчакваш повече и т.н.
Абе, то туй ниво от 1.4260-65 и аз го бях нацелил още сабахлен, ама докато го чакам то ми заминаха стоповете, та де да знам дали е реално в близките дниЗдравейте всички!
Ето кратка перспектива за днес и тази седмица. Нивата са в полза на продажбата на GBP / USD. Задължителната зона се припокрива с горната граница на OK. Цената е отворена между дневния баланс и долната граница на ОК. Нагоре все още има възможности да останали от пробитите нива на ОК. Цената е настроена да се възползва от тези възможности.
Глобалният индикатор направи стъпка нагоре, което е сигнал за поръчки за покупка за седмицата. Понастоящем цената е в долната част на плоската зона. Поради това е за предпочитане да се понижи до 1.3954 за поръчки за покупка.
Планът за днес е следният. Тъй като нивата са в полза на продажбата, ще планирам да продавам позиции от вътрешнодневен баланс или от задължителната зона, в зависимост от това къде Притежателят дава сигнал, при който печалбата е 1.3954.
Веднага след като нивата са в полза на купуването, ще разгледам дълги позиции с целево ниво от 1.4265.
Аз дадох стоп днес тук....
Понякога и това го има в играта.
3 пипса за 3 минути. Тези са ми най-сладки и забавни. С това темпо 30 мин щяха да са 30 пипса. А 300 мин няма да ви казвам.
Очаквам да направи тук корекция , след което ще търся къси
за поне още един лег надолу
kypa (24-04-2018), Нерегистриран (2)
Язе по 50-60+грид една от отварянето вчера и първата отложената на 1.39. На 1.39 и на 1.4065 има пивотъ нива. Има шансове 50-те пипа да ги вземем днеска тоест. Че даже и повече, евентуално и с цял обем ако нарисува хубаво дъно.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
borkooo_pz (24-04-2018), V i k i n g (24-04-2018), lyubo (24-04-2018), minkov (24-04-2018), nnikos (24-04-2018), ProPip (24-04-2018), kircho (24-04-2018), Нерегистриран (2)