Спеко, тая ГиР отдавна и е минал срока на годност..
аз махнах лимитите на дългите евра, че нещо мечките много напират и ме хвана шубето..
Спеко, тая ГиР отдавна и е минал срока на годност..
аз махнах лимитите на дългите евра, че нещо мечките много напират и ме хвана шубето..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
REDA (25-05-2018), borkooo_pz (25-05-2018), pablo (25-05-2018), minkov (25-05-2018)
И като гледам на 4 ч фрейм графиката
Си е чисто флагче за това и добавки правя
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
звездоброец (25-05-2018), borkooo_pz (25-05-2018), pablo (25-05-2018), REDA (25-05-2018), minkov (25-05-2018)
биците да не се предават.. ще дойде и нашия час.. просто ще поядем още малко бой..
има толкова много хора,които ще ни кажат,че не можем да победим... всичко което трябва да направим е да се обърнем и да им кажем- САМО ГЛЕДАЙ.. силата е с нас, Йода е с нас, няма място за отстъпление..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
borkooo_pz (25-05-2018), pablo (25-05-2018), minkov (25-05-2018)
При настоящата икономическа и политическа ситуация еврото трябва да е под паритета!!!биците да не се предават.. ще дойде и нашия час.. просто ще поядем още малко бой..
има толкова много хора,които ще ни кажат,че не можем да победим... всичко което трябва да направим е да се обърнем и да им кажем- САМО ГЛЕДАЙ.. силата е с нас, Йода е с нас, няма място за отстъпление..
Само бичия оптимизъм го крепи НО аз може и да греша![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
звездоброец (25-05-2018), borkooo_pz (25-05-2018), Нерегистриран (1)
звездоброец (25-05-2018), borkooo_pz (25-05-2018), Spekulanta (25-05-2018), minkov (25-05-2018), Murphy (25-05-2018), КинО (25-05-2018), Skp (25-05-2018), gazaro (25-05-2018)
borkooo_pz (25-05-2018), звездоброец (25-05-2018), Нерегистриран (1)
От ЕЦБ подозрително мълчат напоследък. Сигурно са доволни от евтиното евро, но да не стане прекалено слабо и да се сетят твърде късно?
pablo (25-05-2018), звездоброец (25-05-2018)
Все по-трудно му е на еврото и може наистина да продължи да пада. Китайците вече не го купуват през нощта, а и ШНБ не го подкрепя.
сигнал при мен при кроната.. по системата на Том Демарк.. късо от 8,7050