Олег отново повтарям, че когато кликна в Нинджата на Инпорт ми дава грешката! Не продължавам на никъде и съответно не стигам до посочване на какъвто и да е файл! Явно трябва да преинсталирам Нинджата![]()
Олег отново повтарям, че когато кликна в Нинджата на Инпорт ми дава грешката! Не продължавам на никъде и съответно не стигам до посочване на какъвто и да е файл! Явно трябва да преинсталирам Нинджата![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ето шот:
Щом кликна на тази опция, че и на долната ми изписва грешката за която писах вече
ххххххххххххххххххххххххх ххххххххххххххххххххххххх ххххххххххххххххххххххххх ххххххххххххххххххххххх
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Преинсталирай тогаваЕто шот: Прикачен файл 1101
Щом кликна на тази опция, че и на долната ми изписва грешката за която писах вече
ххххххххххххххххххххххххх ххххххххххххххххххххххххх ххххххххххххххххххххххххх ххххххххххххххххххххххх
Направи това което е нужно![]()
Svilen (12-06-2013)
Svilen, преди да преинсталираш, можеш да се консултираш със съпорта на Нинджата. Винаги се отзовават адекватно.
Пиши им мейл тук: support@ninjatrader.com
може да е полезно на някой....
https://www.bigmiketrading.com/wiki/...in-NinjaTrader
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Larry Pesavento on Chart Geometry and Patterns
Linda Bradford Raschke on Determining the Trend Type for the Day
тез определено си заслужава да се чуят какво ще кажат![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Преинсталирах и се оправиЯвно нещо съм ровил и бърникал в папките на Нинджата в моите документите и затова сигурно
![]()
Svilen (15-06-2013)
Svilen, супер! щом стана само с преинсталация си добре, но все пак вземи си нещо ново ;-)
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров