Олег честит ти рожден ден с пожелания за здраве, късмет и много , много финансови радости.
А купона довечера да е поне такъв.
Олег честит ти рожден ден с пожелания за здраве, късмет и много , много финансови радости.
А купона довечера да е поне такъв.
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
Oleg (08-06-2013)
Честит Рожден Ден Олег и от мен със закъснение! Жив и здрав да си приятел!
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Oleg (08-06-2013)
За тези които използват Ninjatrader.
Исках аларма като цената стигне някое ниво и ето един индикатор.
Прикачате го към графиката както обикновено и когато искате да сложите ценови маркер, рисувате хоризонтална линия, и когато цената я достигне, чуква камбанката и ви сигнализира
Супер удобно е![]()
Nasko (10-06-2013), Emil Enchev (10-06-2013), kmv (10-06-2013), Svilen (10-06-2013), anonimen komardjia (11-06-2013)
Олег, щях да та питам нещо и забравих какво ...
.................................................. ..................................
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
anonimen komardjia (11-06-2013)
Благодаря! Ще се радвам всеки който има нещо за Нинджата - било индикатори или стратегии и т.н, ако желае да пуска тук. Ето едни, НО не съм ги пробвал/ползвал още!За тези които използват Ninjatrader.
Исках аларма като цената стигне някое ниво и ето един индикатор.
Прикачате го към графиката както обикновено и когато искате да сложите ценови маркер, рисувате хоризонтална линия, и когато цената я достигне, чуква камбанката и ви сигнализира
Супер удобно е
Активиран е линк за публичен достъп:
http://dox.bg/files/dw?a=2afd6ed845
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Emil Enchev (10-06-2013)
СуперБлагодаря! Ще се радвам всеки който има нещо за Нинджата - било индикатори или стратегии и т.н, ако желае да пуска тук. Ето едни, НО не съм ги пробвал/ползвал още!
Активиран е линк за публичен достъп:
http://dox.bg/files/dw?a=2afd6ed845
Добави им и кратко описание, може и картинка, на които описанието не дава пълна яснота![]()
Svilen (11-06-2013)
Не е от платформата проблема, а oт вида на файлаНе мога още, защото не съм ги пробвал понеже платформата ми дава следния проблем:Прикачен файл 1095
Може би, ако ги "хвърля" в някоя папка може и да стане ? Някой пробва ли ги?
Ето Brooks Bars.