Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (08-01-2013)
Олег, затвърдяваш ми впечатлението, че ти плащат от Инстата да дезинформираш народа.
Има много резон във въпроса за ъгъла. Човека съвсем обективно пита като незнаещ - от 9 те лайка нищо не съм виждал от Енчев т.е.на 8 човека им е напълно ясно как се чертаят линийки и канали. Предполагам и Енчев знае. Единствено Джей Зи се сети да те пита, понеже влезе в ролята на незнаещ, напълно резонно понеже ако погледнеш леко в ляво, то и низходящото движение си е канал ( прави поредица от малко по-ниски дъна) ... кажи сега колко градуса е този ъгъл и ако канала е надолу трябва ли да преминаваме на по ниска предавка, с оглед на някаква безопасност ???
![]()
anonimen komardjia, каква роля бре.......като незнан - незнам и питам....
ПП така и така си тука да питам изследвал ли си "щадящ" ММ под някаква разновидност на D'Аlembert или Oscar's Grind.......any help would be appreciated...
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
мислех че е роля, значи съм те надценил(шегувам се
) ... ма давидим какъв е този ъгъл, понеже по едно време какви изстрелвания имаше нагоре от такива на външен вид малки ъгли. то и сега ги има ама не ми се рови. Дори преди месец някъде от един такъв малък ъгъл как тръгна и счупи рамката на дисплея.
--
не съм изследвал. но знам, че пипс с пипс не се избива.
Кво го подкара пак Човека бреХубу е показал кво да прайм в рейндж
Па за тренда е по важно къв е ъгъла, ама ко ше питаш, не съм го мерил
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
И аз не знам Комарджи, даже съм написал, че не знам. Покажи ни ти, че да разберем каква е същността на ъгъла и как да я измерваме.мислех че е роля, значи съм те надценил(шегувам се
) ... ма давидим какъв е този ъгъл, понеже по едно време какви изстрелвания имаше нагоре от такива на външен вид малки ъгли. то и сега ги има ама не ми се рови. Дори преди месец някъде от един такъв малък ъгъл как тръгна и счупи рамката на дисплея.
--
не съм изследвал. но знам, че пипс с пипс не се избива.
----------
Аз пък не виждам смисъл да избивам, след като мога и знам, как да не правя множество сделки на минус.
----------
И аз това му се чудя. От де го изкарва това недоволство към моето творчество, като е едно от редките и много ценни споделени неща![]()
защото положението при него не е безнадеждно(Олег шегувам се, да не земе да си помислиш, че нещо те подценявам). Наборе, и аз не съм мерил ъгъла, но все още го поддържам като едно време
![]()
Олег, чертай и в по общ план наред локалния, за да се вижда как локалното приляга на общото.
фицката (09-01-2013)
Джиджи, що се отнася до опциите, Фицката ги е написал много добре нещата в темата за хеджиране. Това е базата. Ако някой иска повече, е добре да прочете сериозна литература, а не от тук от там по форуми. Системен преглед не бих се и замислил да правя, а изключим ли опциите и дълговите инструменти, всичко останало вече не е в сферата на хеджовете.
Онова, което много от нас правят по една или повече сметки, "когато нещата се объркат", също не е хедж. И ако има известен резон да купиш евро/долар, когато имаш печеливша къса и е достигната сериозна подкрепа, то "хеджирането" на губещи позиции е в повечето случаи автогол.
Изобщо, за да стане по- смислен дебат на тема хеджиране, трябва първо да се разберем що е то хедж - това, което се прави от някои големи пазарни играчи или това, което е в рамките на нашите възможности.Та в тоя ред на мисли ми е нужен опонент, а Кристо явно ги чуваше нещата.
![]()
GGBG (10-01-2013)