Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
БряхххххххххЯ да ви пусна нещо с което да си уплътните времето
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
А такааа... Веднага си признай къде е Олег и какво направи с него? а?Aз нямам къса, ти ако искаш влизаш.
За да имам къса ми трябва L2, тук е L1, което е след силен импулс нагоре след дабъл ботъм. Много не добра идея.
Другото е, че дъното е трети пуш, което значи клин.
Двойното дъно, ако искаш го взимай. Аз не го взимам, докато цената не покаже, че е сменила тренда.
Шанса да сбъркам е 80%. За 20% не виждам какъвто и да е смисъл да го правя.
Идеята не ми е да направя днес 20сделки, 8 от които може и да са грешни. Идеята е да направя 5 сделки например и 5 от тях да са печеливши. И ако има губеща да не е повече от 1. Много по-важен е обема с който се влиза. Когато не бъркаш можеш да използваш в пъти по-голям ливъридж.
Олег, съвсекм отговорно заявявам две неща:
1. Станал си твърде ларж. Добре, че хората на които ги пишеш тези неща в 95% няма да те разберат
2. Утре ти превеждам парите от тестовата и основната сметки, защото правиш абсолютно същото като мен, но повече те бива с изходите и няма смисъл да се моря.
Комърджи, първо искам да те поздравя за успешното завършване на годината. С удоволствие гледах графиките на акаунта ти. Признавам си, че все още съм далече от такава успеваемост.
Обаче, Комърджи, критиката ти към поста на Олег е съвсем неоснователна. Той показва един от начините на анализ и влизане, като се гледа само един фрейм. Ти в анализа си определяш граници на рейнджа на по-висок фрейм или иначе казано major S/R.Поведението на цената около тези нива ти говори за намеренията на умните пари. Това е просто друг начин на анализ. Доста по-сложен. Точната дума не е "сложен", а просто изисква много screen time. Наздраве, Комърджи!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Олег, само да допълня:
Няма грешки. Има статистическа успеваемост на избрания метод за вход. Реално няма как да премахнем всички входове, при които ще ни удрят стопа. Ти, например, си повишил успеваемостта с изходите. Това е намалило средната печалба на сделка. Обаче си повишил обема... Винаги е танто за кукуриго![]()
RyMu (23-12-2012)
bombe, жив и здрав и наздраве!
каква критика, ходя си от тема в тема и изтъквам методите си, отричайки другите, това за нашата къщичка си нормално, например мен ме отрепаха с камъни в темата за Уебинарите като им показах предпоставки за овъртрейд, щото аудиториата бе хлъцнала по един мой приятел.....
.........................КОЙ БРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, КАЖИ КОЙ Е ДА ГО ТЪРСИМ И ОТМЪЩАВАМЕ
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
anonimen komardjia (24-12-2012)
добро утро комарджи!!!Тренда и късогледството са две изключващи се понятия. Кютане в тесен обсег, без каквато и да е ориентация по по-висок фрейм е предпоставка за овъртрейдиг.
Това няма как да го разберете без да си загубите парите. Иначе производните на ГУРУ : Груьо, Гюро, откъм лафове ще го докарат.... Когато почнете да печелите от подобни неврозни системи и ми покажете кривите на балансите си (до Велик ден какво сте направили, например), ей тука ще се порицая, дори ще бъда циничен към себе си. Времето лети, Велик ден идва, дано успеете!
от известно време обмислям един експеримент...индикаторна методА къде дава стрелки...работи на "дребно" и на един фрейм....ако се намеря с време и желание разрешаваш ли да проверим дъл ще те обори.......само тури нещо по мотивиращо от <<ще се порицая>>...
ПП системата е кръстена "пиения карпатски вълк"
ПП и да не се замисляш че отричам туй що казваш...просто проверка нема ли изключения...![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Рапорт приет, Зи!![]()
добре!!!! нека да не е порицание, а направо на кладата ме слагай , за която още сега започвам да събирам съчки.
Гледам името й, това на някакъв осциалтор ми мяза, не можеш ме изненада)
![]()
ЧЕСТИТА КОЛЕДА !!!
Да сте здрави и да имате много красиви моменти !
..........особено такива