С извинение към автора на темата за снощи мисля че да се помисли за добър брокер също няма да е излишно
С извинение към автора на темата за снощи мисля че да се помисли за добър брокер също няма да е излишно
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Хищниче аз просто ги игнорирам и си залагам процент на риска с какъвто си работя при 100 % рамо
при по високо рамо не пречи да си работиш по старому.
Останалото е от Лукагого
----------
Хм ,
При 1к сметка имаме :
0,05 по 1000 = 50 долара залог, умножено по 100 стават 5000 долара което 0,05 лота
Значи излиза че при 0,5 лота залагаш половината от сумата си или 500 долара
Някъде някой нещо я бърка.
Соред мен момчето си търгува доста консервативно което не лошо
при стъпка 0,05 лота можеш да издържиш до три позиции маргингейл срещу пазара ,като съответно втората е 0,1 лот и третата 0,15 лота -общо 30% заложени от сумата за търговия.
От там нагоре става доста опасно , освен ако нямаш в джоба други 10 к за да донадиш към губещата си сметка.![]()
Последна редакция от saxsten : 05-10-2012 на 22:55
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
пак разбрал недоразбралХм ,
При 1к сметка имаме :
0,05 по 1000 = 50 долара залог, умножено по 100 стават 5000 долара което 0,05 лота
Значи излиза че при 0,5 лота залагаш половината от сумата си или 500 долара
Някъде някой нещо я бърка.
Соред мен момчето си търгува доста консервативно което не лошо
при стъпка 0,05 лота можеш да издържиш до три позиции маргингейл срещу пазара ,като съответно втората е 0,1 лот и третата 0,15 лота -общо 30% заложени от сумата за търговия.
От там нагоре става доста опасно , освен ако нямаш в джоба други 10 к за да донадиш към губещата си сметка.реагирах на твърдението 'влизам с 5% от сметката' 5% от 1к си е точно 50 $ , обаче при различен маржин тия 50$ отговарят на различен обем. различният обем означава различна цена на пипса. я сега ти ми кажи,все тая ли е като имаш сметка 1к дали пипса ти е 50 цента, 1$ или 5 $ ?
Emil Enchev (06-10-2012), DIDO (13-12-2012)
правилното е според мен е като сложиш стопа да знаеш колко долара от акаунта ще ти отидят
ако си с 1к и си влезнал независимо с колко обем , но общия стоп ако се удари гориш със 100 долара значи си влезнал с 10% от капитала
Svilen (06-10-2012)
Точно так е. И това което е важно, е не с какъв процент от капитала си влизам, а какъв процент от капитала ще изгубя при лошо развитие на позицията. За това и не разбирам твърденията че високото кредитно рамо ускорява фалита. Ако се поема един и същ риск , е без значение колко е кредитното рамо. То ако е по-голямо може да послужи за отваряне на повече позиции едновременно.
За опитните търговци високото кредитно рамо е като турбото за колата,но в неопитни чупи глави