Ми ко туй
Swing trading,
бааа !!
Да не би брокитата да ни карат вече да се люлеем за по весело![]()
Ми ко туй
Swing trading,
бааа !!
Да не би брокитата да ни карат вече да се люлеем за по весело![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
hanuman (11-03-2018)
Това е,че докато си търгуваш над дневна графика моеш да си се люлейш на хамака между две палми на плажаи да си пиеш мохитото![]()
Rule No.1: Never lose money. Rule No.2: Never forget rule No.1. – Warren Buffett
hanuman (11-03-2018)
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Нерегистриран (2)
Rule No.1: Never lose money. Rule No.2: Never forget rule No.1. – Warren Buffett
saxsten (11-03-2018)
Надявам, че автора знае първо каква е разликата между двата трейдинга. Аз пак ще поясня. За суйнг трейдинга са графиките Н4 и Дневна. Като всичко надолу са индей трейдинг. Аз лично към индей трейдинга слагам и скалпирането. Разликата колкото по се качваш в таймфрейма толкова сигналите намаляват, но пък за сметка на това качеството се увеличава. Другото характерно е, че колкото се изкачваме в таймфрейма и стоповете и съответно профета се увеличава т.е. гонят се по големи движения. И накрая сунга 1-2 сигнала на седмица. Индейт трейдинга поне два пъти повече. Стоповете Суйна поне 30 пипа и нагоре. И накрая трябва да си намериш такава стратегия която да ти подхожда на темперамента. Зависи какво предпочиташ, дали да дремеш пред компа и графиките цял ден или да имаш повече свободно време и да поглеждаш графитите един път на ден. Всичко зависи от теб. И тука пак ще повторя една и съща стратегия при различните трейдъри дава различни резултати т.е. субективния фактор играе огромно значение. Хай късмет да си намериш стратегията която най-много ти допада.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
nikolay_diankov_1982 (12-03-2018), Нерегистриран (2)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нерегистриран (9)