Има ,и дори се е случвало в пиковите часове и по 2 часа да съм в задръстване ,за 2-3 км . ,но няма свиркане ,няма викане
Стоят си чакат ,кой по телефон ,кой се гримира ,но викане и свиркане няма .
Сега предостатъчно технологии има, че да не е скучно задръстването. И някое филмче може да си пуснеш, из интернет да цъкаш. И ако отиваш на работа шефове-мефове не могат да ти се сърдят за закъснението, щото можеш да им покажеш на Жипиесот, че си бил/а в задръстване.
Колегата Тодор кът го гледам с това "Блатодарности: 0" чак ми иде да му хакна профила по някакъв начин и да раздам 200 000 лайка от негово име.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
borkooo_pz (24-09-2018), Fafa (25-09-2018), Нерегистриран (1), lyubo (25-09-2018)
И аз това забелязах
Не му харесва на човека![]()
Понякога и хубавите пътища не помагатСега предостатъчно технологии има, че да не е скучно задръстването. И някое филмче може да си пуснеш, из интернет да цъкаш. И ако отиваш на работа шефове-мефове не могат да ти се сърдят за закъснението, щото можеш да им покажеш на Жипиесот, че си бил/а в задръстване.
Колегата Тодор кът го гледам с това "Блатодарности: 0" чак ми иде да му хакна профила по някакъв начин и да раздам 200 000 лайка от негово име.![]()
Това е когато в дъжд се правиш на каскадьор
ееееееееееееее не мога пак да го кача
Втори бус попеляват за няма и година
е как бе то докато не им пресипнат клаксоните и гърлата и докато не си излеят злобата върху всички шьофьори,политици ,управници и роднините им не се чувстват комфортно.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нерегистриран (1), kypa (26-09-2018)
Язе обичам да ги попържам при най-малкия наличен повод, със или без задръстване. Ония черните милиционерски лимузини се е случвало да им тегля един продължителен клаксон за изпреварване с 10-20 км/ч над ограничението.
Тодоре, като отвориш MетаTрайдера къде пето-десето число на месеца има една транзакция "for likes". Сигурен ли си, че не ти допада?
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Дааааа.....
И аз ли не ти харесвам?
Прасни поне едно лайкче е така за кадем....
Може пък да е по-ок....![]()
Еее благодаря ти....
Все пак даде един лайк.
Мислех, че ще се заинатиш.
Оценявам го....