/////////Няма ли да е по доходоносно да построиш скоростен полигон за пияни и дрогирани шофьори///////////
Летище Крумово не е толкова далеч и мисля, че този сегмент може някой друг да го разработи там.
/////////Няма ли да е по доходоносно да построиш скоростен полигон за пияни и дрогирани шофьори///////////
Летище Крумово не е толкова далеч и мисля, че този сегмент може някой друг да го разработи там.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
borkooo_pz (24-09-2018), kypa (24-09-2018)
По прекрасните български пътища имагистрали колко ли хора днес ще се изпотрошат и колко ще намерят края на земния си път
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нерегистриран (3), borkooo_pz (24-09-2018), kypa (24-09-2018)
Нещо трябва да понат да правят, щото наистина вече е прекалено. Ясно е че само с поправки на законите не става и писане и говорене и ат пат някоя акция.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
kypa (24-09-2018)
Много е елементарно, трябва на 100% и в срок до 10 дни да се събират наложените наказания с фишове и актове. Всеизвестно е че бръкнеш ли на българина в джоба проблемите се решават.
kypa (26-09-2018)
Ами то Освен това да направят там. Те и без това кацат по три самолета седмично само.
Нерегистриран (20), borkooo_pz (24-09-2018), kypa (24-09-2018)
Нерегистриран (1), kypa (26-09-2018)
Ееее ти говориш за военната база....
Аз имах предвид летището...![]()
Нерегистриран (19), borkooo_pz (24-09-2018), kypa (24-09-2018)
Нали на Крумово има такава писта ,за драйв
Когато ходех на Първенец ,по птсечката Пазарджик-Пловдив ,се нагледах на катастрофи .Има едни участък към 9-ти км.
,който ,ако не го знаеш ,ще те отхвърли .Някак си има един „корем „ и е коварен много .
kypa (24-09-2018)
Искат пътища ,а в същото време негодуват ,като им ремонт на отсечка
Еи така си говорят ,кой знае ,кой не знае ,но .....да се изкажем пред камера !!!!! Случвало ми се е на такъв ремонт ,да съм 2 часа в щал ,на 2 км. отсечка
И ,чак дават примери с Германия ,Франция.
Тук никой не работи в неделя ,или почивни дни
Не знам откъде им е тази информация ,че в немция и Франция ,ремонти се правят събота и неделя !!!!
Няма начин да се случи тоова в немция .Освен ако няма пожар ,или взривоопасн нещо на аутобана .
kypa (24-09-2018)
Много ми е интересно, когато се правят такива ремонти образуват ли се колони от автомобили и задръствания в целия градски трафик?Искат пътища ,а в същото време негодуват ,като им ремонт на отсечка
Еи така си говорят ,кой знае ,кой не знае ,но .....да се изкажем пред камера !!!!! Случвало ми се е на такъв ремонт ,да съм 2 часа в щал ,на 2 км. отсечка
И ,чак дават примери с Германия ,Франция.
Тук никой не работи в неделя ,или почивни дни
Не знам откъде им е тази информация ,че в немция и Франция ,ремонти се правят събота и неделя !!!!
Няма начин да се случи тоова в немция .Освен ако няма пожар ,или взривоопасн нещо на аутобана .
borkooo_pz (24-09-2018), kypa (26-09-2018)