даже там на 1.3660 имам един таргет на късото по дракона със входа на 1.3880 . .
аз още там ще влизам , но няма да слагам тази вечер отложените - едва ли ще слезе до там тази нощ![]()
даже там на 1.3660 имам един таргет на късото по дракона със входа на 1.3880 . .
аз още там ще влизам , но няма да слагам тази вечер отложените - едва ли ще слезе до там тази нощ![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ако трябва да сме точни , минава 70.7 и входа се пада май между фибо 127.2 и ф 141.4.,
нали така фафличке.
да не стане да ти махам от влака и да не можеш да се качиш
шегувам се.
ама да не я мислим тая пеперуда , че първо 1.3900 имаме за вземане, ,
Последна редакция от privelege : 01-03-2018 на 23:36
Нерегистриран (2), kypa (01-03-2018)
По принцип така би трябвало да стане, както ти казвам . Ако си пуснеш и едно разширение на абцд -то
Имаше клъстър на 161.8
Но сега ти говоря по спомен днеска нещо мерих.... но трябва да съм на компютъра все пак. Утре ще ти покажа какво точно съм гледала.
Това че го минава...нищо не означава....щом не е докоснало следващото ниво
Ще видим кой на кого ще маха...
И аз се шегувам![]()
Последна редакция от privelege : 01-03-2018 на 23:37
nikolay_diankov_1982 (01-03-2018), kypa (01-03-2018), Нерегистриран (2)
И аз съм в отбора на телетата.
На 1.3840 се надявам![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нерегистриран (4), nikolay_diankov_1982 (01-03-2018), kypa (01-03-2018)
Аз пък ще съм в отбора на зрителите
Да на това ниво има подкрепа , но аз не искам все още да влизам в сделка![]()
pablo (01-03-2018), nikolay_diankov_1982 (01-03-2018), kypa (01-03-2018)
Spekulanta (01-03-2018), kypa (01-03-2018), Нерегистриран (4)
Аз очаквам да пробият подкрепата , и тогава ще се оглеждам за сделка
Евентуално , с цел да оберат стоповете . абе пия си чай-а и кротувам![]()
Вчера затворих своите къси "оставих само при гепито" защото също съм на мнение, че нивото е ключово и евентуални шишове за събиране на стопари няма да са изненада,
Spekulanta (01-03-2018), kypa (01-03-2018), Нерегистриран (2)
Много интересно става на хоризонта
Очаквам най малко 50 пипа под подкрепата да слезе курсо
С цел да осакати всичкото телета , и след това ако се образува бичи сигнал
Ако не днес другата седмица![]()
Язе 1.37 исках, ама с туй дъно дето нарисува надали ще е днес.
Нагоре баш пивотъ 1.3808.
Новия федераст трябва да лае към 5 следобед, тогава може да има нещо анти-техническо.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
nikolay_diankov_1982 (01-03-2018), Fafa (01-03-2018), minkov (01-03-2018), Нерегистриран (3), nnikos (01-03-2018), pablo (01-03-2018)