лошии данни.. бой по долара.. аз съм къс Дакс от 12 000.. ..............................
лошии данни.. бой по долара.. аз съм къс Дакс от 12 000.. ..............................
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Давай Дониии 1.13 ДИЗЕЛА (14-02-2018), Нерегистриран (4)
Давай Дониии 1.13 ДИЗЕЛА (14-02-2018)
Според мен движението при АУД и НЗД ще продължи. Тепърва се оформя тренд против тея две валути.
Давай Дониии 1.13 ДИЗЕЛА (14-02-2018), Нерегистриран (3)
голяма набутвация с този къс Дакс.. да видим дали бонусарката ще издържи...
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Давай Дониии 1.13 ДИЗЕЛА (14-02-2018), Нерегистриран (1)
Мецан не бързаш ли да затваряш.Аз ще го мъча до 1.22
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Давай Дониии 1.13 ДИЗЕЛА (14-02-2018), babaMETZA (14-02-2018), Нерегистриран (3)
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
Давай Дониии 1.13 ДИЗЕЛА (14-02-2018), lyubo (14-02-2018), звездоброец (14-02-2018), Murphy (14-02-2018), REDA (14-02-2018), Нерегистриран (2), КинО (14-02-2018), alf (14-02-2018)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Давай Дониии 1.13 ДИЗЕЛА (14-02-2018), Нерегистриран (1), КинО (14-02-2018)
ееее не гледаш ли календара,че ще има новини от най-голямо значение.Сега като гледам може да е за добро.В момента обират парите на хората и после ще поеме на някъде.
lyubo (14-02-2018), Давай Дониии 1.13 ДИЗЕЛА (14-02-2018)
Това движение РЯЗКО надоле ме стресна.... щях да се задавя с кафето и да си изтърва цигарата![]()
Аз поне го очаквах и пак ме изненада, при AUD/USD се получи ОК 100 пипса по пивот ниво.
Не щеше да затвори позициите tp - лимита над една минута, толкова много бяха натоварени сървърите.
Давай Дониии 1.13 ДИЗЕЛА (14-02-2018)
почна да връща дивжението.. както при индексите, така и при долара.... лошото е, че аз продадох дъно..
Давай Дониии 1.13 ДИЗЕЛА (14-02-2018), Нерегистриран (1)