аз съм свикнал на червено/черно....ама карай.......сериозно ако требе да кажа разгледах разни шотове...и впечатления кой знае какви нямам...освен че не е за мен...
ПП с тоя мануал - се присетих за мануална терапия![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Абе тая нома на всеки бар стрелка дава,що ще рече това на всяка минута сделка ли да правя или само на първата стрелка.Ползва ли го някой вече?Eго един индикатор за скалпиране
поставя се на М1 М5 до М15 минутки и по Н1 или Н4 контролираш посоката на тренда за обща ориентация накъде ще върви пазара.
Ако си по темпераментен работиш на на М1 а контролираш на М15
Ако си от по спокойните хора работиш на М15 а контролираш по Н4
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
на един бар две
този, защото ми е от saxsten
и винаги си го слагам навсякъде и ме държи на щрек
почти не ме е подвеждал нагло ...не знам как го е преправял и какво го е правил -там ме няма
но съм попадала и аз на други преди и веднага съм ги изхвърляла![]()
Май ще потърся други,тая нома не и се доверявам нещо.Искам да поскалпирам и аз малко докато съм отпуска,но засега ми харесва само една стратегия кято я ползвам на п големи периоди като я прехвърля на 15м и на водендух стратегията на 5м но не мога да му намеря профила и постовете
То толкова много стратегии и индикатори, че направо се побърквам вече.
Не знам кое да отсея вече. Навсякъде бълват само индикатори от които са направени
основно от основните само леко са променени. Така бях попаднал веднъж на уникален индикатор
не му помня името и след това бях попаднал на клип в ютуб и един пич точно това обясняваше, че
да не си даваме парите показа скъпия индикатор и след това промени настройките на CCI мисля, че беше
и се получи същия индикатор. Затова ползвайте си тия които си ги има у платформите.
Сам не знаеш колко си прав въртя суча пак до основните стигам,и комбинации между тях.То толкова много стратегии и индикатори, че направо се побърквам вече.
Не знам кое да отсея вече. Навсякъде бълват само индикатори от които са направени
основно от основните само леко са променени. Така бях попаднал веднъж на уникален индикатор
не му помня името и след това бях попаднал на клип в ютуб и един пич точно това обясняваше, че
да не си даваме парите показа скъпия индикатор и след това промени настройките на CCI мисля, че беше
и се получи същия индикатор. Затова ползвайте си тия които си ги има у платформите.
На М1 му е малко бързико , но то за това гледаш каква е стрелката на М15 и като дойде на М1 същата отваряш .
По спокойния начин е да гледаш на М5 ,или дори на М15 като коригираи входа по Н1
Аз затова писах че то зависи от темперамента.
----------
Не е точно същия твоят индикатор се казва алба,а пък номата беше уж подобрение на албата ама много повеке стрелки раздава
при мен нищо не останало от алба индикаторчето,така че кажи речи ти сега си му единствен и едноличен собственик.Ако искаш може да го публикумаш ,но му смени името на Аlba да се знае че си е твое![]()
Последна редакция от saxsten : 15-08-2012 на 11:57
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Пущам едно старо мое индикаторче което нищо друго не прави освен да чертае една Мувинг Авераже
Да ама не
Този Мувинг не е съвсем прост ами е през дигитален филтър
На всичкото от горе чертае стрелкички
Ако не щете да има стрелкички просто цъкате върху променливата dart и я правите false
Не че е нещо особенно ,но просто е по изгладена и пак толкова ,че дори и по бърза от стандартния мувинг
Успех !
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Svilen (15-09-2012)