• flag
  • flag
photo
Login/Register
Register Restore Password
Форум
Мненията днес Правила Форума ЧЗВ Календар Календар Economic calendar Общност Потребителска листа Действия Маркирай форумите като прочетени Предпочитани Бързи връзки Екипа на форумите Покани приятели
  • Покани приятели
  • Състезания и конкурси Пари за писане Партньорска програма Кампания „ТОП отговори“ Кампания „Най-добра тема“
    Какво ново?
    Мненията днес Групови съобщения за деня Събития за деня Маркирай форумите като прочетени
    Портал FX.co
    Графики
    Schedule EUR/USD График EUR/USD График GBP/USD График USD/JPY График USD/CHF График USD/CAD График EUR/JPY График GBP/JPY График AUD/USD График GOLD График Bitcoin
    Форекс Игри
    Forex Hunting Trader Catch Money
    Invite friends
    From contact list
    Разширено търсене
    • Форум
      • Мненията днес
      • Правила на Форума
      • ЧЗВ
      • Календар
        • Форум календар
        • Икономически календар
      • Общност
        • Потребителска листа
      • Действия
        • Маркирай форумите като прочетени
        • Предпочитани
      • Бързи връзки
        • Екипа на форумите
        • Покани приятели
      • Състезания и конкурси
        • Пари за писане
        • Партньорска програма
        • Кампания „ТОП отговори“
        • Кампания „Най-добра тема“
    • Какво ново?
      • Мненията днес
      • Групови съобщения за деня
      • Събития за деня
      • Маркирай форумите като прочетени
    • Портал FX.co
    • Графики
      • График EUR/USD
      • График GBP/USD
      • График USD/JPY
      • График USD/CHF
      • График USD/CAD
      • График EUR/JPY
      • График GBP/JPY
      • График AUD/USD
      • График GOLD
      • График Bitcoin
    • Покани приятели
      • От листата с контакти
    • Разширено търсене
    Влизам Регистрация Регистрация
  • Форумът изисква предварителна Регистрация преди да можете да изкажете свое мнение.
  • Hерегистриран, прочетете Правилата на Форума преди да започнете да пишете.
  • Партньорска програма на ИнстаФорекс - най-високите печалби от Форекс! Печелете чрез привличане на клиенти! Изплащаме до 67% от приходите си! Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • Получавайте пари за публикациите си в нашия форум!. Условията на кампанията "Бонус за качество" ТУК, Често Задавани Въпроси ТУК Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • .
    • Начало
    • Форум
    • Софтуер за търговия
    • Автоматични системи за търговия
    • Експерти и индикатори за широка употреба

Login

Забравили сте паролата си?
    Регистрирайте се в социалните мрежи

Тема: Експерти и индикатори за широка употреба

Затворена тема
    Страница 5 от 42 ПървиПърви Предишно ... 3 4 5 6 7 15 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Резултати от 41 до 50 от общо 413
    • Контрол над темата
      • Покажи версия за принтиране
      • Прати тази страница по E-Mail…
      • Абонирайте се за тази тема …
    • Търси тема
      •  
        Разширено търсене
    1. 03-08-2012 23:05 #41 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      JaY_Z
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      JaY_Z не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

Моля, изберете категория: - Откажи
      JaY_Z е отвъд представите JaY_Z е отвъд представите JaY_Z е отвъд представите JaY_Z е отвъд представите JaY_Z е отвъд представите JaY_Z е отвъд представите JaY_Z е отвъд представите JaY_Z е отвъд представите JaY_Z е отвъд представите JaY_Z е отвъд представите JaY_Z е отвъд представите Аватара на JaY_Z
      Начислени плащания
      2,182.05 USD
      Благодарности
      1 647
      Благодарили са му 6 396 Пъти в
      3 389 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 0
      X
      Цитирай Първоначално написано от фицката Виж мнението
      Мануал ли ми искаш бре Куче Ми на синичко купуваш, на червено продаваш
      аз съм свикнал на червено/черно....ама карай.... ...сериозно ако требе да кажа разгледах разни шотове...и впечатления кой знае какви нямам...освен че не е за мен...

ПП с тоя мануал - се присетих за мануална терапия
      << ordo ab chao >>

....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
      Благодарности  

Увеличете доходите си в партньорство с ИнстаФорекс.

Вземете 750$ за всеки привлечен приятел!

Награда за партньори до 67% от спреда!

2. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    3. 05-08-2012 09:29 #42 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      hanuman
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      hanuman не е на линия
      Централна банка
      Semilir

hanuman е отвъд представите hanuman е отвъд представите hanuman е отвъд представите hanuman е отвъд представите hanuman е отвъд представите hanuman е отвъд представите hanuman е отвъд представите hanuman е отвъд представите hanuman е отвъд представите hanuman е отвъд представите hanuman е отвъд представите Аватара на hanuman
      Град
      Варна
      Начислени плащания
      14,274.68 USD
      Благодарности
      31 606
      Благодарили са му 29 700 Пъти в
      9 363 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от saxsten Виж мнението
      Eго един индикатор за скалпиране
      поставя се на М1 М5 до М15 минутки и по Н1 или Н4 контролираш посоката на тренда за обща ориентация накъде ще върви пазара.
      Ако си по темпераментен работиш на на М1 а контролираш на М15
      Ако си от по спокойните хора работиш на М15 а контролираш по Н4
      Абе тая нома на всеки бар стрелка дава,що ще рече това на всяка минута сделка ли да правя или само на първата стрелка.Ползва ли го някой вече?

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Благодарности  

Всяка минута много търговци печелят. Присъединете се към нас! Открийте сметка в ИнстаФорекс.

4. 05-08-2012 10:05 #43 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      albagpipe
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      albagpipe не е на линия
      Централна банка
      Halus

albagpipe е отвъд представите albagpipe е отвъд представите albagpipe е отвъд представите albagpipe е отвъд представите albagpipe е отвъд представите albagpipe е отвъд представите albagpipe е отвъд представите albagpipe е отвъд представите albagpipe е отвъд представите albagpipe е отвъд представите albagpipe е отвъд представите Аватара на albagpipe
      Начислени плащания
      2,789.99 USD
      Благодарности
      4 737
      Благодарили са му 4 927 Пъти в
      3 158 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от hanuman Виж мнението
      Абе тая нома на всеки бар стрелка дава,що ще рече това на всяка минута сделка ли да правя или само на първата стрелка.Ползва ли го някой вече?
      аз стрелката я ползвам като потвърждение или заостряне на вниманието
      кагато ми са много една след друга го имам за вярна посока или като се появи изневиделица стрелка
      пък аз съм в другата посока - бягам
      ако иде реч за същия индикатор де

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Благодарности  

Авторът на тази публикация търгува с ИнстаФорекс. Защо не се регистрирате?

Вземете 750$ за всеки привлечен приятел!

Награда за партньори до 67% от спреда!

5. 05-08-2012 10:10 #44 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      hanuman
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      hanuman не е на линия
      Централна банка
      Semilir

hanuman е отвъд представите hanuman е отвъд представите hanuman е отвъд представите hanuman е отвъд представите hanuman е отвъд представите hanuman е отвъд представите hanuman е отвъд представите hanuman е отвъд представите hanuman е отвъд представите hanuman е отвъд представите hanuman е отвъд представите Аватара на hanuman
      Град
      Варна
      Начислени плащания
      14,274.68 USD
      Благодарности
      31 606
      9 363 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от albagpipe Виж мнението
      Май не е за същия при мен дава стрелка на почти всеки бар

Благодарности  

Печелете пари, без да напускате дома си.

6. 05-08-2012 10:18 #45 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      albagpipe
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      albagpipe не е на линия
      Централна банка
      Halus

albagpipe е отвъд представите albagpipe е отвъд представите albagpipe е отвъд представите albagpipe е отвъд представите albagpipe е отвъд представите albagpipe е отвъд представите albagpipe е отвъд представите albagpipe е отвъд представите albagpipe е отвъд представите albagpipe е отвъд представите albagpipe е отвъд представите Аватара на albagpipe
      Начислени плащания
      2,789.99 USD
      Благодарности
      4 737
      Благодарили са му 4 927 Пъти в
      3 158 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Май не е за същия при мен дава стрелка на почти всеки бар
      на един бар две
      този, защото ми е от saxsten
      и винаги си го слагам навсякъде и ме държи на щрек
      почти не ме е подвеждал нагло ...не знам как го е преправял и какво го е правил -там ме няма
      но съм попадала и аз на други преди и веднага съм ги изхвърляла

Благодарности  

Как да печелите пари от търговия? Научете всичко за успешната търговия с ИнстаФорекс.

7. 05-08-2012 10:31 #46 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      hanuman
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      hanuman не е на линия
      Централна банка
      Semilir

Град
      Варна
      Начислени плащания
      14,274.68 USD
      Благодарности
      31 606
      9 363 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      на един бар две
      този, защото ми е от saxsten
      и винаги си го слагам навсякъде и ме държи на щрек
      почти не ме е подвеждал нагло ...не знам как го е преправял и какво го е правил -там ме няма
      но съм попадала и аз на други преди и веднага съм ги изхвърляла
      Май ще потърся други,тая нома не и се доверявам нещо.Искам да поскалпирам и аз малко докато съм отпуска,но засега ми харесва само една стратегия кято я ползвам на п големи периоди като я прехвърля на 15м и на водендух стратегията на 5м но не мога да му намеря профила и постовете

Благодарности  

Преминете към ИнстаФорекс и печелете.

8. 05-08-2012 10:44 #47 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Angel Zhelyazkov
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Angel Zhelyazkov не е на линия
      Главен дилър
      Bahagia

Angel Zhelyazkov има невероятно излъчване Angel Zhelyazkov има невероятно излъчване Аватара на Angel Zhelyazkov
      Град
      София - Свиленград
      Начислени плащания
      557.35 USD
      Благодарности
      82
      Благодарили са му 243 Пъти в
      153 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 1
      Valijon,
      X
      То толкова много стратегии и индикатори, че направо се побърквам вече.
      Не знам кое да отсея вече. Навсякъде бълват само индикатори от които са направени
      основно от основните само леко са променени. Така бях попаднал веднъж на уникален индикатор
      не му помня името и след това бях попаднал на клип в ютуб и един пич точно това обясняваше, че
      да не си даваме парите показа скъпия индикатор и след това промени настройките на CCI мисля, че беше
      и се получи същия индикатор. Затова ползвайте си тия които си ги има у платформите.

Благодарности  

ИнстаФорекс е надежден наръчник за света на финансите и инвестициите.

9. 05-08-2012 10:49 #48 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      hanuman
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      hanuman не е на линия
      Централна банка
      Semilir

Град
      Варна
      Начислени плащания
      14,274.68 USD
      Благодарности
      31 606
      9 363 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от Angel Zhelyazkov Виж мнението
      То толкова много стратегии и индикатори, че направо се побърквам вече.
      Не знам кое да отсея вече. Навсякъде бълват само индикатори от които са направени
      основно от основните само леко са променени. Така бях попаднал веднъж на уникален индикатор
      не му помня името и след това бях попаднал на клип в ютуб и един пич точно това обясняваше, че
      да не си даваме парите показа скъпия индикатор и след това промени настройките на CCI мисля, че беше
      и се получи същия индикатор. Затова ползвайте си тия които си ги има у платформите.
      Сам не знаеш колко си прав въртя суча пак до основните стигам,и комбинации между тях.

Благодарности  

Форекс търговията с ИнстаФорекс е изборът на професионалистите. Открийте сметка.

10. 14-08-2012 22:09 #49 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      saxsten
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      saxsten не е на линия
      Централна банка
      Halus

saxsten е отвъд представите saxsten е отвъд представите saxsten е отвъд представите saxsten е отвъд представите saxsten е отвъд представите saxsten е отвъд представите saxsten е отвъд представите saxsten е отвъд представите saxsten е отвъд представите saxsten е отвъд представите saxsten е отвъд представите Аватара на saxsten
      Начислени плащания
      4,765.91 USD
      Благодарности
      579
      Благодарили са му 5 977 Пъти в
      2 997 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      На М1 му е малко бързико , но то за това гледаш каква е стрелката на М15 и като дойде на М1 същата отваряш .
      По спокойния начин е да гледаш на М5 ,или дори на М15 като коригираи входа по Н1
      Аз затова писах че то зависи от темперамента.

----------

аз стрелката я ползвам като потвърждение или заостряне на вниманието
      кагато ми са много една след друга го имам за вярна посока или като се появи изневиделица стрелка
      пък аз съм в другата посока - бягам

Не е точно същия твоят индикатор се казва алба,а пък номата беше уж подобрение на албата ама много повеке стрелки раздава
      при мен нищо не останало от алба индикаторчето,така че кажи речи ти сега си му единствен и едноличен собственик.Ако искаш може да го публикумаш ,но му смени името на Аlba да се знае че си е твое
      Последна редакция от saxsten : 15-08-2012 на 11:57
      Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
      Благодарности  

Правете пари у дома с ИнстаФорекс.

11. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    12. 11-09-2012 14:52 #50 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      saxsten
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      saxsten не е на линия
      Централна банка
      Halus

saxsten е отвъд представите saxsten е отвъд представите saxsten е отвъд представите saxsten е отвъд представите saxsten е отвъд представите saxsten е отвъд представите saxsten е отвъд представите saxsten е отвъд представите saxsten е отвъд представите saxsten е отвъд представите saxsten е отвъд представите Аватара на saxsten
      Начислени плащания
      4,765.91 USD
      Благодарности
      579
      Благодарили са му 5 977 Пъти в
      2 997 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Пущам едно старо мое индикаторче което нищо друго не прави освен да чертае една Мувинг Авераже
      Да ама не
      Този Мувинг не е съвсем прост ами е през дигитален филтър
      На всичкото от горе чертае стрелкички
      Ако не щете да има стрелкички просто цъкате върху променливата dart и я правите false
      Не че е нещо особенно ,но просто е по изгладена и пак толкова ,че дори и по бърза от стандартния мувинг
      Успех !
      Прикачени файлове
      • Тип файл: zip Digital.zip (3,6 КБ, 57 Прегледи)
      Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
      Благодарности  

Допълнителни печалби с ИнстаФорекс

13. Следният потребител изказва благодарност на saxsten за полезния пост:

Svilen (15-09-2012)

Затворена тема
    Страница 5 от 42 ПървиПърви Предишно ... 3 4 5 6 7 15 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Бърза навигация Автоматични системи за търговия   Горе ▲
    • Зони на сайта
    • Потребителски панел
    • Лични съобщения
    • Абонаменти