И аз, все с надежда влизам. Видя ли темата на първа страница.
![]()
И аз, все с надежда влизам. Видя ли темата на първа страница.
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
daniwin (17-01-2014)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Някакви експерти свързани с кучето качвал ли си? Иначе индикаторите за кучето доколкото знам са в другата тема, но експерти не съм срещал там.е ми то вече само ако някой търси нещо определено ако може да му помогнем
даже и сакстен не е представял скоро нищо ново
има качени експерти пак в темата за кучето както и експерти за ханнс123 на 4-ри часовата свещ стратегията сега ще видя на кламерчето
Ex Днеска осъмнах с нов модел метаредактор Ни те питат искаш ли го удобен ли ти е направо ти го пляскат пък ти се оправяйПфуу !!!!
Ама че бил по близък до стандартните редактори на С++ с които били работели профи програмистите Бе аланкоолу аз за тях ли да мисля или за собствените си удобства
Изроди Насила те вкарват в новия език на МТ5 гадове с гадове Аз от кога им псувам редактора на МТ5 че е неудобен за работа и сега ми го натресоха и на МТ4![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
проблемите започнаха, исках да пусна едно експертче за новините не работи сложих го в едитора мале една камара грешки изкара ще има преработка на някои кодовеEx Днеска осъмнах с нов модел метаредактор Ни те питат искаш ли го удобен ли ти е направо ти го пляскат пък ти се оправяйПфуу !!!!
Ама че бил по близък до стандартните редактори на С++ с които били работели профи програмистите Бе аланкоолу аз за тях ли да мисля или за собствените си удобства
Изроди Насила те вкарват в новия език на МТ5 гадове с гадове Аз от кога им псувам редактора на МТ5 че е неудобен за работа и сега ми го натресоха и на МТ4![]()
Май са решили да вкарат МТ5 насила,щом като никой не иска да оставя четворката.Добре поне че го правят плавно,че да няма големи сътресения.
Четох някъде,че едитора ще е много по-претенциозен и ще индикира и най-безобидните грешки в кода.
така са го накичили с нови бутончета ще има да ги изучаваме то май има и сменени функции за въвеждане
така са го накичили с нови бутончета ще има да ги изучаваме то май има и сменени функции за въвеждане
.................................................. ...............................
Ей Мамкаим Мамкаим Мамкаим
Три часа ми изядоха бре тъпанари с тъпанари.
Отварям си аз експертите и тръгвам да тествам
Ужасссссссс !!!!!!! нищо не ще да работи Кво сатаа тука бря
Три часа ми изядооа докато да разбера че новия компилатор не разбира от нули а трябва да му ги напишеш
Най обикновенна мувинг авераже в стария редактор си се пише така:
iMA(0,0,p,0,MODE_LWMA,PRICE_OPEN,0)
където черничката първа нула означава че на която и графика да го туриш експерта той ще си я възприеме
Да ама не
Новия тиквеник от такива нули не разбира
Трябва да му ги напишеш ,че са нули
iMA(NULL,0,p,0,MODE_LWMA,PRICE_OPEN,0)
Ох колко ли още простотии ме чакат за на пред![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване