Svilen, защо не видиш при Активтрейдър да си направиш един акаунт мисля че предлагаха софтуер за програмиране нещо Моланис майче се казваше бил най модерния и лесния за използване
Svilen, защо не видиш при Активтрейдър да си направиш един акаунт мисля че предлагаха софтуер за програмиране нещо Моланис майче се казваше бил най модерния и лесния за използване
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Svilen (09-10-2012)
Точно така аз на времето за това я изоставих
Впрочем единствената ми полза бе че се понаучих малко да програмирам създаването на обекти, като хоризонтални и наклонени тренд линии друга файда май нямах от нея
----------
Свилен
На ти една такава патерица
http://dox.bg/files/dw?a=4d8c3d2562
Успешно хитруване
----------
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Svilen (09-10-2012)
Мерси дружезнам за какво иде реч
Дани, той Светлин сигурно за това ми намекна, но ще видя това на Сакса![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Наистина така е по-добре, че понякога ми идва повече да търся из целия форум. Супер еТака,
Понеже много кодове публикувах тука , там и все разбъркани и все на различни места отварям си темичка ,та от днес нататък каквото направя да е на едно место.
Освен това админа, ако е готин ,какъвто си е до сега ,може да бутне и някое друго бонусче ,де да го знаеш
Какво ще правиме тука
Ами аз ще пущам кодове на експерти или индикатори с които съм работил или ще работя или пък съм сигурен че ще работят, и ще отговарям на въпроси като как трябва да се използуват.
ще започнем с преработения код на кеш профита чиято предистория от друга тема прилагам по доло![]()
широка употреба малко на кинкалерия и пасмантерия ми напомня![]()
А не е така
Едно време в завода като направиха цех за производство на ширпотреба и началника му който бе не лош човек и така добряк го натиснаха да правел матрици за отливане на разни ширпотреби
Направи човека матрица за алуминиев сач ,за алуминиева брадвичка за месо ,за разни орехотрошачки ,чесъноизтисквачки ,месо смилачки ама нещо в магазина работата не върви ,народа не ще да ги купува
Та един ден началника вика
-Другарю директор дето ще правиме матрици и да леем, че да продаваме дай направо да направим една матричка за пари Хем по лесно хем по бързо и няма да има какво да ги продаваме ами направо в касата
----------
Стрелкичките са толкова на брой колкото барчета удовлетворяват изискванията на стратегията на Гридито
Ти кое ще си избереш от тях
Може би първото
Но друг може да изчака и да си избере за вход следващата стрелкичка или просто дори и да няма следваща стелкичка цената след стрекичката може да му се види по подходяща за вход .
Така че разни хора разни идеали
В края на краищата всеки сам си дъвче мръвката в устата иначе работата става малко бебешка
Nasko (16-10-2012)
saxsten, кода който си сглобил...съобразява ли филтъра 9ема на м15![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
__________________________________________________ _______________________________
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....