saxsten, Успех с тая тема и с бонусите
има нужда нещата да са на едно място
saxsten, Успех с тая тема и с бонусите
има нужда нещата да са на едно място
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
saxsten, Поздравления за темата.
Днес си поиграх да тествам кеш профита.Дава добри резултати,но не ми харесва че стоповете му са много дълбоки първоначално.Това дали няма да се окаже капан в някой случаи ако удари два три стопа последователно ?Гледам че има сделки при които търпи по 150 пипса загуба преди да отидат на печалба.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И така предисторията на този код е :
=======================================Направих едно нещо което не ползва никакви индикатори
Просто следи цената на къде ще подскочи за някакъв период от време и отваря в тази посока.
Не знам ако ще е вярно че ще работи так както работи на бак теста това ще е добра работа Но вече не смея да се надявам
иначе теста е за една година по еврото и от 150 долара прави 840 печалба при 0,01 лот
Тоест 8400 пипса годишно
.========================================
================================================== ===Това което съм преработил си е за лична употреба но кода горе е от който съм излязъл трябва да дава почти същите резултати ,
Има само една подробност секундите и изменението на цената трябва да не са цели числа ,а променливи
Освен това оригиналния код работи с тейк профит и стопове което според мен е по безопасно за начинаещите
Ето каква му е картинката на бак теста за една година назад за еврото за Н4 при стартов капитал от 50 долара прави 300 печалба и то с риск 1 процент
ако дигнеш процента на риска ще направи значително повече:
==========================================
=================================================Нали ви давам другия вариант който също не никак лош и работи с тейк профити и стоп лос което е значително по безопасно от моя вариант
https://forum.bg/attachment.php?atta...7&d=1342455643
Само за сравнение за два дни изпитания с моя вариант резултата по демо сметките е около нулата ,но аз тях ги затварям без оглед на печалбата за да ги изравня с това което прави преработения от мен вариант на инстата ,където ако не затварях на време щях да съм на минус ,но за сега е в плюс.
Така че една от причините да не го предоставям, е тази че няма как да го използувате разумно ако не му знаете алгоритъма и като какви ги върши
Докато при Кеш профита това е по отработено и може да се ползува кажи речи и от малко дете
Е,трябва малко да си поиграеш ,да свалиш всички котировки, да го оптимизираш и прочее но това са все неща във възможностите на доста хора от вас така, че това което предлагам е Кеш Профита.
Ако ми остане време малко ще го бутна за да стане още по лесно смилаем ,макар че той и сега си е много добре
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Дайте проста система която да генерира профит от над 400пипса на месец средно от двойка. Двойките се има предвид да са евро/долар и паунд долар или по-активните като Евро йена и сродни.
Стопа на позиция да не е повече от 20пипа и успеваемостта да бъде над 60%.
Фреймовете няма значение. Може да е на м5 може и на Н1, стига горните условия да са изпълнени. Не е нужно да е автоматизирана въобще.
saxsten, добре е да си систематизираш нещата и да ги събереш на едно място че да не се лутат потребителите, но помоли администратора да ти оправи заглавието че е малко смешно така или по добре направо я кръсти Експерти и индикатори от saxsten че това широка употреба отива малко на ширпотреба, иначе успех знаеш че сме фенове на експертите
И така ето и новият преработен от мен код ,кръстих го Sax профит щото Хищника рече че коментариите му били руски
Е ама аз ги преведох на български
Но не е само до коментариите трябва и ..акъл
Значи в новия код е въведен един изкуствен поинт който ограничава оригинарния брокерски поинт до четири знака
Това се прави за да се изрявнят условията с петзначните брокери и да работи еднакво и при двата типа брокери
Освен това е променен характера на двете променливи от които зависи входа така че да се работи не само с цели но и с дробни числа
Освен това оригиналната функция за нормализация на променливите също е ограничена до четвъртия знак
При тез варварски условия и при повишаване риска с който работи до 5 % на сделка и увеличение сделките едновременно отворени до 5 ,машинката от 50 долара стартов капитал ,за една година по еврото на Н4 графика дава ...2000 долара печалба ,според бак теста
Ето го и самия код :
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
tishottm (21-11-2012)
saxsten,
Никога не съм използвал такива кодове.Ще те помоля ако не те затруднява да ме упътиш как да го приложа на демо на бенчмарк.
saxsten, приветствам идеята ти. А ще може ли и ние да постваме по някоя джаджа тук. Или си е само твоя територия. Редно е да бъде само твоя. Това е нещо като запазена марка. А ние ще постваме в другата тема. Мисля че така ще е най-справедливо!
И така ето и новият преработен от мен код ,кръстих го Sax профит щото Хищника рече че коментариите му били руски
Е ама аз ги преведох на български
Но не е само до коментариите трябва и ..акъл
Значи в новия код е въведен един изкуствен поинт който ограничава оригинарния брокерски поинт до четири знака
Това се прави за да се изрявнят условията с петзначните брокери и да работи еднакво и при двата типа брокери
Освен това е променен характера на двете променливи от които зависи входа така че да се работи не само с цели но и с дробни числа
Освен това оригиналната функция за нормализация на променливите също е ограничена до четвъртия знак
При тез варварски условия и при повишаване риска с който работи до 5 % на сделка и увеличение сделките едновременно отворени до 5 ,машинката от 50 долара стартов капитал ,за една година по еврото на Н4 графика дава ...2000 долара печалба ,според бак теста
Ето го и самия код :
saxsten, Слагай и снимки да се види за какво става въпрос
малко хора ще си ги слагат без да са видели някоя снимка
Ако може да се поправи правописната грешка в заглавието.