Трябва да им следиш сайтовете ,че са бая тихички![]()
![]()
Бенча има 10-тина конкурса най-много за всичките годинимож по-малко да са , на петата не съм сигурен колко е имало , но на един участвах
![]()
![]()
Трябва да им следиш сайтовете ,че са бая тихички![]()
![]()
Бенча има 10-тина конкурса най-много за всичките годинимож по-малко да са , на петата не съм сигурен колко е имало , но на един участвах
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Аз скоро участвах в турнира на еврофинанс , и сега се оглеждам за ново предизвикателство - готино е по турнирите защото докато дебна или чакам сигнал по реалната си сметка има с какво да се забавлявам![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз не участвам у състезания , защото ме карата да бързам![]()
![]()
а зарад туй най-много грешки стават
Инък няма как да се бориш за челните места![]()
трябва да си бърз и със пълен обемец
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Абе и е така и не съвсемАз пък вместо да си правя опити на реалната ги правя на турнирната
На мен пък ми е забавно да си пускам с цял обем и да си скалпирам на воля на чужд гръб
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Факт е, че трейдинг състезанията намаляват, а и интересът към тях е доста слаб. Никой не се е научил да търгува правилно по този
начин - с цял обем и състезавайки се с недоказани начинаещи. Форексът не е спринт за две седмици, а маратон, в който трябва да
издържиш с месеци и години!![]()
Според мен за скалпа трябва повече опит![]()
![]()
или просто да си достатъчно луд
![]()
![]()
![]()
то не знам дали има брокер с повече конкурси и награди от инстата .................................................. .................................................. ...............................
Има сайтове където може да видиш кога има конкурсито не знам дали има брокер с повече конкурси и награди от инстатапо едно време ги търсих и аз , доста са
![]()
![]()
Поне 5-6 конкурса може да правиш на седмица , но единици са тези дето броят печалбата на ръка![]()
има си конкурси за ден, седмица, 2 седмици, мессец, 3 месеца , година ... всякакви имаСтига луди глави да има и да им се занимава. Аз преди се пусках, но освен едни 500доларчета друго не съ мпечелил май.. много риск и ако се играе с много акаунти дето е невъзможно да се бориш с такива , няма смисъл