Лосове мосове .......няма ли скоро някъде турнир ама с реални награди![]()
![]()
![]()
Инък то си има всеки ден и всяка седмица![]()
инстата бая конкурсчета пуска , а някой там пробвал ли се е
![]()
Лосове мосове .......няма ли скоро някъде турнир ама с реални награди![]()
![]()
![]()
Инък то си има всеки ден и всяка седмица![]()
инстата бая конкурсчета пуска , а някой там пробвал ли се е
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Аз мислих да се пробвам в инстата , но ми казаха че дори и да спечеля някоя стинка ще я преведат на нова сметка , а не в бонуКсните от форума - инак не е лошо да я подсиля , но...![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз там не знам наградите как са , но пък и едва ли са малко участниците![]()
![]()
колкото повече са , толкоз по-малък шанс имаш ...
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
infesta (23-04-2014)
Така е, големите ще ме отнесат като гълъб кифлаНека намерим някъде конкурси където да сме до 10 човека и да дават награди до 11 място
Ей това ще е моя турнир
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Barabata (23-04-2014)
Има естествено, как да няма ....
Ей ти един, дето върви в момента, но му приключи регистрацията ...
http://www.forex-m.com/ru/contests/real_profit_2014
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Аз на бенча ми харесват конкурсите , но все към у топа .... и все се усирам накрая![]()
![]()
ама и там на пълни обеми ... кофти работа
![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Може и със роботи да ги правят тия работи , щото някои правят по 50-100 сделки на ден![]()
![]()
![]()
Ще има ли скоро в някой от БГ брокерите такъв конкурс - тук после ще ми е по-лесно да отида и да си отворя сметка и да започна да търгувам с наградата си (рибата в морето аз търгувам вече с печалбите си )![]()
С голямото количество сделки са с робита ...
А иначе - с голямо дебнене и кошмарен риск, ... да дръпнеш и са откъснеш евентуално, успееш ли - става по-лесно вече, ... по ред причини ...![]()