В темата ще се дава информация за текущи и предстоящи турнири и конкурси. Все пак не всеки рови из нета и не може да се информира за всичките турнири и конкурсни игри по форикс търговия.
Моля да се публикува само достоверна информация.![]()
В темата ще се дава информация за текущи и предстоящи турнири и конкурси. Все пак не всеки рови из нета и не може да се информира за всичките турнири и конкурсни игри по форикс търговия.
Моля да се публикува само достоверна информация.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
nnikos (15-07-2012), legalize_it (15-07-2012), драгата (15-07-2012)
Хубава тема откриваш,няма да е лошо д има и по краткосрочни еднодневни и часови конкурси.Също и такива над месец за да се избегне колкото се може повече късмета.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
и аз съм навит за по-дългосречните конкурси, защото нямам възможност непрекъснато да търгуваммесечните ми се струват страхотни
![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Не е зле в тази тема да се посочват и разни промоции от брокери,без да има конкурс.Нещо подобно като списък на този сайт
http://www.bestforexbonus.com/nodeposit-bonus
http://www.100forexbrokers.com/conte...s/demo-account тук има списък с разни турнири
Някои актуални оферти за бонусно кредитиране на сметка без първоначален депозит.
http://redz85.com/tag/no-deposit-bonus-2/
Sports Lotus is Your Trade Bonus
The campaign is held among InstaForex clients who uploaded their accounts with not less than USD 1 000. The contest is held from June 25, 2012 to June 25, 2014. The main prize is the sport car Lotus Evora.
https://instaforex.com/ru/forex_contests.php/
Ваpчев финанс пpедоставя летен бонус 20 дол. за тъpговия на финансовите пазаpи. Бонусът е валиден до 30.09.2012 като за да се изтегли бонусът тpябва да се изтъpгуват 2 лота. След 30 септ. ако не е изпълнено това условие бонусът се отменя.
И със какъв левъридж се търгува ?
444444444444444444444444444444
555555555555555555555555555555
compos sui
Левъриджа сам си го избирате при откриване на сметката - може да бъде до 1:500.
----------
Има няколко руски брокери, които предлагат дневни, седмични и месечни конкурси /турнири/. Например, ММCIS group /ru.forex-mmcis.com/ Трябва обаче да се внимава c определените условия защото в противен случай може да бъдете дисквалифицирани.