Реална е разбира се. Фондмениджърите да не мислиш, че техни пари рискуват ?
Аз не мога да разбера какво е това неуважение към парите, труда, знанията![]()
Нямам предвид Фондмениджерите, те са професионалисти - имах предвид че емоционално когато търгуваш с лични средства е едно и различно когато е с бонус, разбира се че и в двата случая става дума за пари, но тук психически нямаш натоварване, ако печелиш взимаш, ако загубиш нищо !
Иначе разбира се че респект към труда и знанията![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ако загубиш, губиш възможност за повече пари. Емоции има и при демото ако се прави по план. Щото сбъркаш ли следва загуба, а загубата при следване на правилата ли е, значи ще я има и на реал и това обременява.Нямам предвид Фондмениджерите, те са професионалисти - имах предвид че емоционално когато търгуваш с лични средства е едно и различно когато е с бонус, разбира се че и в двата случая става дума за пари, но тук психически нямаш натоварване, ако печелиш взимаш, ако загубиш нищо !
Иначе разбира се че респект към труда и знанията
Не трябва да се прави разлика между демо и реал.
Наистина дали е демо или реал, трейдъра трябва да дава най-доброто от себе си, все едно да не тренираш достатъчно усърдно за да се пазиш за състезанието - трябва да си наясно с възможностите си![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Tи даваш ли най-доброто от себе си или се пазиш преди състезанието ?
Можеш ли да приложиш това което казваш за себе си, вместо за второ лице ?
Когато полагаш максимум усилия винаги получаваш заслужената награда за добре положения труд.
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
Бонусната би трябвало да се брои за реална сметка, или почти. Но също така "почти" реална е и малката реална сметка. Когато за човек стане важен процеса и може да си позволи дадена сума, то може и демо и реално да бъдат едно и също. Поне при мен беше и е така, не вярвам да съм единствен.
Брои се разбира се,това си е капитал,който макар и да не може да се тегли може да носи добри пари.Бонусната би трябвало да се брои за реална сметка, или почти. Но също така "почти" реална е и малката реална сметка. Когато за човек стане важен процеса и може да си позволи дадена сума, то може и демо и реално да бъдат едно и също. Поне при мен беше и е така, не вярвам да съм единствен.