подкрепям това....ама за да се стане добър трейдър...трябва и доста зяпане на графики...................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Както и ако те хване крастата, пък системата ти не дава сигнал за вход...........................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Абе добро си е демото, човек трябва да се научи да печели на него. Инак за какво да ходи да губи пари ? Сега, на кой колко време ще му отнеме е друг въпрос.
Да печелиш от ДЕМО ??? И какво точно печелиш освен загубено време? По добре си отдели 100-200 лв за реална сметка . Като ги загубиш го приеми като курс по форекс и следващия път не повтаряй грешките си.
Не искам да го приемам като курс по форекс. Парите на демото може да са виртуални, но също се печелят и губят. Просто не разбирам логиката, защо някой който все още не може да печели на демо, ще ходи на реална сметка ? Пък после според статистиката 95% губели, пък всички си губели първата сметка, дрън дрън, мрън мрън. Така е като не са имали търпението да се научат.
драгата (29-09-2012)
според мен демото си е задължително!!!
дали ще го ползваш за изучаване на платформата или да разбереш защо и как се получават тия "чертички" по белият фон си е строго индивидуално, както и времето за всеки пред демо сметкакта е строго индивидуално, но за мен е задължително. Всеки сам за себеси ще прецени кога е готов да започне да губи пари на реална сметка, аз лично за себеси смятам, че можеше да се прехвърля от демо на центов акаунт, а не деиректно на нормален....
съгласен съм, че има огромна разлика м/у демо и реал и, че всеки дето е на демо и си мисле, че после е същото малко или много се заблуждава сам.
Аз съм начинаещ, започнал 1год на демо учил съм се сам от книги и рядко от приятел...и не съжалявам, че съм си "губил" времето 1година за демо, защото на мен финансовото ми състояние не ми позволяваше да губя пари за да се самообучавам на реал през тази една година...това не означава, че след като започнах с реалната съм успешен, напротив не съм успешен но съм упорит и мисля, че с времето ще стана и успешен....към това се стремя!
3лева, моме....ако не бях прекарал толко време на демо, този курс на обучение нямаше да ми струва 100-200лв а малко повечко
според мен за да започнеш на реална, трябва както каза един колега по-горе да започнеш да "печелиш" увереност от демото, че знаеш какво правиш и въпреки всичко, знаем, че почнем ли на реал няма да станеме милионери
човека който ме открехна за борсовата търговия, не е почнал с демо и малко или много съжалява заради това!
и въпреки всичко темата дали да започнеме на демо или направо на реал е строго индивидуална за всеки! и за мен всеки избор е правилен.
а за мен демото в момента е възможност за тестване на нови стратегии безплатно! и понеже съм минал и по двете пътеки(демо и реал)сега като търгувам на демо, не гледам на него така, а гледам като на реални пари, с които се обучавам, и ако накрая на месеца аканунта ми е с профит който ме удовлетворява ще съм спечелил увереност.
п.с. за тези който ще кажат, че това е бизнес в който трябва да се инвестира, искам да кажа, че съм напълно съгласен с тях!
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
не може това да ти бъде курса по форекс, като нямаш никакъв опит на демо просто ще си загубиш парите и нищо повече, ама буквално нищо
ти и на демото ще ги загубиш...така поне ще запомниш ,че си ги загубил.................................... ..
Ок,Ок. Вие си знаете . Всеки да си прави сам сметката . После ще ви четеме постовете по теми като Каква е разликата между демо и реална и най вече в темата Абе защо на Демо печелих цяла година а на Реалната фалирах за един месец.
3_leva_na_cialo,
ти от колко време се занимаваш с търговия.........................![]()
драгата (29-09-2012)