Аз не знам защо наблягате чак толкова много на ММ, чак го изтъквате като най-важната част от търговията, не казвам че не е важно, но чак пък толкова.Един въпрос, на какво ще се прави ММ като постоянно се губи от незнание какво да се прави и къде да се влиза когато се пусне графиката.За мен единствената полза от ММ в тоя случай е, че няма да си загубя парите за два дни, а за една седмица.
Да според мен,също не е толкова важно.Всичко зависи от момента и от ситуацията.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Факт е, че е много лесно да се научиш да познаваш накъде ще тръгне пазара. Проблемът е, че никой не може да го направи на 100% и дори и да си най-добрия анализатор може да се занулиш с една позиция ако не използваш ММ.Аз не знам защо наблягате чак толкова много на ММ, чак го изтъквате като най-важната част от търговията, не казвам че не е важно, но чак пък толкова.Един въпрос, на какво ще се прави ММ като постоянно се губи от незнание какво да се прави и къде да се влиза когато се пусне графиката.За мен единствената полза от ММ в тоя случай е, че няма да си загубя парите за два дни, а за една седмица.
yani88, Тук ще разбереш защо е по-добре да не влизаш с цялата си сметка.
точно за това говорех , радвам се че си ме разбрал правилноИма нещо вярно в думите ти. Ако отвориш сметка с 50$ е нормално да я изгубиш за кратък период от време, защото стопа, а респективно и печалбата ти(при добра мъни мениджмънт стратегия) ще са 1-2$ на позиция, което за някои хора си е чиста загуба на време, докато ако търгуваш с 5000$ 1%=50$, което е доста по-атрактивна сума - тоест им по-голям шанс човек да избере разума пред алчността
всичко се свежда до капитала , той е в основата на всичко , чрез него се гради...
да, това е една от причините повечето хора да губят на форекс. Не може да стартираш със 50$ и да очакваш да направиш 1000$ за един месец или дори за година. Не казвам, че е невъзможно, но е по-вероятно да се занулиш първата седмица.
Последна редакция от petko : 30-06-2012 на 18:35
следя темата с интерес , не ми стана ясно едно:
този последният пост , към кого беше адресиран...
.................................................. ..................................
....да, това е една от причините повечето хора да губят на форекс. Не може да стартираш със 50$ и да очакваш да направиш 1000$ за един месец или дори за година. Не казвам, че е невъзможно, но е по-вероятно да се занулиш първата седмица. .....
Искам да кажа, че е по-лесно да се научиш да анализираш от това с какъв обем да влезнеш. Трендлиниите и нивата на подкрепа и съпротива ти дават доста добър процент успеваемост. Само че ако се занулиш на първата отворена позиция няма да има значение ако познаеш втората, третата и четвъртата, не мислиш ли?
another , за теб е адресиран поста, не съм цъкнал цитата просто
Факт е, че е много лесно да се научиш да познаваш накъде ще тръгне пазара. Проблемът е, че никой не може да го направи на 100% и дори и да си най-добрия анализатор може да се занулиш с една позиция ако не използваш ММ.
yani88, Тук ще разбереш защо е по-добре да не влизаш с цялата си сметка.
Влизал съм!!!!За година и половина един път и ако не беше на демо щях да изкарам мнооого пари.просто искам да ти кажа че понякога в живота идва момент когато трябва да рискуваш!!!!Иначе като цяло съм съгласен с тебе.