Добрю ютрю
То това е и целта на занятието.
Да е забавно и да е полезно!!!
На никого не съм отказал да помогна
и само едно ПИЛЕ съм проклинал)
![]()
Добрю ютрю
То това е и целта на занятието.
Да е забавно и да е полезно!!!
На никого не съм отказал да помогна
и само едно ПИЛЕ съм проклинал)
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Демото е полезно колко повече толкова по-добре!
1 година си е добре на демо за да се привикне!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Демото е добре за прохождащи само докато разучиш съответната платформа. От там нататък създава пагубни навици. На напредналите може да служи за отиграване на разни идеи за нови стратегии.
Пътувах. Малко съм изморен.
Принципно, като се поогледам наоколо, забелязвам, че човек е толкова голям колкото изглежда в очите на околните, а някой дори зорлем се оглеждат за мнението на околните. То си е нормално - общество сме все пак, със съпътстващата го суета. Обае, сякаш май се получава, че за да си голям трябва да споделяш мечтите на околните – не е добре тази работата, получава се един вид колективизация на мечтите и от там човека, характерен със своята си индивидуалност, се завръща отново в стадото – липса на индивидуалност - деградация.
Още нещо. Мечта е в бъдеще време, а призовете се дават в настоящето, значи е добре да бъдем реалисти, а да си реалист, който може да оцени своята големина сам без хорското мнение е трудна работа, защото нямаш еталон. Гледам едно аверче – Голям шеф (чак да му завидиш). Шеф шеф, ама колко да е шеф, като си има и баш шеф (собственик -не е в БГ но му диша във вратът му дистанционно ). 20 дена отпуск – отпуск отпуск колко да е отпуск когато телефона ти дрънчи. Ами моя отпуск е 20 дена само за последния месец, дет се вика. Да приключвам .... като се замисля, в главата ми се върти, че единственото нещо което сам можеш да точкуваш е чувството на свободата, като чувството на удовлетвореност трябва да бъде производно на свободата -“Човек е толкова голям колкото е личната му свобода“ - тъй мисля аз.
ДжейЗи,
върна ме във времената, когато неизползвах стоп. В един момент като тръгне срещу тебе – пълна парализа. Гледаш-гледаш ама не можеш да помръднеш. Е как става тази работа с парализата, при това мозъка ти трескаво чертае разни комбинации, чак ще се пръсне от товара. Ще се пръсне щото се опитва да подреди негативната случайност по угоден за него начин, като през същото това време входния канал е включен на подредения режим , което си е неподходящо, защото през това време те мушкат изотзад, по най-абстрактния начин.
Комуникацията ляво – дясно е много важна.
Отделиш ли повече от няколко секунди в оценка на средата си вече в левия дял – не е добре без повод да влизаш в него.
Добре е, ако в рамките на няколко секунди не откриеш повод за замисляне, да спреш с опитите за мислене т.е. десния дял да не направи пас към левия.
Практиката каква е. Лицето поглежда и на 5 сек. то е наясно, че няма наблизо вход. До тук добре, ама понеже се говори човека е бил умно жиотно, то няма начин да не го вземе като лична обида (неспособността за намиране на решение) - „Да не съм някой тъпанар, че да има неясни ситуации за мен“ и ще реши да се обърне от абстрактния десен, към подредения ляв, което не е добре. Не е добре, когато без повод за мислене да се обръщаш към левия дял, защото няма какво да му предложиш за мислене, а на него му дай да мисли и все нещо ще измисли - получава мислене заради самото мислене – абсурдно е. Добре е когато десния ти дял на 5-тата секунда види нещо интересно и тогава вече има основание за поемане на по нататъшни действия от левия дял. Самоконтрол – трудна работа, особено, ако не си добре с хормоналните нива.
Руки,
Димитров се държи, като типичен представител на левите . Първата му работа беше да погледне речника, това е добре, но спря до там, а това не е добре. То интуицията не е шесто чувство или някаква хрумка дето ти е дошла на ум докато си ровиш в ушото, а тука става на въпрос за интуитивно мислене, което си е вид мислене, с което човек трябва да се запознае отблизо по пътя на самоопознаването си.
Поздрави на Реда, Алби и останалите!
REDA (21-04-2012)
Тръгването срещу позицията може да е корекция на основното движение но може и да сме объркали посоката!
С времето и опита по самото движение начина на вървене и бързината на връщане т.е. коригиране може да се осети каква е посоката на основния импулс !
Но все пак не бива да оставаме голяма загуба на позицията ами да затваряме!
размисли които предизвикват размисли
КОМЪРЖИ ПРИВЕТ
В тоя ред на мисли:
Един квартален полицай имал много
голям проблем с местен пиандурник.
Все пиян, побои, псувни и т.н.,,,,,,,,,,,
Викнал го един ден и му говори говори
-ти що така,,,,,поне мечти нямаш ли???
Пияницата помисля помисля и отговаря:
-имам мечта една,,,,,, да откажа пиенето.
Полицая:
- откажи го де, та квартала да отдъхне от теб.
Пияницата:
-да откажа пиенето, НО КАК ДА ЖИВЕЯ ПОСЛЕ БЕЗ МЕЧТА???????![]()
anonimen komardjia, поувлякал си се в изчерпателност ...
чак се наложи да си впрегна и двата дяла, и да подтисна хормона ...
най ме грабна обаче това за свободата и се сетих за тази песновка :
http://www.youtube.com/watch?v=Irlt8-5Mwn4
То на демо може и с години да се кара така ще се задобреее и ще се свикне с пазара!
Колкото по-дълго на демо толкова по-добре защото ако се гледа на тях като реални пари!
disel84, знаеш моето мнение за демото. Аз съм му върл противник. Можеш ли да подкараш автомобил, ако си си играл само на тренажор? Ако никога не си го подкарвал с инструктор до тебе. И не само да го подкараш, но и да влезеш на натоварено градско! Демото ти върши работа, колкото да научиш за какво служат лостове, педали, волан, копчалъци ... . Останалото се учи на живо, на полигон и т.н. За полигон може да се ползува микросметка с 20-30 долара и центови позиции.
komardjiaта, понякога ме хвърляш в размисли със твоите съждения. Пък ние сме от онова племе дето сме свикнали да мислим първосигнално. Предимно с гръбначния си мозък, отколкото с двете полукълба.