зехтина много скъп за пражене уа![]()
![]()
па и му се губи вкуса
![]()
![]()
той за у салатките требе
![]()
![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
За пърженето със зехтин пише същото като пържене със олио.Трябва да се внимава да не прегори мазнината.Дане пуши и т.н.Може би за задушаване на лук и зеленчуци е добре,но за пържене на картофи ,риба,мекици и д.р само в мазнина не е подходящо.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ем то пърженето като цяло си е вредно![]()
![]()
не зависи от мазнината особено
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не говорим за цена, а дали е вредно. Защото досега четох, че от всички растителни мазнини, той се окислява най-слабо и е най-препоръчителен за готвене.
А който иска да си готви и с мас е негов избор...стига да може си намери де![]()
Но на мен аромата на животински мазнини ме отвращава.
Куре, от три години мисля вече стана, само на зехтин съм. Разликата е огромна. А салатата като я полея с зехтин.....![]()
Пекано пиленце пак със зехтин като го омажа хубаво![]()
Ейййй, всички много здравословни станахте!
Бабите ви все с ехтра върджин поливаха салатите.....и пържеха с палмово олио!
То въздуха и гмо -то не го виждаме и затова всичко ни е наред! Иконсервантите....и химията!
Не се бойте, като умрем, няма да се разлагаме.....ще се балсамиламе от консервантите детоги хапваме сега!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
яйцата дет бабите ги пражеха от щастливи кокошки бяха![]()
![]()
а най-щастливи бяха кокошките дет влизаха у фурната
![]()
![]()
![]()
E, старите ползваха мас и курабийките бяха с мас и баничките и теЕйййй, всички много здравословни станахте!
Бабите ви все с ехтра върджин поливаха салатите.....и пържеха с палмово олио!
То въздуха и гмо -то не го виждаме и затова всичко ни е наред! Иконсервантите....и химията!
Не се бойте, като умрем, няма да се разлагаме.....ще се балсамиламе от консервантите детоги хапваме сега!![]()
За въздуха няма какво да се направи особено, освен да се иде в гората, а за гмо-то, всички растения са били модифицирани от преди много много години за да станат годни за ядене и да дават висок добив.
----------
Ми да, Бай Хю Хефнър, някой да не мисли, че е стигнал тез толкова много години, като е ял кво да е![]()
курабийките и сега с мас![]()
![]()
даже с повече мас околкото преди
![]()
![]()
въпреки че има и изключения - таквиз дет активно спортуват
![]()
![]()
![]()