Добре работеща държава, не влезе ли наскоро, че задълженията от глоби и такси служебно трябва да ги отписват с изтичане на давността или остана само като проект
Добре работеща държава, не влезе ли наскоро, че задълженията от глоби и такси служебно трябва да ги отписват с изтичане на давността или остана само като проект
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
kypa (28-03-2018)
Аз имах три фиша от КАТ неплатени в данъчното си досие, изчаквах да мине петгодишния срок, и да подам молба да ми ги отпишат, ама нъц . . .
Пет дена преди крайния срок ме уведомиха, че са ми завели дело, и ходих та ги платих. Явно някакъв софтвер има дето подава такива длъжници
като мен да им съставят писъмца . . .
После говорих със счетоводител, и трябва да подадеш молба да ти ги отпишат, ако е минал срока на давността, не ти ги отписват, ако
не си подал такава молба.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
saxsten (26-03-2018), borkooo_pz (26-03-2018), minkov (26-03-2018), Нерегистриран (1), kypa (28-03-2018)
иначе върху парите ог глобите на фишовете лихва сложили ли са за това времеАз имах три фиша от КАТ неплатени в данъчното си досие, изчаквах да мине петгодишния срок, и да подам молба да ми ги отпишат, ама нъц . . .
Пет дена преди крайния срок ме уведомиха, че са ми завели дело, и ходих та ги платих. Явно някакъв софтвер има дето подава такива длъжници
като мен да им съставят писъмца . . .
После говорих със счетоводител, и трябва да подадеш молба да ти ги отпишат, ако е минал срока на давността, не ти ги отписват, ако
не си подал такава молба.![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
borkooo_pz (26-03-2018), minkov (26-03-2018), Нерегистриран (4), batDancho (27-03-2018), kypa (28-03-2018)
Аз имах фиш за 50 лв . ,-това 2009 г .
взеха ми и талона -моят .Заминах за Германия и нямаше кой и как да платя .С тана време 2013 да сменям книжката .Отивам в КАТ .пращат ме в полицията ,защото талона ми е взет от селски полицай .Отивам -няма ,нося им и акта ,но малкия талон го няма .Скандал ,събрах ги и шефове и шефки -и няма го ,а в КАТ не ми приемат документите за смяна без талона .После и в КАТ скандал ,и така се разминах ,без да плащам .А се оказа ,че селския полицай ,не предал -протокол ли е , там как се води с талона и акта .![]()
nikolay_diankov_1982 (26-03-2018), minkov (26-03-2018), Нерегистриран (4), kypa (28-03-2018)
тия глупаци и моя талон бяха изгубили в Пловдив .Аз имах фиш за 50 лв . ,-това 2009 г .
взеха ми и талона -моят .Заминах за Германия и нямаше кой и как да платя .С тана време 2013 да сменям книжката .Отивам в КАТ .пращат ме в полицията ,защото талона ми е взет от селски полицай .Отивам -няма ,нося им и акта ,но малкия талон го няма .Скандал ,събрах ги и шефове и шефки -и няма го ,а в КАТ не ми приемат документите за смяна без талона .После и в КАТ скандал ,и така се разминах ,без да плащам .А се оказа ,че селския полицай ,не предал -протокол ли е , там как се води с талона и акта .
акт така и не платих
от тогава нищо не плащам , това беше 2002 година - имам няколко ама ще чакам да ги архивират. .
на бащата 1 акт така изчезна в битието , бяха му написали 500 лв за не спиране на стоп палка![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
borkooo_pz (26-03-2018), minkov (26-03-2018), Нерегистриран (2), kypa (28-03-2018)
като заговорихте за Кат , тия имат ли право да ти връчат акт както си пиеш кафето в заведение ?. ..
акт за превишена скорост без снимка на автомобила към него.,
nikolay_diankov_1982 (26-03-2018), kypa (28-03-2018)
Куриоза при мен е ,че ми състави акт и ми взе съответно талона ,познат полицай
А ,те просто са си искали парички ,но ,аз пък нямах никакви дребни .Имах едни 100 лв . ,но ако бяха казали ,че ще пиша за всички нарушения -бях ги дала веднага .Буса без застраховка ,без колани ,седалките ги няма -а ,той пътнечиски,чужда кола .... ...... отивах над 1500 лв.![]()
minkov (26-03-2018), nikolay_diankov_1982 (26-03-2018), Нерегистриран (2), kypa (28-03-2018)
Какво значи селски полицай, когато ти е отнет в друго населено място ти го пращат в КАТ по местоживеене,а не в полицията.
Колкото и да нямам високо мнение за наште полицаи и катаджии все толкова знаят.
Някой "селски" КАТ ли са отворили, че да ти слязат шефове и шефки, а да не те изхвърлят за хулиганско поведение и да се трогнат от скандалчето ти.
Тук у нашия шопски КАТ няма кой да те изтърпи да викаш и да дигаш скандали, хеле пък да ти слязат всички шефове и шефки да се занимават с тебе, независимо от причината.
Това дето го описваш не става със скандали, а с контакти или кеш
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
minkov (26-03-2018), nikolay_diankov_1982 (26-03-2018), kypa (28-03-2018)
ти си била за панделата направо , ако бях аз направо ти слагам белезницитеКуриоза при мен е ,че ми състави акт и ми взе съответно талона ,познат полицай
А ,те просто са си искали парички ,но ,аз пък нямах никакви дребни .Имах едни 100 лв . ,но ако бяха казали ,че ще пиша за всички нарушения -бях ги дала веднага .Буса без застраховка ,без колани ,седалките ги няма -а ,той пътнечиски,чужда кола .... ...... отивах над 1500 лв..
пари на куки само веднъж предложих ама полицая излезна пич - вика взимай книжката и бягай и другия път като качиш гаджета карай по -бавно
бях превишил със 80 км над допустимото и спрях сигурно 200 метра след тях, иначе много пъти са ми искали пари но не съм давал
примерен водач съм.
![]()
kypa (28-03-2018)