• flag
  • flag
photo
Login/Register
Register Restore Password
Форум
Мненията днес Правила Форума ЧЗВ Календар Календар Economic calendar Общност Потребителска листа Действия Маркирай форумите като прочетени Предпочитани Бързи връзки Екипа на форумите Покани приятели
  • Покани приятели
  • Състезания и конкурси Пари за писане Партньорска програма Кампания „ТОП отговори“ Кампания „Най-добра тема“
    Какво ново?
    Мненията днес Групови съобщения за деня Събития за деня Маркирай форумите като прочетени
    Портал FX.co
    Графики
    Schedule EUR/USD График EUR/USD График GBP/USD График USD/JPY График USD/CHF График USD/CAD График EUR/JPY График GBP/JPY График AUD/USD График GOLD График Bitcoin
    Форекс Игри
    Forex Hunting Trader Catch Money
    Invite friends
    From contact list
    Разширено търсене
    • Форум
      • Мненията днес
      • Правила на Форума
      • ЧЗВ
      • Календар
        • Форум календар
        • Икономически календар
      • Общност
        • Потребителска листа
      • Действия
        • Маркирай форумите като прочетени
        • Предпочитани
      • Бързи връзки
        • Екипа на форумите
        • Покани приятели
      • Състезания и конкурси
        • Пари за писане
        • Партньорска програма
        • Кампания „ТОП отговори“
        • Кампания „Най-добра тема“
    • Какво ново?
      • Мненията днес
      • Групови съобщения за деня
      • Събития за деня
      • Маркирай форумите като прочетени
    • Портал FX.co
    • Графики
      • График EUR/USD
      • График GBP/USD
      • График USD/JPY
      • График USD/CHF
      • График USD/CAD
      • График EUR/JPY
      • График GBP/JPY
      • График AUD/USD
      • График GOLD
      • График Bitcoin
    • Покани приятели
      • От листата с контакти
    • Разширено търсене
    Влизам Регистрация Регистрация
  • Форумът изисква предварителна Регистрация преди да можете да изкажете свое мнение.
  • Hерегистриран, прочетете Правилата на Форума преди да започнете да пишете.
  • Партньорска програма на ИнстаФорекс - най-високите печалби от Форекс! Печелете чрез привличане на клиенти! Изплащаме до 67% от приходите си! Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • Получавайте пари за публикациите си в нашия форум!. Условията на кампанията "Бонус за качество" ТУК, Често Задавани Въпроси ТУК Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • .
    • Начало
    • Форум
    • Дискусия за пазари и търговия
    • Биткойн и криптовалути
    • OneCoin - измамата!

Login

Забравили сте паролата си?
    Регистрирайте се в социалните мрежи

Тема: OneCoin - измамата!

+ Отговор в тема
    Страница 2 от 2 ПървиПърви Предишно 1 2
    Резултати от 11 до 20 от общо 20
    • Контрол над темата
      • Покажи версия за принтиране
      • Прати тази страница по E-Mail…
      • Абонирайте се за тази тема …
    • Търси тема
      •  
        Разширено търсене
    1. 21-12-2021 19:00 #11 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      ontar
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      ontar не е на линия
      Централна банка
      Bla

Моля, изберете категория: - Откажи
      ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите Аватара на ontar
      Начислени плащания
      0.00 USD
      Благодарности
      4 256
      Благодарили са му 3 677 Пъти в
      879 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 1
      stuser,
      X
      Цитирай Първоначално написано от Zagorka Виж мнението
      И благодаря аз за информацията, може да се изкарат $5 лесно :frost: Но трябва да са внимаваш сега тези $5 да не се превърнат в минус 500.
      Вече не може да се изкарат лесни 5 евро, защото тези хора смениха тактиката. Тъкмо вчера се зарадвах, че дойде нов имейл с покана да си видя акаунта със 16 биткойна този път. Аз също си помислих, че това ще са още едни лесни дребни пари. Още повече, че в оня биткойн портфейл, където пратих първите 4 евро и нещо не може да се тегли толкова малка сума и там ще трябва да се депозира. Пичовете са се усетили, че така се набутват и сега тръгват с нов номер. Веднага искат да се плати някаква годишна такса за обслужване и имейл известяване 0.0005 или нещо около тази сума биткойни, а в долари е около 22.50. Стои си този прозорец и не може да се прави нищо друго преди да мине плащането на таксата. Аз естествено го зарязах този акаунт. Не знам защо ми пращат втори такъв? Освен да търсят начини да си върнат парите, които ми платиха. Ама не са познали както е прието да се казва. Преди забравих да пиша, че в писмото, което пращат се обръщат към мене с някакво непознато английско име. В първия имейл беше различно име - нещо като Франк Уилямс, а сега съм Питър Норден или там някъде. Цитирам по памет, защото тия имейли вече съм ги затрил и нямам навик да ги пазя. Почти съм сигурен, че тези имена не са случайни и ще се ползват в случаите, където някой се балъква и им плаща таксата или липсващите биткойни в първата схема. Вероятно тогава при опит за теглене ще поискат допълнителна верификация, че получателят наистина се казва като името от писмото. За да са сигурни, че няма грешка. Ясно е, че няма как да докажеш, че си Франк или Питър и така изгаряш с парите, които си дал на хакерите и нямаш основание да си ги искаш. Нищо чудно, че няма гласност за този номер в интернет или аз поне досега не съм намерил подобна дискусия. Казвам го защото преди е имало какви ли не схеми за измами и винаги се е намирало хора да ги коментират и предупреждават останалите да не се хващат лекомислено. А относно Ружа знам, че брат й го хванаха, но нея още я издирват. С толкова пари тя би могла да си смени няколко пъти и физиономията и дори пола. Така че се съмнявам да я намерят.

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Одобрена
      Отговори с цитат Отговори с цитат Благодарности  

Лесно е да започнете да работите на Форекс пазара! Открийте сметка в ИнстаФорекс и се уверете сами!

2. Следните 7 потребители изказват благодарности на ontar за полезния пост:

Нерегистриран (6), skrasi (21-12-2021)

3. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    4. 28-03-2023 11:27 #12 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      balcon
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      balcon не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите Аватара на balcon
      Начислени плащания
      1,652.35 USD
      Благодарности
      8 527
      Благодарили са му 14 261 Пъти в
      3 218 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 0
      X
      В предаването "120 минути" решиха да претоплят темата на Ружа Игнатова - OneCoin крипто кралицата. Оказа се, че измамата е жива и все още действа компания със сходно име и то в центъра на София. Интересно интервю с нови факти с Николай Стоянов от „Капитал“ и предположение, че ако Ружа Игнатова е жива, няма по-добро място, където да се покрие и да се чувства по-сигурна от България.
      ... написаното не е сигнал, нито препоръка, а само мнение.

Търгувайте и печелете пари бързо! Най-добрите условия за търговия с ИнстаФорекс.

5. Следните 4 потребители изказват благодарности на balcon за полезния пост:

Нерегистриран (4)

6. 05-04-2023 14:18 #13 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      balcon
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      balcon не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите Аватара на balcon
      Начислени плащания
      1,652.35 USD
      Благодарности
      8 527
      3 218 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X

Мога да разбера защо Карбовски е поканил Евгени Минчев да му гостува. Додея му от политици и предизборни обещания. Побутнали са го от екипа му отново да започне да трупа рейтинг и се е обърнал за помощ към стар негов приятел. Формалният повод за поканата е книгата на Минчев за Ружа Игнатова. Останах обаче с впечатлението, че ватмана лорд по-скоро набързо е прочел тази книга, отколкото да я е написал. В интервюто споделя маловажни факти свързани с живота на българската крипто кралица през периода, докато е бил неин личен PR, но отказва да отговаря на конкретни въпроси за схемите и паричните потоци на тази "жена явление". Той я счита за своя близка приятелка и до момента, тъй като лично него тя за нищо не го е излъгала, нищо не му дължи и се е държала гостоприемно с него, през целият период на познанството им.
      Стига се до там, че Карбовски пита госта си "Евгени, защо въобще дойде?" и отговора "Казах ти да не идвам!".
      Но след това, лека полека, Карбовски разгръща книгата и подава да госта си цитати от нея. Разговора започва да става интересен и смислен до толкова, че ни представя още една гледна точка, различна от официалната, огласена в медии, други интервюта и книги. Например Евгени Минчев, не отрече, че е имало нещо циганско в Ружа - предположение на много други странични наблюдатели. Макар избледняло, макар трудно, но все пак доловимо, дори и заради факта, че Игнатова се е допитвала и ревностно се е съобразявала с личния си астролог. Разговора потръгва, което е изцяло благодарение на Карбовски и неговият журналистически опит. Не, че Минчев е глупав мъж, но определено не искаше да сподели всичко, което знае за Ружа Игнатова - кой знае, може би някой ден тя отново ще го ангажира като неин PR. Образа, който се постара да наложи Минчев за Р. Игнатова е на борбена жена, която е търсила и заслужено, макар и противозаконно се е домогнала до огромно богатство. Паркетният лъв отбелязва, че българската крипто кралица не е подвела никого от огромния си екип, а и след фалита на OneCoin, пред офиса в София не са се извивали дълги опашки от измамени вложители. Те са били предимно от чужбина. В България, Игнатова е била търсена предимно като спонсор и дарител.
      А за да са доволни голяма част от абонатите на канала на Карбовски, и за да не са доволни тези, които със сигурност не са абонати, но все пак гледат - интервюто завършва със стихчета на руски език прославящи Съветския съюз, които и двамата - водещ и събеседник, политкоректно са учили наизуст преди години.
      Одобрена

Печелете пари, без да напускате дома си.

7. Следните 5 потребители изказват благодарности на balcon за полезния пост:

minkov (05-04-2023), Нерегистриран (4)

8. 05-04-2023 21:06 #14 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      ndimitrov73
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      ndimitrov73 е на линия
      Централна банка
      Bahagia

ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите Аватара на ndimitrov73
      Град
      Далече,Далече,Далече
      Начислени плащания
      970.76 USD
      Благодарности
      2 851
      Благодарили са му 8 371 Пъти в
      2 874 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      На мен ми е интересно да ли е още жива тази дама или отдавна я самоубиха? Този въпрос ме гложди мен.
      "Бедността е най справедливото наказание за глупостта на един народ!"

Роналд Рейгън

Авторът на тази публикация търгува с ИнстаФорекс. Защо не се регистрирате?

9. Следните 4 потребители изказват благодарности на ndimitrov73 за полезния пост:

Нерегистриран (4)

10. 06-04-2023 18:10 #15 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      balcon
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      balcon не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

Начислени плащания
      1,652.35 USD
      Благодарности
      8 527
      3 218 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от ndimitrov73 Виж мнението
      На мен ми е интересно да ли е още жива тази дама или отдавна я самоубиха? Този въпрос ме гложди мен.
      Въпроса беше зададен в интервюто, но Минчев си замълча. Игнатова е имала дете и мъж. И за тях нищо не се знае. Сериозно беше допуснато, че е напълно възможно версията за самоубийство/убийство просто да е най-удобната на Ружа. Брат ѝ е следствен в американските затвори мисля. Само той не е успял да се покрие.

Купувайте, продавайте, печелете с ИнстаФорекс.

11. Следните 5 потребители изказват благодарности на balcon за полезния пост:

minkov (06-04-2023), Нерегистриран (4)

12. 06-04-2023 18:28 #16 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Aquila
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Aquila не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Аватара на Aquila
      Начислени плащания
      1,699.21 USD
      Благодарности
      4 461
      Благодарили са му 20 883 Пъти в
      6 339 Поста
      ПодписвамПодписвам
      kypa,
      X
      А какво се случва с имоти закупени от нея в България до периода някъде 2015-та? Имотите по тогавашни цени са били на стойност 35 милиона лева. Сегашни 70 милиона поне.
      Който е потърсил собственост върху тези имоти, той има и пръст в не-доброволното и самоубийство.
      Ружа Игнатова си е падала по живота. Такъв човек не се самоубива.
      Your observation of the fundamentals only makes you money when that observation or those fundamentals become part of the narrative.

ИнстаФорекс е надежден наръчник за света на финансите и инвестициите.

13. Следните 5 потребители изказват благодарности на Aquila за полезния пост:

minkov (06-04-2023), Нерегистриран (4)

14. 06-04-2023 19:13 #17 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      ontar
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      ontar не е на линия
      Централна банка
      Bla

ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите Аватара на ontar
      Начислени плащания
      0.00 USD
      Благодарности
      4 256
      Благодарили са му 3 677 Пъти в
      879 Поста
      ПодписвамПодписвам
      stuser,
      X
      Не знам защо се говори, че това е измамата на века? Верно е, че става дума за цели 4 милиарда долара, но дали това е точната сума или всичко е доста пресилено? Аз по принцип не вярвам, че тази жена сама е организирала цялата тази измамна схема. Дори на външен вид като я гледам не ми се вижда да е човек, на който бих се доверил. Прекалено много я идеализират и сатанизират медиите и нищо чудно това да е поредния отдушник за наивници. Имам предвид, че много хора живеят трудно и са бедни и имат нужда да им се показват примери за хора (тип бушони), които са забогатяли по (уж) нечестен път. Това е много елегантен начин да се накара масата да вярва, че да си много богат не е хубаво. Гледах скоро как един немски журналист говореше за Ружа Игнатова и нейният начин на живот. Как тя толкова много се замогнала, че й се налагало да харчи по един милион долара на ден и това определено й било голям проблем. Този човек почти с пяна на устата изцъклен поглед (общо взето доста противен тип) обясняваше как посветил цялото си време да изследва и проучва всичко свързано с тази наречена от него криптокралица. Може и да греша, но аз на този журналист грам не му повярвах и всичко ми се видя страшно нагласено и както се казва "съшито с бели конци". Едни казват, че Ружа Игнатова си била направила пластична операция и си харчела някъде спокойно откраднатите пари. Други я изкараха убита на яхта и станала храна на акулите още преди години. Трети смятат, че тя сама е направила така да я мислят за убита и се крие някъде в България, където малцина биха я потърсили. Аз продължавам да смятам, че цялата история е направена само за пред хората. На този свят има хиляди нечестни схеми за крадене на пари, но тези хора дето ни баламосват и обират почти всеки ден за огромно съжаление никога няма да попаднат в нашето полезрение (или на една ръка разстояние ако ви звучи по-добре). Всъщност обаче май е по-добре да не знаем за какво става дума, че иначе ...........

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Одобрена

Търгувайте комфортно! Преминете към ИнстаФорекс и печелете пари от дома си.

15. Следните 10 потребители изказват благодарности на ontar за полезния пост:

Нерегистриран (10)

16. 13-09-2023 12:08 #18 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Aquila
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Aquila не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Aquila е отвъд представите Аватара на Aquila
      Начислени плащания
      1,699.21 USD
      Благодарности
      4 461
      6 339 Поста
      ПодписвамПодписвам
      kypa,
      X
      Съдружника на Ружа Игнатова го осъдиха на 20 години затвор в САЩ.
      Ружа все още се издирва и е под номер 3 на най-издирваните лица от ФБР.
      Награда за информация която ще доведе до залавянето и е 250 000$.

Your observation of the fundamentals only makes you money when that observation or those fundamentals become part of the narrative.

Лесно е да печелите пари, без да напускате дома си. Открийте сметка в ИнстаФорекс.

17. Следните 8 потребители изказват благодарности на Aquila за полезния пост:

minkov (13-09-2023), REDA (13-09-2023), Нерегистриран (6)

18. 13-09-2023 18:07 #19 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Zagorka
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Zagorka не е на линия
      Маркет мейкър
      Не е зададено настроение

Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Аватара на Zagorka
      Град
      Стара Загора
      Начислени плащания
      2,416.67 USD
      Благодарности
      1 425
      Благодарили са му 8 605 Пъти в
      2 614 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Щом и ФБР не може да открие Ружа, най-вероятно вече е на оня свят. Някой си е разчистил сметките. За братя Галеви поне имаше информация, че са избягали от България и се укриват някъде. За Ружка нищо не се чу.
      А тези пари, които е откраднала, няма как да не могат да се проследят. През една, втора, трета операция, ще се намери в коя сметка са били парите и къде са били преведени. После ще се провери дали има движение по сметките и за какво главно се ползват средствата.

Увеличете доходите си в партньорство с ИнстаФорекс.

19. Следните 5 потребители изказват благодарности на Zagorka за полезния пост:

Нерегистриран (5)

20. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    21. 26-06-2024 14:39 #20 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Aquila
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Aquila не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

Начислени плащания
      1,699.21 USD
      Благодарности
      4 461
      6 339 Поста
      ПодписвамПодписвам
      kypa,
      X
      Освен, че е в списъка на 10-те най-издирвани лица то ФБР, Ружа Игнатова вече и с обявена награда от 5 милиона долара за информация която ще доведе до залавянето и.
      Успех им желая на американците. Според мен тя отдавна не е сред живите. Също смятам, че е била подставено лице. Няма как тази Кифличка сама да е организирала подобна измама за 4 милиарда долара.

Парите работят за вас: открийте сметка в ИнстаФорекс и печелете!

22. Следните 6 потребители изказват благодарности на Aquila за полезния пост:

minkov (26-06-2024), Нерегистриран (5)

+ Отговор в тема
    Страница 2 от 2 ПървиПърви Предишно 1 2
    Бърза навигация Биткойн и криптовалути   Горе ▲
    • Зони на сайта
    • Потребителски панел
    • Лични съобщения
    • Абонаменти