само от снимката виждам , че не струва и 1 $![]()
като гледам къде дава точката на Гартлито ,,
само от снимката виждам , че не струва и 1 $![]()
като гледам къде дава точката на Гартлито ,,
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (22-07-2018)
Безкрайна е разбира се,всякакви некадърници във форекса, но чат пат понаучени програмисти се пробват да продават индикаторите си,и след като тоя бизнес продължава явно и успяват донякъде.С курсовете същата работа,но просто искам да кажа че не всички трябва да ги слагаме под общ знаменател.Нашия Saksten примерно може да предложи полезни индици и също ги предлага за продажба.А за курсовете погледни Елдер,на неговите курсове прави демонстрация на стратегията си на реална сметка.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
emoyambol (20-01-2018), nikolay_diankov_1982 (20-01-2018), Нерегистриран (4), kypa (22-07-2018), Mateev (23-07-2018)
Тенкю баба !Безкрайна е разбира се,всякакви некадърници във форекса, но чат пат понаучени програмисти се пробват да продават индикаторите си,и след като тоя бизнес продължава явно и успяват донякъде.С курсовете същата работа,но просто искам да кажа че не всички трябва да ги слагаме под общ знаменател.Нашия Saksten примерно може да предложи полезни индици и също ги предлага за продажба.А за курсовете погледни Елдер,на неговите курсове прави демонстрация на стратегията си на реална сметка.
Доста индикатори съм продал
И никого не съм карал да ги купува на сила
Добре че хората по света не мислят като повечето от вас
Според мен проблема не е в индикаторите а в гадните брокери ,това важи и за експертите
Индикатора показва средновероятностната възможност за бъдещето движение на цената, но в същото време брокито е надуло цените с изкуствена волативност дето нийде я няма особенно на реалния междубанков пазар.
Резултата е че когато индика дава сигнал цената вече е "избягала" далече напред и е неизгодно да влезеш
В следващият момент индика се прерисува и входа "изчезва"
всичкото поради високия хаос в движението на цената
Алпари ,кипърските офшорки ,инстата ,всички са един дол дренки с искуствено висока волативност и номера за ограбване на клиентите .
Показател дали брокито лъже и ограбва клиента си чрез изкуствено висока волативност е простото сравнение на обемите при двата брокера
Например ако при Оанда джапан прайсе средно дневният обем е 80 000 тика то при Алпари имаме среднодневен обем примерно 240 000 -320 000 тика което и 3-4 пъти в повече.
Същото е и при повечето кипърски офшорки![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Вече съм обеден, че да даваш пари за индикатори няма смисъл. Поне моята стратегия не отговаря на разчитането на индикатори, колкото на чувството и интуицията.
Нерегистриран (2), kypa (22-07-2018)
Ми аз съм "хората" бре
продал съм към двайсетина индикатора и поне още други 1000 съм раздал свободно
То който го може и с индикатор си го може![]()
Относно пририсуването винаги може да се подходи със стратегия, която да го елиминира. Проблема обаче е че опциите намаляват и/или се затруднява реакцията в реално време. Проблеми колкото искаш...
minkov (22-07-2018), borkooo_pz (22-07-2018)
За индикатори не, щото са ми безполезни. Виж за обучение съм плащал. Плащал съм и за новини и за трейдинг програми. Спредшийта, който цитирах в темата за МА също съм си го платил, че не ми се виждаше загуба на време да си създам мой собствен. Ама файда никва щото така или иначе губя постоянно![]()
Последна редакция от gambletrade : 22-07-2018 на 20:07
minkov (22-07-2018), 100 (22-07-2018), borkooo_pz (22-07-2018), kypa (22-07-2018)
За да няма прерисуване трябва да има загуба на време. Няма друг начин да се постигне.
Всички индикатори дето се рекламират, че работят без прерисуване просто изместват времевия фактор назад колкото е необходимо за да не се прерисуват.
kypa (22-07-2018), borkooo_pz (22-07-2018)
Много добро наблюдение
Обикновенно такива индикатори не се прерисуват но цената е вече избягала далече от сигнала на индикатора и сигнала му е практически неизползваем
За сега най добрите непрерисуващи се индикатори са тези в които се използува цената на Оpen бара
Последна редакция от saxsten : 22-07-2018 на 20:18
borkooo_pz (22-07-2018), kypa (22-07-2018)
От моя гледна точка, предполага и за другите важи, при съставянето на плана за търговия директно съм изключвал всека възможност за пририсуване без значение кое колко ми харесва и редуцирането на резултатите. Каквото и да се търгува трябва да може да бъде тествано назад с максимално близка до 100% точност. Иначе неизвестността и разчитането на тест наживо просто ти струват прекалено много, и като време и психологически.
minkov (22-07-2018), borkooo_pz (22-07-2018), kypa (22-07-2018)