Тръмп рави всичко възможно за да създаде някакви условия и петрола да обърне своя тренд но до война с Иран не очаквам да се стигне.
Тръмп рави всичко възможно за да създаде някакви условия и петрола да обърне своя тренд но до война с Иран не очаквам да се стигне.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
https://9gag.com/gag/a8Gdb1O
Тръмп предлага да се изследва метод за внасяне на "светлина, много ярка светлина" в тялото защото UV убивало вируса. На същия принцип и предложение за вътрешно третиране с дезинфектант!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Тръмп пак се е изявил.
Нали уж професори разни разправяха че uv- лъчите не действали на вируса .А свътрешния "дезинфектант" можем само да ти дезинфекцираме чашата от която пием, но не и организма.
САЩ, Тръмп и пандемията
Прочети още : https://www.actualno.com/analysis/sa...s_1456052.html
© Actualno.com
Дезинфектант венозно - ако е алкохол - може!
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
Тръмп си говори това което му е на устата .Той нито е дипломат,нито е заучен политик.Понякогади мисля че застана на власт защото това му хареса като поредното предизвикателство а не защото о има каквито и да било данни за политик.Тръмп все повече ми харесва
Американският президент Доналд Тръмп е попитал вчера за какво са им на Съединените щати имигранти от "мизерни дупки" като Хаити и страните в Африка.
Тръмп направил този коментар пред сенатора демократ Дик Дърбин и сенатора републиканец Линдзи Греъм, които отишли в Овалния кабинет да известят президента за подробностите на нов имиграционен законопроект, подкрепен от група сенатори от двете партии.
Те се надявали Тръмп да подкрепи споразумението им, с което да бъде сложен край на продължаващия с месеци оспорван дебат за около 800 000 имигранти, дошли нелегално в САЩ, когато са били деца. Белият дом по-късно отхвърли предложението им.
Прочетох специално статията за дезинфектанта. Не мога да повярвам, че го е казал нормален човек. Всякакви неща съм чела и чувала за Доналд Тръмп, но въпреки това съм изненадана от височината на неговата мисловна дейност. Американците си го избраха. Не че нашите политици са някакви гении, но чак подобни тъпотии не съм срещала в техните речи.
Виждам че дезинфектантът го убива (коронавируса) за минута. Една минута! Дали има начин да се направи нещо подобно, с инжекция вътре, или почти като почистване", каза Тръмп по време на редовния си брифинг в Белия дом за коронавируса. - "Както виждате, това прониква в дробовете и има огромен ефект, така че ще е интересно да се провери. Трябва да се обърнем към лекарите за целта, но това ми се струва интересно"
Не му е за първи път с безумните идеи, но пък е хубаво отвреме навреме да виждаш, че има и други държавници, които са по-зле от нашия министър-председател, този член на елитния клуб на световните финанси вече.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
pablo (24-04-2020), gambletrade (24-04-2020), alba (25-04-2020), Jack (26-04-2020)
Е ако наистина е казал това , време е американците да се замислят сериозно какъв човек ги управлява. Надявам се бързо да го свалят преди да е забъркал някоя войнаПрочетох специално статията за дезинфектанта. Не мога да повярвам, че го е казал нормален човек. Всякакви неща съм чела и чувала за Доналд Тръмп, но въпреки това съм изненадана от височината на неговата мисловна дейност. Американците си го избраха. Не че нашите политици са някакви гении, но чак подобни тъпотии не съм срещала в техните речи.![]()
Президентът Доналд Тръмп си е взел думите назад за инжектирането с дезинфектант. Обяснил се е, че това било иронична шега, за да види журналистите как ще реагират. Лошите журналисти пак не са му разбрали гениалното чувство за хумор. Възможно е да е точно така. Но другият вариант е неговите съветници да са му дали акъл как да се измъкне от конфузната ситуация. Той по принцип рядко търпи чужди мнения, но този път издънката беше прекалено груба и нямаше как да не се съобрази. Дали вече не му викат Дони Поразяващата уста?
Той въобще по принцип не си Мери приказките и дори и да е хумор все пак е президент и не му отива да се държи по този начин.
Някак си е несериозно и не е на нивото на един президент.