Затварянето на границите не мисля, че ще свърши кой знае каква работа. Вируса вече си е навсякъде.
Затварянето на границите не мисля, че ще свърши кой знае каква работа. Вируса вече си е навсякъде.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
balcon (14-03-2020), Нерегистриран (2)
Вироса е навсякъде от несериозни и безотговорни хора който се подиграват с живота на други хора.Всеки си мисли сам за себе си и не обръща внимание на другите на него да му е я
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Президентите и известните и богатите няма какво да ги мислим, ще поръчат най-добрите грижи, другите как ще получават медицинска грижа е чудно. Минава се на естествен подбор колкото и да ми енеприятно да го напиша.
От Китай имаше много статии, че хора са умирали по домовете си, докат оса чакали за прием в болница, сега за Италия се пише същото, че се прави триаж и се приемат само тези, които имат шансове, останалите седят и чакат. Пред доста морални дилеми са изправени и лекарите, не искам да съм на тяхно място и да се налага да решавам кой ще живее и кой не.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
И тяхната не е лесна /имам предвид лукарите/, това да знаеш че си в контакт с вирусоносителите и да взимаш някаква мизерна заплата. От друга страна пък са дали хипократова клетва. Сложна работа.
balcon (14-03-2020), Нерегистриран (1)
Тръмп обяви извънредно положение в Съединените щати заради коронавируса.
Прочети още : https://www.actualno.com/america/sye...s_1442255.html
© Actualno.com
50 милиарда долара! Ехааа..
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
balcon (14-03-2020), krasilovech (15-03-2020), Jack (16-03-2020)
Да си добър лекар е призвание, не е за всеки. Жал ми е и за аптекарите, които всеки ден са на първа линия и ги пази едно стъкло, а в последно време се умориха да повтарят, че нямат маски и дезинфектант.
... написаното не е сигнал, нито препоръка, а само мнение.
krasilovech (15-03-2020), semion (15-03-2020), Jack (16-03-2020)
Пара ще има и то голяма, но най ме кефи късмета на Тръмп пак се размина с коронавируса, други държавни глави нямаха този късмет. Въведе и извънредно положение и спря полетите браво.Тръмп обяви извънредно положение в Съединените щати заради коронавируса.
Прочети още : https://www.actualno.com/america/sye...s_1442255.html
© Actualno.com
50 милиарда долара! Ехааа..
Медиите съобщаваха, че съпругата на канадския премиер Трюдо е болна от коронавируса. Самият премиер засега се е отървал. Също така намериха коронавирус и у бразилския президент. Интересно ми е къде го хващат ВИП-персоните?!
За нас е важно какво отражение ще имат политиките, които Тръмп провежда за справяне с коронавируса и как ще се отразят на пазарите. Засега заливането на борсата със свежи долари се прие положително и DJ се възстанови до 23000 пункта. Златото може би намери дъно малко над $1500 и почти сигурно ще се стабилизира с отварянето на пазарите. Големи гапове мисля не се очакват.
... написаното не е сигнал, нито препоръка, а само мнение.